gneo Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 leone tu ai becuri noi? de unde ? de care ? ca eu am pierdut faza. Link to comment
Leone Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 (edited) Da, Philips Power2Night, de la Autocenter. Erau la promotie cind le-am luat, 570.000 de lei, de s-a mirat si vinzatorul, l-a intrebat pe un coleg daca ala e pretul pentru un singur bec sau pentru tot setul Si becurile si-au dovedit puterea si eficienta pe un drum Iasi-Bucuresti facut noaptea, pe mizga si, pe alocuri, cu ceata si lapovita! In alta ordine de idei, pentru cei care nu au avut cum sa ajunga prin Iasi, dar chiar si pentru ieseni, am pus la categoria albume foto imaginile luate in aceste zile prin oras. Eu cred ca este unul din cele mai bine luminate orase de Craciun. http://www.daewooclub.ro/forum/foto/index.php?cat=11825 Edited December 23, 2005 by Leone Link to comment
Cristaky Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Domnu' ... dar fotografiile de la intalnire? Si filmuletul? Vor "rula" doar in circuit inchis? Link to comment
Leone Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 domnu', numa' filmuletzu' e la mine, ca foto e la tine si cu filmul o rezolv io pina la urma, cu ajutorul lui andrei, evident, sa punem la filmuleztele daewoo! Hai sa aveti Craciunul fericit, implinit, minunat si bogat! Link to comment
Leone Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Mey copii, ne mai vedem putintel la okishori, saptamina asta? Sa vedem, sa analizam, sa rumegam cum e treaba cu intilnirea aniversara, cine merje de la Iasi (in afara de Andrei, cu Plusurile si minusurile prevazute in lista )! Hai sa ne dam cu parerea, desi la frigul de afara, si neuronii ingheata! Link to comment
andreib Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Eu nu poate pana dupa sesiune . Am f multe proieste si lucrari chiar si sapt asta . Link to comment
Cristaky Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Sunt prea amarat pt intalnire...acum 4.000 km am schimbat rulmenti stanga spate si fuzeta ... ieri a tras mecanicul de masina ----> peste 2 ore ma duc sa cumpar rulmenti stanga spate (+ un set placute frana, bonus) P.S. 4.000 km un set de rulmenti ??? Si un Durex m-a tinut mai mult... Link to comment
Leone Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ei si, ce-i asa de greu? Pune Durex in loc de set ! Link to comment
Leone Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Alo, Provincia de linga Iasi, uite ne bate Vrancea in poarta, facem ceva intilnire au ba? Andrei, Cristi, mai incape o ciocolata calda iarna asta? Link to comment
andreib Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Se face domnu, saptamana care vine va fi una sigur . Acum stau sa ma gandesc ce tarif sa-ti iau pentru legatul boxelor de sapt trecuta . PS: Eu sunt liber spre sfarsitul saptamanii, vineri pe 17 feb e bine?Daca nu dati voi cu parerea. Link to comment
adycez Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 O rugaminte! Cind se mai organizeaza intilniri la Iasi, daca se poate sa fie organizate simbata undeva pe la 10 - 11 dimineatza si sa fie anuntate macar cu o saptamina inainte. Zic toate astea ca poate ajungem si noi din astia din "provincie" (de prin Moldova de pe aici). Link to comment
Leone Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Asta numa' boss andrei poate decide, ca e mai greu cu altii care au treburi importante in weekend si parasesc urbea vinerea devreme. Dar io zic ca am putea sa analizam, sa discutam, sa vedem citi sint cei care vin de pe alte meleaguri si, daca e majoritate, ne supunem cu placere! Link to comment
andreib Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Stimati membri . Eu propun o mare intalnire mare saptamana asta, ca nu ne-am mai vazut de un interval mare de timp, iar dorul de voi este mare )"> .Deci ce ziceti, pe cand sa fie...? Link to comment
Leone Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Pai io zic asa - sa asteptam pina vineri la 12, sa spuna AICI cine vrea sa vina in dulcele Tirg al Iesilor simbata si, mai ales, la ce ora. Daca nu se arata nimeni pina atunci, sa raminem la clasicul vineri , ora 18, in parcarea de la Sunday's, la un electronic check pe masina mea si la o ciocolata calda, desi acu' juice cu gheata e mult mai atragator Link to comment
Leone Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Uite ca nu ne-am intilnit, he, he ) Poate vinerea urmatoare, desi eu sint covins ca voi putea veni doar in proportie de 30 %! Dar-ar primavara in voi sa dea ! Link to comment
luci99 Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Ce facem?Reusim sa ne intilnim si noi saptamina asta?Voi ce ziceti? Link to comment
andreib Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Vineri seara exista o portita de timp liber...Mai vine careva? Link to comment
Leone Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Hip, hip, hurey, vine baiatul, mey! Link to comment
andreib Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Vineri la 18 e bine, in locatia consacrata? Link to comment
Leone Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 E foarte bine, ca de obicei! Mai vin si altii? Hai sa vedem, anuntati-va repede-repejor! Link to comment
BogdanAMC Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Voi unde va intalniti? pe 29 - 30 aprilie la palat a fost o Expozitie auto organizata de cater Auto Line: Link to comment
mdascalu Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 (edited) Veniti si sapamana asta? Andrei, pentru ca am vazut ca si altii pe alte masini (non DAEWOO) au autocolant, mai vreau si eu unul de interior. PS pentru opel Edited May 9, 2006 by mdascalu Link to comment
Leone Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) Io tare vreau sa ne mai intilnim. Nenea dascalu, cre' ca andrei mai avea unautocolant de interior, ca unu' tocmai i-l daduse lui gabi si mai ramasese, parca, cu unu'. sa vina sefu' aici si sa spuna daca ne intilnim. Si mai ales sa ne adunam si cu altii - pentru cei care nu stiu, la fundatie, in parcarea de la Casa Studentilor, Belfast, Sunday's, Ethos . Edited May 11, 2006 by Leone Link to comment
Cristaky Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Eu zic sa fie vineri la 18 - 18,30 , sa va dau si suportii pt numere de inmatriculare. Paul, am vb la Sermecom...e cam 300.ooo lei diagnoza. Nu am avut cum sa merg sapt asta, dar cred ca sapt viitoare imi fac moftul. Link to comment
Recommended Posts