Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, Philips Power2Night, de la Autocenter. Erau la promotie cind le-am luat, 570.000 de lei, de s-a mirat si vinzatorul, l-a intrebat pe un coleg daca ala e pretul pentru un singur bec sau pentru tot setul :)

Si becurile si-au dovedit puterea si eficienta pe un drum Iasi-Bucuresti facut noaptea, pe mizga si, pe alocuri, cu ceata si lapovita!

In alta ordine de idei, pentru cei care nu au avut cum sa ajunga prin Iasi, dar chiar si pentru ieseni, am pus la categoria albume foto imaginile luate in aceste zile prin oras. Eu cred ca este unul din cele mai bine luminate orase de Craciun.

http://www.daewooclub.ro/forum/foto/index.php?cat=11825

Edited by Leone

domnu', numa' filmuletzu' e la mine, ca foto e la tine :)

si cu filmul o rezolv io pina la urma, cu ajutorul lui andrei, evident, sa punem la filmuleztele daewoo!

Hai sa aveti Craciunul fericit, implinit, minunat si bogat!

• 3 weeks later...

Mey copii, ne mai vedem putintel la okishori, saptamina asta? Sa vedem, sa analizam, sa rumegam cum e treaba cu intilnirea aniversara, cine merje de la Iasi (in afara de Andrei, cu Plusurile si minusurile prevazute in lista :) )! Hai sa ne dam cu parerea, desi la frigul de afara, si neuronii ingheata! :D

Sunt prea amarat pt intalnire...acum 4.000 km am schimbat rulmenti stanga spate si fuzeta ... ieri a tras mecanicul de masina ----> peste 2 ore ma duc sa cumpar rulmenti stanga spate (+ un set placute frana, bonus) :wallbanger:

P.S. 4.000 km un set de rulmenti ??? Si un Durex m-a tinut mai mult...

• 4 weeks later...

Se face domnu, saptamana care vine va fi una sigur :D . Acum stau sa ma gandesc ce tarif sa-ti iau pentru legatul boxelor de sapt trecuta :D .

PS: Eu sunt liber spre sfarsitul saptamanii, vineri pe 17 feb e bine?Daca nu dati voi cu parerea.

• 1 month later...

O rugaminte!

Cind se mai organizeaza intilniri la Iasi, daca se poate sa fie organizate simbata undeva pe la 10 - 11 dimineatza si sa fie anuntate macar cu o saptamina inainte.

Zic toate astea ca poate ajungem si noi din astia din "provincie" (de prin Moldova de pe aici).

Asta numa' boss andrei poate decide, ca e mai greu cu altii care au treburi importante in weekend si parasesc urbea vinerea devreme.

Dar io zic ca am putea sa analizam, sa discutam, sa vedem citi sint cei care vin de pe alte meleaguri si, daca e majoritate, ne supunem cu placere! :)

Pai io zic asa - sa asteptam pina vineri la 12, sa spuna AICI cine vrea sa vina in dulcele Tirg al Iesilor simbata si, mai ales, la ce ora. Daca nu se arata nimeni pina atunci, sa raminem la clasicul vineri , ora 18, in parcarea de la Sunday's, la un electronic check pe masina mea si la o ciocolata calda, desi acu' juice cu gheata e mult mai atragator :)

• 3 weeks later...

Veniti si sapamana asta?

Andrei, pentru ca am vazut ca si altii pe alte masini (non DAEWOO) au autocolant, mai vreau si eu unul de interior.

PS pentru opel

Edited by mdascalu

Io tare vreau sa ne mai intilnim. Nenea dascalu, cre' ca andrei mai avea unautocolant de interior, ca unu' tocmai i-l daduse lui gabi si mai ramasese, parca, cu unu'.

sa vina sefu' aici si sa spuna daca ne intilnim. Si mai ales sa ne adunam si cu altii - pentru cei care nu stiu, la fundatie, in parcarea de la Casa Studentilor, Belfast, Sunday's, Ethos ;) .

Edited by Leone

Eu zic sa fie vineri la 18 - 18,30 , sa va dau si suportii pt numere de inmatriculare. Paul, am vb la Sermecom...e cam 300.ooo lei diagnoza. Nu am avut cum sa merg sapt asta, dar cred ca sapt viitoare imi fac moftul.