Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu banuiesc ca as putea veni vinerea asta, axista sanse sa vin cu masina noua, dar nu as putea sa stau mult. La 19 ma duc la festivalul filmului britanic.

Vinerea viitoare nu am cum sa vin, voi fi in Franta sa sarbatoresc ziua Romaniei :)

Mi-am luat masina noua,

Sha-ri-ra, ri-ra, ri-ra.

Sh-am sa vi-o arat si voua,

Sha-ri-ra, ri-ra, ri-ra.

Da' nu vineri ca n-am cum

Ci la foto, pe forum,

Sha-ri-ra, sha-ri-ra, ri-ra,

Sha-ri-ra, ri-ra, ri-ra!

;)

• 2 weeks later...

Alo, popor de iasiwootzi, veniti vinerea asta la o ciocolata calda, sa va arat noul bibiu?

Vad ca nu s-a mai arat nimeni pe aici.

Oare chiar asa de tare va molesit vremea asta, de-a dreptu' nazbitioasa? ;)

Hai sa ne adunam un pic, sa vedem facem sau nu planul de instalare (again) a unui ceas smecher cielo! :)

Pai nu prea tabaram. Oricum ar fi frumos daca am reusi sa ne intalnim macar cei care venim de obicei.

Andrei, poate de data asta ai si autocolante ca "m-am saturat" :drinkers: de cand astept un autocolant pentru Opel, chiar daca e cu Daewoo club. Apropo de asta, am vazut pe drum mai multe autocolante de genul "membru al Hyundai Club". Asta ar fi o idee buna pentru cei care sunt inscrisi si au si alte masini nonDaewoo.

Edited by mdascalu
  • 2 weeks later...

Salutare si La Multi Ani frumosi si cu o zestre de sanatate!

Te invitam sa mai urmaresti mersul lucrurilor pe aici, dar in principiu, dupa cum s-a mai spus, ne adunam in fiecare vineri, cam pe la 18,00-18,30, in parcarea din fata Casei Tineretului, drept in ochii celor care stau (primavara, vara si toamna) pe terasa de la Sunday's.

Vino si tu o data pe-acolo si poate ca andreib, sefu' cu autocolantele, o sa mai gaseasca ceva si pentru tine.

Vin si eu, ca la BR am tras de Anul Nou! :) ) Aceeasi ora, acelasi program? Adica de pe la 6 si un pic stam pe linga masini, iar la si jumatate ne bagam la ciocalata calda?

A propos, am auzit ca nu-sh pe unde, prin tirg, se practica masajul cu impachetari cu ciocolata la demoazele! P'acolo cind frigem o ciocolata calda? ;)

Mai copii, eu am aboservat o chestie - la calendar, pe forum, apare acolo asa frumusel locu' nostru de intilnire, da' nu-i buna ziua. E-adevarat ca nu-i asa periodica pe cit ne-am dori-o, da' in nici un caz nu mai e miercurea, ci vinerea. S-ar putea face actualizarea de rigoare?

Ma gindesc ca asa o sa se mai lamureasca si altii cum e cu intilnirile noastre, mai ales alea de iarna, la o ciocolata calda. ;)