andreib Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Vinerea urmatoare trebuie sa se faca intalnire cu titlul ,,cum ajung si eu la destinatie prin cele 100 de noi sensuri unice''. Speram ca raspunsul sa nu fie ,,pejo' '' sau transport in comun. Link to comment
Leone Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Eu aduc harta, sa ne descurcam mai usor! Ce au uitat sa spuna astia prin ziare e ca nebunia cu sensurile unice n'o sa'nceapa dupa 28 martie, cand intra in vigoare, ci inainte, atunci cand incep astia sa puna un semn ici, un semn colo!... Link to comment
mdascalu Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 I+mi pare rau ca nu am venit, dar eram obosit. Pe vinerea viitoare. Asta e, nu-mi surade sa sparg eu trio-ul noastru. Link to comment
andreib Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Astazi, vom fi iarasi in formula 3+x (aka eu, Mdascalu, leone+ oricine mai vrea sa vina) la fundatie la ora 18. Link to comment
Leone Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Ete cam ajuns la 3+1, de data asta! Andrei, mai ai vesti de la Viorel cu imbracatu' la volan? Link to comment
mdascalu Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 (edited) Baieti eu nu pot veni azi. Asa ca, daca va vedeti, va doresc distractie placuta si SARBATORI FERICITE!!!! Edited April 6, 2007 by mdascalu Link to comment
Cristaky Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 La ce ora va intalniti, daca va intalniti? Sa vin si eu cu masinuta mea avariata pe partea drepta...mama lui de incepator. Daca nu ne vedem...sarbatori fericite tuturor, si numai bine. V-am pupat. Link to comment
Leone Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Mai,baietzelule, da' esti smecker rau de tot! Tu te dai de ceasul invierii inaintea de Invierea lui Isus? Nu s-a putut intalnire inainte ca am avut de jucat tenis cu covoarele, da' poate dupa ce ne mai revenim dupa friptura de miel, sarmale, oua rosii, pasca si cozonac, poate ne dregem la locul binecunoscut! Chip in taci! Link to comment
andreib Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Vinerea asta trebuie sa ne vedem deoarece s-au adunat multe activitati ce trebuiesc efectuate. M-au traznit si pe mine anumite cosmetizari, leo are nevoie de luminite... Link to comment
Cristaky Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Daca imi scot masina din service pana vineri seara, vin si eu. La ce ora va mai intalniti, ca am uitat obiceiurile locului... Andrei, ajuta-ma sa ma decid ce instalatie de gaz sa imi cumpar, si unde sa o montez. Din ce am citit pe forum, la masinuta mea fara catalizator/sonda lambda ar fi buna o instalatie BRC sau MARINI, STAG 100 (asa zicea "taticul", ovi_jer). Gasesc asa ceva in Iasi, ca sa nu ajung pe la Bacau pt ea? Link to comment
andreib Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Mai vorbim la intalnire, vineri la ora 18 . Link to comment
mdascalu Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 OK, eu abia astept sa "COSMETIZEZ" ceva. Dar vin, ca am o surpriza pentru LEO. Andrei, aduc si setul ala de freze (discuri abrazive) poate taiem si cosmetizam si bordul lui LEO cu un ceas nou? Aduci tu bormasina? Link to comment
andreib Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Daca reusesc sa ajung pana acasa sa o iau din garaj, sigur... Sansele sunt de vreo... 80%. In ala ordine de idei: are cineva niste folie autocolanta neagra sau folie fumurie? Link to comment
Leone Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Mama, da' numa' pe mine m'o palit cosmetizarile de primavara? Io cre' ca o sa vin in salopeta si ne ascundem prin alta parcare! Nu de alta, da' la ce vrem sa facem, sa nu zica lumea ca facem o masina noua! ) Link to comment
mdascalu Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 (edited) Nu Leo, nu doar pe tine dar din lipsa de timp "cosmetizam" doar la tine. De exemplu eu vreau sa desfac toata masina, respectiv sa-mi reglez tamburii spate, sa schim vaselina la rulmenti la toate rotile, sa verific placu'ele de frana etc. Toate astea nu le pot face in parcare, ci doar la mine in garaj. Asa ca... ... in parcare cosmetizam doar ce se poate. Andrei@ eu nu am si nici nu am avut folie. Sorry! Edited April 19, 2007 by mdascalu Link to comment
andreib Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Cine vine cu termosul cu ceai? La cat de frig e si la cat de racit sunt avem nevoie sigur . Link to comment
Leone Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 (edited) Tradare, tradare! Cum adica ceai!? Ce, n-avem binecunoscuta ciocolata? Glumim, muncim, da' ciocolata n'o parasim! ) Edited April 19, 2007 by Leone Link to comment
mdascalu Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Subscriu la idee, Ce are ciocolata calda?, Daca vreti luam un termos, ciocolata calda si o facem loco, sau mai vedem noi acolo. "> Link to comment
Cristaky Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Masina mea e tot in service Link to comment
Leone Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Nu- nimic, mai este vineri si saptamana viitoare! Link to comment
Leone Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 (edited) Dragi iasiwootzi ai mei (ailalti doi din aia trei), am acuma documente, importante si petente, pentru vineri, dupa amiaza, dupa cum mai jos urmeaza: - indicatii conectare dop de temporel, de pe site-ul lui abramburel; - electro-schema de Cielo (descifratzi-o! bafto delo!); - lista coduri si culori, pentru doi instalatori! Si dragi iasiwootzi ai mei, imi iau si player mp3! P.S. Da' va mai pun si-o intrebare: surubelnita unde mi-i, oare? ) Edited April 23, 2007 by Leone Link to comment
andreib Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Surubelnita habar nu am unde ar putea fi, trebe cautat prin masina. Se pare ca vinerea asta avem de lucru din nou . Link to comment
mdascalu Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 (edited) Ok, de ce nu! Ce nu fac menbrii clubului nostru pentru fericirea colegilor forumisti! Abia astept, cel putin EU! Leone@ daca nu e in portbagaj e sigur la UN MAGAZIN DE PIESE SI SCULE AUTO! Cred ca apare si cristaky ca am vazut un cielo la locul sau din parcare. Edited April 25, 2007 by mdascalu Link to comment
andreib Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Ne bagam si vinerea asta la putina mestereala )"> . Daca reusesc vin si eu cu matizul sa-ti arat ce trebuie sa-i fac . Link to comment
Cristaky Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Marius, m-ai demascat... Da, am primit masina aseara si pare ok. Asta daca ignor vopseaua scursa de pe pragul din dreapta. Si devizul. Si mizeria din masina. Si 2 suruburi gasite prin masina...In rest e ok, poate ajung si eu vineri o fuga. Link to comment
Recommended Posts