andreib Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 (edited) Am tercut pe acolo, am fumat 2 tigari 25 de minute si nu a venit nimeni. In concluzie se poate sterge intalnirea din calendar pana cand se va oferi altcineva sa o organizeze pt ca eu nu mai am timp de pierdut de aiurea . Edited October 6, 2005 by andreib Link to comment
Lucian79 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Shit happens all the time Link to comment
Cristaky Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Am trecut si eu...m-am plimbat 2 ture pe acolo, si am vazut doar un matiz argintiu,dar nu am retinut numarul (era parcat exact in fata la Ethos) ... eram cu un cielo argintiu, murdar taree tareee...apoi am coborat la spalatorie . La spalatorie, dupa mine a intrat un Matiz albastru...am cautat cu privirea "sticker-ul" cu daewoo, si nimic...Asa ca am plecat amarat spre casa...Chiar imi pare rau ca nu a iesit treaba. P.S. 1 Vreau neaparat "sticker" cu "daewooclub.ro" pt interior,sa imi pun pe luneta...si cred ca toti cei ce vor sa fie identificati drept membri "daewooclub" ar trebui sa faca la fel... P.S. 2 Chiar as fi fumat o tigara... Link to comment
csergogaby Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 imi pare rau ca nu am ajuns nici eu... autocolante mai am eu, deci pot sa va dau Link to comment
andreib Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Eu am fost cu Nubira dar nu te-am vazut cand ai trecut...Aveam autocolantul wooclub pe luneta. PS: Autocolante mai am si eu. Link to comment
Leone Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Mey copii, am fo' si eu, da' fara autocolant ca nu-i de unde, in schimb, tot alb si cu numere rosii, foarte usor de gasit/vazut/simtit! Am statut vreo cinci minutzele, l-am bipuit bine de tot pe Paul, am vazut niste baietzei simpatici cu un fel de vw-uri (erau destul de tun(ing)ate, da' iti dadeai seama ce-i cu ele) si-atit! Am plecat dezamagit ca in harmalaia aia nu prea puteai sa-ti dai seama cine, ce si cum, mai ales cu atitea studente in pas agale, printre masinile din parcare! Io as propune un loc mai domol, desi cred ca in timpul saptaminii e greu de gasit! Daca n-ar veni frigu', ar fi valabila parcarea din spatele primariei, ca e si o terasa fff aproape! Si io imi pastrez optimismu', cre' ca o sa ne intilnim intr-o buna zi! Hai sa traiti frumos! Link to comment
maximus Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 acu si voi.. problema principala e faptul ca nu a-ti facut nici unul primul pas. Cei cu masini (mai ales incepatori, care nu va cunoasteti), poate era mai bine sa va fi dat numerele de la masina prin mail, mess, telefon, ca sa va puteti recunoaste mai usor.. nu trebuie neaparat autocolante. Si daca nu.. un trandafir la butoniera Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 , ca sa va puteti recunoaste mai usor sau ... http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=6027 Link to comment
laurentziu83 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Valeeuuuuuu, da cat de scurte erau fustele gagicilor care ieseau de la cursul de finante? Chiar asa, veniti 3 pe o suprafata de 300 de metri patrati si nu va vedeti unul pe altul? Cred ca trebuie sa va fac o vizita, poate la mine lumea are lipici Link to comment
maximus Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 (edited) ada si tu vre-o cateva gagici de la ise, ca sa te recunoastem mai bine (apropo.. frate-mi-o a intrat anul asta la ise, is curios sa vad ce "prospaturi" are in grupa. Si ca un ps2: fac ceva in astia de la ise, ca nu au mai incaput studentii din anul I in banci la cursuri si la seminarii ) Edited October 7, 2005 by maximus Link to comment
laurentziu83 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ndpost&p=102966 oricum n-as fi avut ce prospaturi sa-ti aduc. procentual vorbind sunt mai putine "bunaciuni" decat la alte facultati", desi numeric sunt mai multe. Link to comment
