Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ete, nu, Laur, ca bibiutza 1400 cu injectie e manuita acum de un mosnegutz simpatic (care m-a intrebat, atunci cand i-am dat-o, daca nu am un manual de utilizare, ca sunt prea multe butoate la bordul ei! :) ) si i-am dat-o cu tot cu minunea de consola din lemn! Ma minunez si azi cum de mi-a trecut prin cap s'o fac! Patent unicat! :) )

Ceva de genul...daca nu mi se strica masina pe drum. :P

Stai linistit, ca de la Galati la Iasi ai ceva posibilitati de tractare mocca (Focsani, Bacau, Roman); pot sa te tractez cu scuterul? =))

Deci planul pe azi este asta. Nici mai mult sau mai putin! Andrei, te rog sa iei laptopul cu tine, ca sa fim siguri ca avem schema necesara.

- conectare dop de temporel.

Dar am intrat acum pe sit-ul lui AbramBurel si nu am gasit nimic referitor la montarea TEMPO ("in curand"). So...

Edited by mdascalu

Pai eu am gasit, la capitolul "Ce stie tempo sa faca", un capitol care se cheama "Conectare", mai in josul paginii, unde zice cum se pun firele pe culori. Detalii aici. De aia am scos, din schema de Cielo, paginile despre coduri si culori plus schema instalatiei de lumina interior. Zic eu ca ne ajunge, da' nu strica sa avem si sprijinul digital al lui andrei. Cata vreme voi o sa descalciti firele, eu am sa ma stradui sa imi pun husele noi (fara sa va incurc! Promit! ;) ).

Marius, incercam ceva si cu polishul pe portiera din dreapta? :)

Desigur! Sa punem la cale un alt plan de "amenajare"! :) ) Alta masina, alta distractie! Eu mai am "restanta" cu "orologiul", dar vedem noi ce si cum! Pana una-alta, s-ar putea sa vin cu alta surpriza! ;)

Acelasi loc, aceeasi ora, da?

Sincer, nu stiu si nu cred ca ma va interesa. Tara de oameni ZGARCITI, sunt aici de 2 zile si abia am vazut cateva masini mai noi. In rest doar ciurucuri de 5-6-20 ani ;i niste preturi frate, i-ti pica fata cand te uiti. Am sa fac niste poze cu masinile SH vandute pe aici cu tot cu preturi ca sa vedeti si voi.

Azi am fost in Copenhaga. Aici intradevar multe masini noi, dar din pacate am vazut doar un Lanos Si un Lacetii si este parcat acum in parcare. In rest cam nimic din gama Daewoo .

PS Si in completarea pozelor de la Raliul Iasului...

post-189-1180208900_thumb.jpg

post-189-1180208948_thumb.jpg

Edited by mdascalu