roiban Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Salut. Eu mi-am montat o navigatie model TTI-8945, de la magazinonline.ro din Piatra Neamt. 2000 lei a costat si montajul (300 lei) l-am facut la reprezentanta pt a nu avea probleme cu garantia. Merge foarte bine, doar butonul SMC dupa volan nu vrea. Pachetul a continut si un card de 4 gb cu IGO montat si cu harti 2011. Link to comment
ciprian enescu Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 poate imi spune si mie cineva de ce nu pot vizualiza nici o poza in acest topic ca m-ar interesa f mult Link to comment
bolboceanunell Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 (edited) pe modelul ls+ are deja boxe spate.la achizitionare mi-a montat si scut metalic masina fiind 2010 pt 150 E.Pt gpl vezi firma din buzau,am auzit ca sunt cei mai buni din tara.Am citit pe sit-ul lor ca a aparut si pentru euro 5 instalatie gpl.vezi sit-ul sunt multumit de masina dar servisul asigurat de cei de la radacini lasa mult de dorit.singura problema pe care am avut-o la masina a fost cu AC-ul care nu prea baga.cred ca asa am cumparat-o de noua.Am fost la ei masina fiind in garantie si mi-au remediat problema.Cind am intrebat ce a avut nici ei nu prea stiau sa dea o explicatie.Au golit si dupa au incarcat la loc instalatia si asta a fost salut si va doresc un condus placut si comfortabil alaturi de modelul scuze daca stie cineva unde pot gasi piulite de roti ca la ei sumt f scumpe.1 buc=30 ron.am inteles ca sunt mai ieftine dar nu stiu unde sa le gasesc .dupa 2 schimburi de cauciucuri*(la sezon)deja incep sa se rotunjeasca la umeri.astept un raspuns,multumesc Edited October 12, 2012 by bolboceanunell Link to comment
roiban Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Incearca pe ebay. http://www.ebay.com/itm/20-Chrome-Acorn-Bulge-Wheel-Lug-Nuts-12x1-5-Chevy-Sonic-Volt-Colorado-Blazer-S10-/370663967624?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AChevrolet%7CModel%3ACruze&hash=item564d4b4b88&vxp=mtr Link to comment
Recommended Posts