Leone Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Asa, ca la sedintele (rare) ale parlamentului, ne-am intrunit in zi extraordinara de sambata (prima cu soare, dupa vreo saptamana de ploaie si nori sumbri), sus, in dealul Copoului, colt cu noua locatie de ciocolata calda a intalnirilor Woois - Dreams Cafe. Infaptuitam urmatoarele: - schimbat cabluri timonerie la Matizache lu' nenea mdascalu - schimbat oglinzi exterioare la Cielo lu' nenea eu. Trebe precizat ca toti trei, inclusiv nenea andreib, ne-am dat cu parerea ca schimbatul cablurilor nu era o treaba de facut de unul singur si ca e munca, tata, la tras, sucit si potrivit cablurile alea. Am avut timp sa "verificam" si dotarile noii locatii, delectandu-ne cu o recomandare de la nenea andreib. Si-am mai avut si vizita unei delegatii "oficiale" de la Woogl si de-aici nu mai stiu fiindc-am plecat acas'... Noua locatie de ciocolata calda merge de minune! Promit sa fac foto la urmatoarea intalnire, manca-v-as megapixelii! Link to comment
doXa Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Nu a anuntat nimeni de o intrunire sambata... Data viitoare anuntati pls...ca daca nu pot sa ajut cu ceva, macar incurc cu prezenta sau profit de ocazie sa pun folie si pe luneta Link to comment
andreib Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 In final s-a executat si operatiune ,,omorati bazaitoarea'' si acum nu ma mai bipaie la cap daca ma duc pana la chiosc fara sa-mi pun centura. Spre sfarsit s-a efectuat si un drivetest cu matizul ,,modificat'': job well done mai putin un cablu care bazaie putin . @Doxa: A fost ceva total neprevazut, numai ce ne-am hoatarat pe la 10 sa ne rezolvam problemele autovehiculelor noastre . Link to comment
Leone Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Doxa, lasa-ne pe pm-uri si alte coordonate sa putem lua legatura cu tine, in cazuri de "urgenta". Link to comment
andreib Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Maine seara ne vedem la locatia convenita? E bun ceaiul? Link to comment
mdascalu Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Pai eu abia astept. Nu v-am mai vazut de mult. Mai ales ca acum vin pe jos. Intrebare? Oare au si ciocolata calda la Drems Cafe? Link to comment
Leone Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) Ne revedem in grup compact joia asta? Ca mi-i dor de o masa impartita la patru. P.S. Doxa, multam' de mesajele primite pe cand eram peste hotare, da' n-aveam cum te ajuta cu "copilu" Edited November 21, 2007 by Leone Link to comment
andreib Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Eu unul vin si sper sa spal si masina pana atunci . Link to comment
iaexemplu Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 POT SA VIN SI EU PRIETENILOR? THX Link to comment
andreib Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Poti, dar intalnirea a fost ieri ). De acum sapt viitoare! Link to comment
Leone Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 ... Si ce intalnire! N-am mai fo' demult asa de multi la o masa de ciocolata calda si alte alea! Si daca mai veneau si altii, bateam recordu'! Link to comment
iaexemplu Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 apropo Andrei , la multi ani , a fost si ziua mea acuma pe 30 , tot Andrei ma cheama , dar am implinit si 23 de ani! La multi ani si la restul Andreiilor si Andreelelor Link to comment
andreib Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Saptamana asta se vor discuta probleme importante: 1. autocolante noi 2. tricouri inscriptionate 3. intalnire a la Moldova ? Link to comment
Leone Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Eu votez cu urmatoarele: 1. autocolante noi - vorbitam la fabricuta de specialitate, se pot face, incerc sa vin cu o mostra joi; 2. tricouri inscriptionate - am o intrebare: daca le facem gata ude, o sa vina mai multe woo-iste la intalniri? 3. intalnire a la moldova - daca nu-i aducem pe "nationalisti" la Purcica, musai sa importam "ciorba de forumisti" de la Zeneseu! ) Link to comment
andreib Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Dom'le, noi suntem oameni seriosi aici! 1. ai o oferta de h'autocolante, sau macar ai idee cat ar costa si in ce serie? 2. tricouri uscate si apretate! 3. dom'le, ii ducem la Ciric sau am primit o oferta fenomenala de la nu stiu ce hotel: piscina incalzita NUMAI 400ron 3 ore Link to comment
iaexemplu Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Joi dimineata am programare la Bosh service acolo langa Billa , imi schimba amortizoarele si mai multe, dar dati`mi si mie o informatie - in fiecare joi la ora cutare sau cum aveti intalnirea asta? Link to comment
andreib Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Este scris in vreo trei locuri: joi la ora 18 in Dreams Cafe. Ai grija cu Bosch service sa iti stranga toate pe la masina si sa le puna bine la loc, ca de obicei le mai pun si asa dupa ureche si stranse aiurea . Link to comment
Leone Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 nenea andrei, am zis, sunt in curs de verificare a posibilitatilor la fabricuta respectiva, sa vad ce iese, ca pretu' e atragator, da' daca ma omoara cu calitatea, o las' balta catam altu'. Pretu' de la care pleaca totu' zice nenea ala ar fi 10 lei noi pe coala A4. O sa vad azi-maine ce si cum si va zic, daca nu chiar o sa va si arat, ce trasnaie am facut. Link to comment
iaexemplu Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Da Andrei , o sa am grija mai ales ca ei insista sa nu stau acolo , dar am sa fac tot posibilul (la indrumarea unui prieten) sa stau acolo, ca multi au patit`o sa lase masina , si sa gaseasca alta (la figurat) ,plus ca am cautat un prieten doi care se cunosc cu aia de la service BOSH , sa mearga si el ca sa vada aia ca nu sant cine stie vai de capul meu .Sper sa ajung si eu la intalnire , sa facem cunostinta . o seara buna Link to comment
Wolfman Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 S-ar putea sa va vizitez si eu maine, o sa-l sun pe Andrei sa vad cum ajung acolo. Link to comment
mdascalu Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 (edited) Pai desi am lipsit pe net o bucata de timp sper sa nu intarzii la intalnire Edited December 5, 2007 by andreib Link to comment
Wolfman Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Din pacate nu mai pot ajunge azi, insa si saptamana viitoare sunt la cursuri in Iasi, asa ca sper sa va pot vedea atunci. Link to comment
alberto Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 salut unde se fac intalnirile din iasi ...si in ce zi ca vreau sa vin si eu . ast rasp. cu stima. Link to comment
iaexemplu Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 salut unde se fac intalnirile din iasi ...si in ce zi ca vreau sa vin si eu . ast rasp. cu stima. in fiecare joi la ora 18 la dreams caffe in copou (eu vorbesc care azi am dormit dupa 2 zile de nesomn ) Link to comment
andreib Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 In seara asta am rezolvat problema legata de autocolante, ramane sa stabilim culoarea gri metalizat/alb sidefat. De asemeni f important: s-a decis ca vom comanda tricouri personalizate daewooclub (Iasi), cost estimativ 15RON. Acum ramane sa facem o lista cu cine vrea si ce marimi, deocamdata pe plan local, apoi mai vedem . Mare intalnire, lume mai multa decat obicei, abia asteptam joia viitoare . Link to comment
Recommended Posts