Sp1ky Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Vand bara spate nubira 1...impecabila pret 50 ron detalii la tel: 0766653106 sau Y!M: valy_91_barossanu trimit oriunde in tara prin FANCOURIER Link to comment
Dumitru Cristian Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 N-ai nimerit-o! Numa de nubira 1 nu e.. Link to comment
Englishman Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Informatii false. Una la mana, colegul de sus zice ca nu e de Nubira, eu zic ca numai impecabila nu e. Pozele spun totul. Link to comment
mike.omega Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Am impresia ca e de nubira 2 Si daca asta e impecabila, inseamna ca a mea(cu zgarieturile de rigoare) e ca noua Link to comment
Sp1ky Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 deci, nustiu sigur de ce masina e mie mia spus cineva ca e de nubira 1 tot pe un forum daewoo, pe interioru barii scrie daewoo, acuma ce ati vrea la 50 lei sa fie vopsita impecabil, sa nu fie zgariata, oricum ea se retusaza la vopsit...eu am vrut sa spun ca nue sparta/crapata sau cu gaicile alea rupte...numai bine Link to comment
andreib Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Nu e nici de nubira 1 nici de nubira 2. Oricum, pana iti dai seama de ce masina e se inchide. Link to comment
Salex Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 deci, nustiu sigur de ce masina e mie mia spus cineva ca e de nubira 1 tot pe un forum daewoo, pe interioru barii scrie daewoo ... Ca informatie ajutatoare, spoilerul ala nu este nici de Leganza Link to comment
Recommended Posts