Leone Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Propuneri de intilnire: - parcari: Romtelecom, pe bulevardul independentei; in spatele Primariei (de unde pleaca "scolarii", dar atentie ca zilele astea e inchisa datorita "Sarbatorilor"); in fata Universitatii P. Andrei (la intersectia strazilor A. Panu si E. Doamna, la doi pasi de Politia rutiera) - ziua intilnirii: luni, marti sau miercuri (dezavantajos din pdv al moralului - vii dupa o zi de munca, tre' sa stai bine cu cheful pentru asa ceva!); duminica (dar depinde la fiecare, ce fel de "duminica in familie" isi pregateste) - ora intilnirii: dupa 18, poate chiar 19 in timpul saptaminii (acu' cind vine frigu' o sa fie si mai lugubru! Parerea mea.); in jurul prinzului, duminica (sau putem fi mult mai flexibili, dar tre' sa stam bine cu comunicarea intre noi!) - intilnire speciala - joi, 13 octombrie, de Sarbatori, asta merge asa mai pe seara (lasam masinile unde om vrea noi si mergem pe platoul de la Hala, la o pastrama, un mic, o frigaruie, un must si alte chestii bine afumate in zilele astea!) Astea sint propunerile mele (pentru ultima chestie, as zice ca putem chema si alti "woo"-isti din alte zone - poate chiar si forumisti de alte marci, ca doar e sarbatoare in Iasi!), zic sa mai vina si altii cu propuneri si apoi sa stabilim datele exacte. Link to comment
MCojo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Valeeuuuuuu, da cat de scurte erau fustele gagicilor... Ce-o sa le mai duci doru Laurentiule cativa ani buni de acum incolo... La fel mi s-a intamplat si mie cand am terminat, si ani buni dupa retraiam nostalgia acelor vremuri... Link to comment
Cristaky Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Votez pt parcarea de pe Independentei (Romtelecom), intr-una din zilele saptamanii (dupa o zi de munca prinde bine o bere/tigara/suc/discutie/shurubareala), in jurul orei 19 . >- Link to comment
maximus Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 si eu la fel, e parcarea mare, la o adica daca ne simtim in bani putem merge in corso.. Link to comment
csergogaby Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 dar acolo se aduna cei cu tunningul... nu? Link to comment
maximus Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) parca cei de la automotorclub se aduna acolo, insa nu ar fi rau sa ne amestecam cu ei, poate atragem membrii noi > Edited October 11, 2005 by maximus Link to comment
andreib Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Aia de la AMC si 4tuning se aduna pe unde pot, ori la palat ori la fundatie, ori la Romtelecom. Dar oricum avem loc si noi. Deci ramane pe joi, 13 oct la ora 19 la Romtelecom? PS: Am 2 autocolante de interior si 2 de exterior pt cei interesati. Link to comment
maximus Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 eu vin, dar va anunt de pe acum ca deocamdata din partea mea nu e de mers prin corso (daca va gandeati la asa ceva). Deh finantele.. tind sa cred ca ii iau locul lui laurentiu Link to comment
Cristaky Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) Votez pt autocolant de interior...banii jos , fata la usa Voi face tot posibilul sa fiu prezent! joi 13 oct ora 19 Romtelecom P.S. faza cu Corso nu cred ca e batuta in cuie...putem face 3 pasi pe jos spre alta locatie, nu? pana la urma conteaza sa stam de vb, sa ne cunoastem... Edited October 11, 2005 by Cristaky Link to comment
andreib Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Pentru a ne gasi mai usor: eu voi veni cu Nubira gri poly, cu nr IS 85 ***, cu autocolant Daewooclub pe luneta. Am deja nr de tel a lui Leone, sper sa ne gasim de data asta... Link to comment
Cristaky Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Cielo argintiu...IS 80 *** ...voi avea si autocolant...la sfarsitul intalnirii ueeeppaaaa P.S. Andrei, am sa iti trimit pe PM nr meu de tel...ne dam bip-uri pana cedeaza bateriile Link to comment
laurentziu83 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 parca cei de la automotorclub se aduna acolo, insa nu ar fi rau sa ne amestecam cu ei, poate atragem membrii noi > Nu v-as recomanda. Nu tinem mortis sa crestem astfel numarul de membri. Link to comment
andreib Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ii tinem la distanta, stai calm. Eu nu ma duc acolo sa fac play-uri... Link to comment
Leone Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Vin si io, da' nu stau mult ca tre' sa ajung si la aeroport! Vin , iau autocolantul (de interior sa fie, Andrei) va string mina si va las pe mina cui o vrea sa va duca la Corso (da' parca mai buna-i o pastrama de oaie, nu? ) Link to comment
Recommended Posts