Leone Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Adica asta inseamna ca vii si tu, daaa? Link to comment
laurentziu83 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Ceva de genul...daca nu mi se strica masina pe drum. Link to comment
Leone Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 La li lu, la li lei, Am si player mp3! La li lu, la li lu la, Gasit-am surubelnitza! P.S. - Laur, daca ramai pe undeva, cheama-ne si te vom tracta! Link to comment
mdascalu Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Sa inteleg ca Laurentiu vine cu RENAULT 1300? sau 1410 (TLX = Traznet de lux) Link to comment
laurentziu83 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Renault 1300 cu imbunatatiri. @Leone: ma lipesc de o consola centrala din lemn? ) Link to comment
Leone Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Ete, nu, Laur, ca bibiutza 1400 cu injectie e manuita acum de un mosnegutz simpatic (care m-a intrebat, atunci cand i-am dat-o, daca nu am un manual de utilizare, ca sunt prea multe butoate la bordul ei! ) si i-am dat-o cu tot cu minunea de consola din lemn! Ma minunez si azi cum de mi-a trecut prin cap s'o fac! Patent unicat! ) Link to comment
laurentziu83 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Pai cred ca era unicat, daca tamplarul s-a jurat atunci ca 10 ani sa nu mai vina cineva cu o astfel de comanda. Link to comment
Wolfman Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Ceva de genul...daca nu mi se strica masina pe drum. Stai linistit, ca de la Galati la Iasi ai ceva posibilitati de tractare mocca (Focsani, Bacau, Roman); pot sa te tractez cu scuterul? Link to comment
laurentziu83 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Nu cred, ca e rupt carligul de prindere din fata. Dar cred ca se poate tracta cu spatele. ) Link to comment
mdascalu Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 (edited) Deci planul pe azi este asta. Nici mai mult sau mai putin! Andrei, te rog sa iei laptopul cu tine, ca sa fim siguri ca avem schema necesara. - conectare dop de temporel. Dar am intrat acum pe sit-ul lui AbramBurel si nu am gasit nimic referitor la montarea TEMPO ("in curand"). So... Edited April 27, 2007 by mdascalu Link to comment
Leone Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Pai eu am gasit, la capitolul "Ce stie tempo sa faca", un capitol care se cheama "Conectare", mai in josul paginii, unde zice cum se pun firele pe culori. Detalii aici. De aia am scos, din schema de Cielo, paginile despre coduri si culori plus schema instalatiei de lumina interior. Zic eu ca ne ajunge, da' nu strica sa avem si sprijinul digital al lui andrei. Cata vreme voi o sa descalciti firele, eu am sa ma stradui sa imi pun husele noi (fara sa va incurc! Promit! ). Marius, incercam ceva si cu polishul pe portiera din dreapta? Link to comment
andreib Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Ne vedem maine la ora stabilita la locatia stabillita? Link to comment
Leone Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Desigur! Sa punem la cale un alt plan de "amenajare"! ) Alta masina, alta distractie! Eu mai am "restanta" cu "orologiul", dar vedem noi ce si cum! Pana una-alta, s-ar putea sa vin cu alta surpriza! Acelasi loc, aceeasi ora, da? Link to comment
andreib Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Cum numai azi e joi, iar maine e vineri se ridca intrebarea: cine mai vine la intalnire (in afara de trio)? Link to comment
mdascalu Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Cred ca trio-ul ramane constant. Ai perfecta dreptate andrei, Sa vedem cine mai vine! Link to comment
Leone Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Andrei unde-s fotografiile cu senzorii? Nu vrei sa stie lumea ca noi suntem aia de pe forum care mergem numa' cu spatele? ) Link to comment
mdascalu Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Salutari din DANEMARCA baieti. Sincer mie tare dor de tara si nu am plecat decat de o zi. Ciudata senzatie. Link to comment
Leone Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Salutare, salutare! Auzi, da' cum se zice in daneza la daewooclub? ) Link to comment
mdascalu Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Sincer, nu stiu si nu cred ca ma va interesa. Tara de oameni ZGARCITI, sunt aici de 2 zile si abia am vazut cateva masini mai noi. In rest doar ciurucuri de 5-6-20 ani ;i niste preturi frate, i-ti pica fata cand te uiti. Am sa fac niste poze cu masinile SH vandute pe aici cu tot cu preturi ca sa vedeti si voi. Link to comment
mdascalu Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 (edited) Azi am fost in Copenhaga. Aici intradevar multe masini noi, dar din pacate am vazut doar un Lanos Si un Lacetii si este parcat acum in parcare. In rest cam nimic din gama Daewoo . PS Si in completarea pozelor de la Raliul Iasului... Edited May 26, 2007 by mdascalu Link to comment
Leone Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Marius , ia-le cu tine pe fatucile alea, ca acolo le e prea frig! Link to comment
Recommended Posts