Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

@Leone - daca ieri a fost cum a fost de frig sa fi vazut azi la 12 grade pe o ploaie adevarata cum mergeam prin padure studiind efecte progamului UE - NATURA 2000 (cu pantofi din piele intoarsa si cu GAURELE).

Ce-i drept, ni sa spus imbracaminte sport, dar nimic de PADURE.

PS. Andrei, azi am vazut o Nubira Break si reprezentanta chevrolet. Deci reprezentanta exista.

Edited by mdascalu
  • 2 weeks later...
  • Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aseara am vorbit cu andrei si am stabilit ca trebuie sa ne vedem vinerea asta. Tu te-ai intors din Nord, eu m-am intors de mai la Est, hai sa ne vedem la ochi in dulcele nostru targ! ;)

Merge vorba ca vom fi la opt'spe, in fata casei noastre de intalniri. Si mai merge vorba ca primim si pe altii dornici sa vaza cu ce ne ocupam noi, desi pe caldura asta... Cat priveste autocolantele, stai de vorba la intalnire cu andreib, sefu' cu lipitorile :D !

• 3 weeks later...

salutare baieti (si fete daca sunt)! Membru nou, pana una alta ma ocup cu citirea forumului din scoarta in scoarta... Daca se fac intalniri as vrea si eu sa particip :) Din cate vad, cam slaba miscarea pe partea de intalniri la Iasi dar nu moarta complet!

Ora 18,00, in fata Casei Studentilor, la Fundatie. Teoretic si practic, ar trebuie sa gasesti pe-acolo un Matiz rosu (mdascalu), un Grande Punto rosu (andreib) si un Cielo albastru (al subsemnatului). Nu stiu daca andrei si-a pus colantul cu daewooclub pe Punto... in rest, suntem bine "insemnati".

Eu voi ajunge astazi pe la 19 cred la spitalul clinic de recuperare pe strada(cred) sf pantelimon, asa ca va rog da-mi si mie un PM cu un nr de telefon al vreunui participant sa va pot suna pt ca nu stiu sa ajung acolo

Edited by uskt2005

Gata, s-a petrecut si intalnirea asta, salutari inca o data lui uskat2005 si casa de piatra! Daewooclub Iasi ia o pauza de vreo doua saptamani, cauzata de plecarile "masive" in concediile binemeritate - care prin Grecia, care prin Franta (mdascalu, merge treaba bine de tot cu route66!), care prin Ungaria si Austria... Ne revedem cu drag pe la sfarsitul acestei luni!

• 3 weeks later...

Salut, acum sunt in Franta la Cannes si plec spre Italia. Cred ca vinerea asta ajung in Iasi, dar nu sunt sigur la ce ora ajung. Voi ce mai face-ti? Leo, tare-mi pare rau ca nu am apucat sa fac download si la Italia. Tare m-ar fi ajutat azi. Asta e. Daca ajung vineri in timp util acasa, dau bip-uri. Vacanta placuta tuturor.

Edited by mdascalu

Salutare la toata lumea, oriunde s-ar afla! Tarziu in noapte, va scriu repejor inainte de binemeritatul somn dupa periplul de 12 zile pe ruta Iasi - Sighet - Oradea (salutari prietenului, plin de surprize, Horatiu si familiei sale!) - Debrecen - Budapest - Wien - Szeged - Sighisoara - Tg Ocna - Iasi. Detaliile vor veni curand.

Marius, si mie imi pare rau, dar poate o sa mai fie nevoie si atunci o sa fie si Italia.

Vineri sunt in dulcele targ. Asa ca astept "provocarile"! ;)