Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu aduc harta, sa ne descurcam mai usor! ;)

Ce au uitat sa spuna astia prin ziare e ca nebunia cu sensurile unice n'o sa'nceapa dupa 28 martie, cand intra in vigoare, ci inainte, atunci cand incep astia sa puna un semn ici, un semn colo!...

La ce ora va intalniti, daca va intalniti? Sa vin si eu cu masinuta mea avariata pe partea drepta...mama lui de incepator.

Daca nu ne vedem...sarbatori fericite tuturor, si numai bine. V-am pupat.

Mai,baietzelule, da' esti smecker rau de tot! Tu te dai de ceasul invierii inaintea de Invierea lui Isus? :)

Nu s-a putut intalnire inainte ca am avut de jucat tenis cu covoarele, da' poate dupa ce ne mai revenim dupa friptura de miel, sarmale, oua rosii, pasca si cozonac, poate ne dregem la locul binecunoscut! Chip in taci! ;)

Daca imi scot masina din service pana vineri seara, vin si eu. La ce ora va mai intalniti, ca am uitat obiceiurile locului...

Andrei, ajuta-ma sa ma decid ce instalatie de gaz sa imi cumpar, si unde sa o montez. Din ce am citit pe forum, la masinuta mea fara catalizator/sonda lambda ar fi buna o instalatie BRC sau MARINI, STAG 100 (asa zicea "taticul", ovi_jer). Gasesc asa ceva in Iasi, ca sa nu ajung pe la Bacau pt ea?

OK, eu abia astept sa "COSMETIZEZ" ceva. Dar vin, ca am o surpriza pentru LEO. Andrei, aduc si setul ala de freze (discuri abrazive) poate taiem si cosmetizam si bordul lui LEO cu un ceas nou? Aduci tu bormasina?

Mama, da' numa' pe mine m'o palit cosmetizarile de primavara? :) Io cre' ca o sa vin in salopeta si ne ascundem prin alta parcare! Nu de alta, da' la ce vrem sa facem, sa nu zica lumea ca facem o masina noua! :) )

Nu Leo, nu doar pe tine dar din lipsa de timp "cosmetizam" doar la tine. De exemplu eu vreau sa desfac toata masina, respectiv sa-mi reglez tamburii spate, sa schim vaselina la rulmenti la toate rotile, sa verific placu'ele de frana etc. Toate astea nu le pot face in parcare, ci doar la mine in garaj. Asa ca... :drinkers: ... in parcare cosmetizam doar ce se poate.

Andrei@ eu nu am si nici nu am avut folie. Sorry!

Edited by mdascalu

Dragi iasiwootzi ai mei (ailalti doi din aia trei), am acuma documente, importante si petente, pentru vineri, dupa amiaza, dupa cum mai jos urmeaza:

- indicatii conectare dop de temporel, de pe site-ul lui abramburel; :osanale:

- electro-schema de Cielo (descifratzi-o! bafto delo!);

- lista coduri si culori, pentru doi instalatori!

Si dragi iasiwootzi ai mei, imi iau si player mp3! ;)

P.S. Da' va mai pun si-o intrebare: surubelnita unde mi-i, oare? :) )

Edited by Leone

Ok, de ce nu! Ce nu fac menbrii clubului nostru pentru fericirea colegilor forumisti! Abia astept, cel putin EU! :mrgreen:

Leone@ daca nu e in portbagaj e sigur la UN MAGAZIN DE PIESE SI SCULE AUTO!

Cred ca apare si cristaky ca am vazut un cielo la locul sau din parcare.

Edited by mdascalu

Marius, m-ai demascat... Da, am primit masina aseara si pare ok. Asta daca ignor vopseaua scursa de pe pragul din dreapta. Si devizul. Si mizeria din masina. Si 2 suruburi gasite prin masina...In rest e ok, poate ajung si eu vineri o fuga.