andreib Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Daca maine esti in Iasi ne auzim la un telefon si ne vedem la Fundatie la un suc, avem multe de povestit . Link to comment
zeneseu Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 (edited) @Leone Oradea va saluta si ea. Bine ati revenit acasa si speram ca v-ati simtit minunat in concediu. Va mai asteptam cu drag sa ne vizitati de cate ori aveti posibilitatea. P.S. Data viitoare mai facem reducere la plata vamii P.S.2 Spre rusinica mea abia acum am vazut acest post L.E. Avand in vedere ca dupa concediu vine munca ...va doresc adaptare usoara, spor si bafta. Edited August 24, 2007 by BH ZNS Link to comment
aly Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Vineri 31.08.2007 se mai tine intalnirea? Mai primiti un membru printre voi? Link to comment
andreib Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Da, sigur se va tine intalnire si esti binevenit . Link to comment
mdascalu Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Fratilor de azi am in final net acasa. Ce fain e sa stai in pat si sa citesti forumul. Chiar e bine. In rest totul e ok. Ramane sa ne vedem vinerea viitoare. PS Andrei am tomtom. Link to comment
Leone Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Dragilor, ne vedem la ochishori astazi? Macar asa, ca sa-l sarbatorim pe Ford de la Craiova! Link to comment
andreib Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Ne vedem, trecem deja pe regim de iarna cu ciocolata calda . Link to comment
Leone Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Maine, se profileaza ceva? "Pescuim" o ciocolata calda, la vremea asta, demna de iarna africana? ) Link to comment
andreib Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Eu vin. Marius, aduci laptopul cu Tom Tom? Link to comment
mdascalu Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Cum as putea sa ratez o intalnire cu mult simatii colegi si prieteni de CLUB. P.S. binenteles ca iau laptopul cu mine. Link to comment
Cristaky Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 La ce ora? Incerc si eu macar 15 minute, desi trebuie sa plec din Iasi in seara asta... Link to comment
Leone Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Eu ajung pe la 18,30, ca am de luat pe cineva de la gara, la 18. Link to comment
Leone Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) Mai dragilor, vad ca am starnit o mare disputa dupa ce am anuntat (cu greselile de rigoare, evident, privind amplasarea noului subiect) ca am vazut un "jeleu" chinezesc la noi, in targ. Ma gandesc, n-ar prinde bine un drive-test, asa sa ne lamurim seamana au ba cu ce a fost pana de curand Daewoo in Romania? Edited September 24, 2007 by Leone Link to comment
andreib Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Cand putem face domnu, eu ma bag. Tragem de ea ca babele de masinile de la targ sa vedem ce pica, facem si un filmulet. Link to comment
mdascalu Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Baieti, eu vineri nu vin pentru ca sunt plecat la Bucuresti. Asta e. Sorry Link to comment
Leone Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Las' ca ne asezam la taclale eu cu andrei, ca avem subiect nou de discutie - ochelarii mei! Link to comment
mdascalu Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Cred eu ca si Andrei a avut un cuvant de spus la chestia asta. Sper ca a fost frumos. Link to comment
andreib Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 probabil, dar nu prea s-a tinut sapt asta pt ca am un curs vineri seara . Ar trebui sa ne gandim la o alta zi (de ex joi) pt ca vineri a devenit imposibil pt mine . Link to comment
mdascalu Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Eu personal nu am nimic impotriva. Daca stabilim asa sunt sunt total de acord. PS Andrei ia pe un stick TOM TOM pls "> Link to comment
andreib Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Ton tom pt v8 s60?... Deci ramane pe joi seara de acum? Link to comment
Leone Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Din partea mea, joi sa fie si sa se schimbe si la calendarul de pe forum, ca ramasesem pe-acolo undeva pe miercuri Joi, la 18, mergem la o pastrama de oaie, ceva, asa ca de sarbatorile targului? Link to comment
andreib Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) Bineinteles... Eu zic sa o facem intalnire perpedes si sa mergem si la un vin fiert . Edited October 9, 2007 by andreib Link to comment
Recommended Posts