Leone Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Alo, Moldova, ce se mai aude cu voi? Cine vine cu mine la dealer cind iau masina noua? Sau ne vedem la locul si ora obisnuite, pentru a va face cinste cu ciocolata calda? Link to comment
mdascalu Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Eu nu am cum sa vin vinerea asta pentru ca plec la Bucuresti. Sorry! . Iar vinerea viitoare sper sa fiu la MOECIU. Asa ca Link to comment
Leone Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Eu banuiesc ca as putea veni vinerea asta, axista sanse sa vin cu masina noua, dar nu as putea sa stau mult. La 19 ma duc la festivalul filmului britanic. Vinerea viitoare nu am cum sa vin, voi fi in Franta sa sarbatoresc ziua Romaniei Link to comment
Leone Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Mi-am luat masina noua, Sha-ri-ra, ri-ra, ri-ra. Sh-am sa vi-o arat si voua, Sha-ri-ra, ri-ra, ri-ra. Da' nu vineri ca n-am cum Ci la foto, pe forum, Sha-ri-ra, sha-ri-ra, ri-ra, Sha-ri-ra, ri-ra, ri-ra! Link to comment
mdascalu Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 (edited) Felicitari Leone. Sa o porti sanatos si fara evenimente Edited November 29, 2006 by mdascalu Link to comment
Cristaky Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Felicitari, sefu'. Culoare, dotari, chestii, trestii...baga la "Masina mea". P.S. Sa curga rauri de ciocolata calda Link to comment
mdascalu Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Azi vine cineva sau nu? Daca veniti dati un bip. Link to comment
Leone Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Alo, popor de iasiwootzi, veniti vinerea asta la o ciocolata calda, sa va arat noul bibiu? Vad ca nu s-a mai arat nimeni pe aici. Oare chiar asa de tare va molesit vremea asta, de-a dreptu' nazbitioasa? Hai sa ne adunam un pic, sa vedem facem sau nu planul de instalare (again) a unui ceas smecher cielo! Link to comment
andreib Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Pai eu sunt pentru...O sa fac tot posibilul sa ajung vinerea asta. Link to comment
cozmozs Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Ma bag si eu si mai aduc un compatriot membru care isi duce zilele pe aici Link to comment
mdascalu Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Vin si eu. Chiar sunt bucuros ca ne intalnim din nou. Link to comment
Leone Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Valeu, da' cit popor se anunta! In situatia asta cred ca trebuie sa vin cu ceaunul de ciocolata de acasa! Numa' sa nu tabariti toti deodata pe albastrica mea! Hai va pup! Link to comment
mdascalu Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (edited) Pai nu prea tabaram. Oricum ar fi frumos daca am reusi sa ne intalnim macar cei care venim de obicei. Andrei, poate de data asta ai si autocolante ca "m-am saturat" de cand astept un autocolant pentru Opel, chiar daca e cu Daewoo club. Apropo de asta, am vazut pe drum mai multe autocolante de genul "membru al Hyundai Club". Asta ar fi o idee buna pentru cei care sunt inscrisi si au si alte masini nonDaewoo. Edited December 14, 2006 by mdascalu Link to comment
andreib Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Mai am 2 autocolante daewooclub de interior,4 de exterior si multe chevroletclub. Link to comment
dimi Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Mai am 2 autocolante daewooclub de interior,4 de exterior si multe chevroletclub. Buna ziua cum pot sa achizitionez si eu autocolant cu daewooclub Multumesc dimi Link to comment
Leone Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Salutare si La Multi Ani frumosi si cu o zestre de sanatate! Te invitam sa mai urmaresti mersul lucrurilor pe aici, dar in principiu, dupa cum s-a mai spus, ne adunam in fiecare vineri, cam pe la 18,00-18,30, in parcarea din fata Casei Tineretului, drept in ochii celor care stau (primavara, vara si toamna) pe terasa de la Sunday's. Vino si tu o data pe-acolo si poate ca andreib, sefu' cu autocolantele, o sa mai gaseasca ceva si pentru tine. Link to comment
sherbandel Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 (edited) Eu vin . Vineri ? In fata la stud ? Deja nu mai am rabdare /"> Edited January 4, 2007 by sherbandel Link to comment
mdascalu Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Eu Vin, Bere, Votca etc. Da nu la intalnire din pacate . Bineinteles ca subscriu. Link to comment
Leone Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Vin si eu, ca la BR am tras de Anul Nou! ) Aceeasi ora, acelasi program? Adica de pe la 6 si un pic stam pe linga masini, iar la si jumatate ne bagam la ciocalata calda? A propos, am auzit ca nu-sh pe unde, prin tirg, se practica masajul cu impachetari cu ciocolata la demoazele! P'acolo cind frigem o ciocolata calda? Link to comment
sherbandel Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Vineri 5 Ianuarie 07, 1800, Casa sudentilor Iasi, prima intalnire pe 2007, prima la care merg si eu(chiar daca vin cu MAZ-ul ) ) Link to comment
andreib Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Daca nu se misca repede astia de la Comat o sa vin pe jos . LE: Eu vin la 18 perpedes ("> . Link to comment
Leone Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Mai copii, eu am aboservat o chestie - la calendar, pe forum, apare acolo asa frumusel locu' nostru de intilnire, da' nu-i buna ziua. E-adevarat ca nu-i asa periodica pe cit ne-am dori-o, da' in nici un caz nu mai e miercurea, ci vinerea. S-ar putea face actualizarea de rigoare? Ma gindesc ca asa o sa se mai lamureasca si altii cum e cu intilnirile noastre, mai ales alea de iarna, la o ciocolata calda. Link to comment
mdascalu Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Azi ce spuneti de o ciocolata calda? Link to comment
Recommended Posts