Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

baieti daca vreti ceva din bucuresti anuntati azi,maine ma indrept spre voi(autocolante), cobbra de tine stiu, restu' ;)

Pe restu' ne vezi in parcare, daca nu ne stressssseaza cristi prea tare ;)

As dori eu inca un autocolant, de exterior insa...multumesc

Drepti, culcat, 50 flotari :-W . Am eu autocolante de la inceputul primaverii le tot port cu mine. De ce nu ai intrebat? :P

Eu vineri nu pot sub nici o forma, sambata dimineata trebui sa fiu la Suceava cu duba, asa ca imi este imposibil. Daca vreti si nu sunteti f ocupati putem sa tragem o intalnire scurta in seara asta, sa ne montam suportii :mrgreen: si sa-i dam lui Cristi un autocolant :-W .

Drepti, culcat, 50 flotari :-W . Am eu autocolante de la inceputul primaverii le tot port cu mine. De ce nu ai intrebat? :P

deci sa inteleg ca problema cu autocolante e rezolvata :-?

bah, sa vina cristi cu suportii, sa vina nenea dascalu si sa mai vina si altii care vor, na, sa-i facem in ciuda lu' andrei! Da' io intreb acu': cine ne mai unge noua portile si cine ne mai desface motoarele? :) )

Cred ca va trebui s-o faca fiecare cu manuta lui ... Nu e prea devreme la 17.30 totusi? Nu am timp nici sa ajung acasa si sa ma schimb, dar sa mai mananc ...Ar fi mai bine la 18,30 - 19, la Ethos in fata...vedem apoi daca mergem in parcarea aia de la piata. Parerea mea, care este

Eu am scris postul de mai sus . Scuze ca eram logat pe vio28. Tocmai l-am inregistrat.

Din nou scuze.

Hai sa fie 18.00. Eu la 18.45 trebuie sa-mi iau sotia de la servici. Am nevoie de mana de ajutor ca m-am jucat la vitezometru si acuma mai trebuie o masina ca sa-l pot etalona. Si mai aduc si un membru nou la MEGA CLUBUL nostru IESEAN.

Dar'ar Domnu' sa vii! :)

Urmareste topicurile de pe aici, dar de principiu ne adunam vinerea, pe la 18,00-18,30, in parcarea din fata Casei Studentilor.

Asa ca tine aproape, iar daca ai sa ajungi, urmareste niste masini "woo" cu autocolante "Daewooclub.ro".

, dar de principiu ne adunam vinerea, pe la 18,00-18,30, in parcarea din fata Casei Studentilor.

E valabil si pentru vineri 26.05.2006? Casa Studentilor e in Fundatie? La baza Copou?

Pe la 18.00 vin si eu. Cristi oare vine? pentru ca ieri incarcau niste bagaje in masina.

Pentru kata, la noi in fiecare vineri sa zicem ora 18.00 - 18.30 ne intalnim la Fundatie.

Edited by mdascalu

Ete ca tre' sa fac o corectura, mai ales ca am speranta ca saptamina asta o sa ne intilnim cu "delegatia" ieseana la intilnirea de la vila Talisman (si nu Tismana, cum am scris mai sus - mea culpa, vrednica de Caterinca!) :)

Domnu' Tismana ... te dezamagesc, dar nu am fost la intrunire, am avut treaba prin Bucuresti, Barlad, Bacau, etc.

Marius, mecanicul de care imi spuneai, si al carui nr de telefon mi l-ai dat, se numeste Octav? Are nevoie un coleg forumist de un mecanic bun din Iasi, iar al meu e tocmai din Barlad...