Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

cand ne intalnim si noi ? eu si disturbed am vrea sa venim :)

ideea ca trebuie gasita o modalitate sa ne impace pe toti, preferabil duminica dupa 15.00

cum facem sa ne vedem si noi?

Incercati sa veniti unu' dintre voi astazi la Dreams (e posibil sa decidem mutarea locatiei) sa vedem daca putem sau nu sa mutam ziua intalnirii.

La intalnirea de azi ati putea veni si pe la sapte, sapte jumatate, ca nu plecam asa repede de-acolo.

Ar trebui sa ne hotaram si UNDE ne vedem... Sugestii?

UNDE sa tinem intalnirea pe timp de vara?

CAND sa tinem intalnirea?

Pentru mine sambata este imposibil, deci ori intr-o zi lucratoare dupa ora 18, ori duminica (cu toate ca prefer prima varianta).

Cum vreti voi, dar duminica pentru mine e destul de naspa, e una din putinele zile cand mai stau si eu pe acasa sau pe la pescuit. Plus ca daca mai e ceva de surubarit ... .

Tot in timpul saptamanii e mai bine.

Edited by mdascalu

Eu propun urmatoarele:

- joi, de la 18,30, intalnire saptamanala pentru toate cele bune sau rele, la Master Pub (in Tudor Vladimirescu), ca zic eu ca e locatie buna de vara - au si teresa mare in aer liber, plus parcare cat incape in fata Facultatii de Chimie - daca vin si fetele, Mall-ul e la doi pasi :D ;

- sambata, cand ne apuca, intalnire de mestereala - stabilim atunci, in grup, unde si cum sa umblam la masini, asta ca sa nu stam de fiecare data pe capul si in garajul lui Marius. :P

Pentru necunoscatori, am sa revin cu poza si harta cu detalii, daca suntem de acord cu locatia de vara propusa.

• 3 weeks later...

www.autoclubiasi.ro VA UREAZA CA LUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA CALAUZEASCA IN DRUMUL VIETII,SA AVETI LINISTE SI PACE ,SENINATATE IN SUFLET SI CALDURA IN CASA

HRISTOS A INVIAT!

post-5300-1240043555_thumb.jpg

Edited by dimi