Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

Asa, ca la sedintele (rare) ale parlamentului, ne-am intrunit in zi extraordinara de sambata (prima cu soare, dupa vreo saptamana de ploaie si nori sumbri), sus, in dealul Copoului, colt cu noua locatie de ciocolata calda a intalnirilor Woois - Dreams Cafe.

Infaptuitam urmatoarele:

- schimbat cabluri timonerie la Matizache lu' nenea mdascalu

- schimbat oglinzi exterioare la Cielo lu' nenea eu.

Trebe precizat ca toti trei, inclusiv nenea andreib, ne-am dat cu parerea ca schimbatul cablurilor nu era o treaba de facut de unul singur si ca e munca, tata, la tras, sucit si potrivit cablurile alea.

Am avut timp sa "verificam" si dotarile noii locatii, delectandu-ne cu o recomandare de la nenea andreib.

Si-am mai avut si vizita unei delegatii "oficiale" de la Woogl si de-aici nu mai stiu fiindc-am plecat acas'... :)

Noua locatie de ciocolata calda merge de minune! Promit sa fac foto la urmatoarea intalnire, manca-v-as megapixelii! ;)

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In final s-a executat si operatiune ,,omorati bazaitoarea'' si acum nu ma mai bipaie la cap daca ma duc pana la chiosc fara sa-mi pun centura. Spre sfarsit s-a efectuat si un drivetest cu matizul ,,modificat'': job well done mai putin un cablu care bazaie putin :mrgreen: .

@Doxa: A fost ceva total neprevazut, numai ce ne-am hoatarat pe la 10 sa ne rezolvam problemele autovehiculelor noastre :) .

• 2 weeks later...

Ne revedem in grup compact joia asta? Ca mi-i dor de o masa impartita la patru.

P.S. Doxa, multam' de mesajele primite pe cand eram peste hotare, da' n-aveam cum te ajuta cu "copilu" :)

Edited by Leone
  • 2 weeks later...

Eu votez cu urmatoarele:

1. autocolante noi - vorbitam la fabricuta de specialitate, se pot face, incerc sa vin cu o mostra joi;

2. tricouri inscriptionate - am o intrebare: daca le facem gata ude, o sa vina mai multe woo-iste la intalniri? :D

3. intalnire a la moldova - daca nu-i aducem pe "nationalisti" la Purcica, musai sa importam "ciorba de forumisti" de la Zeneseu! :) )

Dom'le, noi suntem oameni seriosi aici!

1. ai o oferta de h'autocolante, sau macar ai idee cat ar costa si in ce serie?

2. tricouri uscate si apretate!

3. dom'le, ii ducem la Ciric sau am primit o oferta fenomenala de la nu stiu ce hotel: piscina incalzita NUMAI 400ron 3 ore

nenea andrei, am zis, sunt in curs de verificare a posibilitatilor la fabricuta respectiva, sa vad ce iese, ca pretu' e atragator, da' daca ma omoara cu calitatea, o las' balta catam altu'. Pretu' de la care pleaca totu' zice nenea ala ar fi 10 lei noi pe coala A4. O sa vad azi-maine ce si cum si va zic, daca nu chiar o sa va si arat, ce trasnaie am facut.

Da Andrei , o sa am grija mai ales ca ei insista sa nu stau acolo , dar am sa fac tot posibilul (la indrumarea unui prieten) sa stau acolo, ca multi au patit`o sa lase masina , si sa gaseasca alta (la figurat) ,plus ca am cautat un prieten doi care se cunosc cu aia de la service BOSH , sa mearga si el ca sa vada aia ca nu sant cine stie vai de capul meu .Sper sa ajung si eu la intalnire , sa facem cunostinta .

o seara buna

In seara asta am rezolvat problema legata de autocolante, ramane sa stabilim culoarea gri metalizat/alb sidefat.

De asemeni f important: s-a decis ca vom comanda tricouri personalizate daewooclub (Iasi), cost estimativ 15RON. Acum ramane sa facem o lista cu cine vrea si ce marimi, deocamdata pe plan local, apoi mai vedem :) .

Mare intalnire, lume mai multa decat obicei, abia asteptam joia viitoare :) .