Jump to content

Daewoo In Topul 10 Worst Car The Decade

Recommended Posts

Imi cer scuze daca nu am incadrat bine topicul.Este vorba despre articolul de pe pagina yahoo caer mentioneaza marca Daewoo pe locul 9 cu cea mai proasta masina a deceniului fiind vorba despre Leganza.

http://autos.yahoo.com/articles/autos_cont...s-of-the-2000s/.

Mie cel putin mi se pare o mare incompetenta din partea lor sa treaca Leganza in top.Voi ce pareri aveti.

Dar vezi jaguar xtype.. hai domle, dati atentie la tot ce-i debiteaza tastatura unuia sau altuia.

Fiecare detinator stie daca e satisfacut de masina lui sau nu, dimineata cand se urca in ea stie daca se simte bine sau se enerveaza.

Altfel, nu doar noi suntem presati sa inghitim tot ce ni se serveste.

Pai zice asa:

1) cheap interior - sa fim seriosi ...

2) the recalcitrant transmission - nu m-a deranjat cu nimic, hai poate intra un pic mai greu in viteza. Ma gandesc ca lasta se refera.

3) inconsistent acceleration - chiar nu vad de ce s-au legat aici.

astia au inchiriat o masina ...probabil rupta si cu kilometrajul dat peste cap, si gata si-au facut o parere despte o marca...

Edited by naylui

In general topurile astea (pentru a fi relevante) se fac pe baza a 2 categorii de respondenti:

1. expertii auto

2. proprietarii marcii

Acolo oricum nu e vorba de asa ceva. Si nu se leaga de leganza in special, ci zice clar "Daewoo Anything 1999-2002", referindu-se, fireste, la piata americana. Nu vad ce mare branza e in asta si de ce ar trebui sa streseze pe cineva de pe forumul asta aceasta "stire"... :-?

Da' nu vad renoul pe acolo, deci topul e fals.

Despre Reno nu s-a auzit pe acolo, ca sa intre intre optiuni. Asa ca, poate fi pus la pozitia 0 (zero), ca ion iliescul.

Edited by tolin

Iar de X-type au spus chiar corect, este un FORD cu sigla JAGUAR cu interior urat si cu un pret de revanzare ridicol de mic .. Tocmai de aceia a fost un esec pt Jaguar, asta financiar vorbind . Citez "Consumers also thought it was absurd to pay considerably more for a rebadged Mondeo " am incheiat citatul .

Daewoo nu a fost nicidata o marca iubita in state, de fapt a fost mereu ridiculizata, pana si in filme :D

Hai domle las-o-n batatura, am fost cu unul 2500 turbo benzen, numai piele si tot luxul. Nu e foarte mare, asta e drept, dar e o masina impecabila, motor, confort frane, tot. Interiorul e specific, cui ii place ii place cui nu nu, ca si la saab.

Ce-as fi bagat si un Volvo in clasamentul ala, asa, de amuzament...eu chiar ma simt bine ca Daewoo-ul e pe langa Jaguar, chiar si intr-un site ca ala, vrut defaimator. Apropo de americani, cea mai proasta parere nu o au despre Daewoo, pe care nici macar nu o baga in seama...ci fix despre Volvo si Honda...iar chestia asta nu mi-a spus-o niciun site, ci multi prieteni care se preumbla prin States.

Edited by Englishman
am fost cu unul 2500 turbo benzen, numai piele si tot luxul.

Recent am mers şi eu cu un Jaguar X-Type (2003), motorizare de 2l, 115kw, piele, climă etc... Mi-a plăcut mult maşina, se mişca binicel (n-are deloc mulţi CP raportat la greutate), îmi închipui că 2.5-ul sau 3.0 sunt chiar mişto.

Sa imi apar si eu ... puiul de cioara :P

Pai zice asa:

1) cheap interior

2) the recalcitrant transmission

3) inconsistent acceleration

1. Sa am iertare insa interiorul de Leganza bate la coor o groaza de masini actuale

2. N-am avut niciodata probleme cu CV manuala si nici nu am auzit pe multi sa se plinga. Poate aia automata (imi imaginez ca la americani nu s-a pus deloc problema de cutie manuala !) sa fie lenesa sau sa chifleze la schimbarea vitezelor ... nu ma pronunt

3. Asta e basm cu majuscule ! Am mers in ultimele 2 saptamini cu un Megane 2, 2,0l, 16V, 99kW. Putin mai slab motorul decit al meu (pe hirtie) insa diferenta, in realitate, e uriasa. O lipsa de cuplu si o puturosenie de nedescris, bag piciorul pina la fund in acceleratie si degeaba. Sau poate, prin inconsitenta, se refera la acceleratie prea brutala :D ?

• 1 month later...

Te consolezi cu asta? Sau pana in 1999 s-au facut mai de calitate?

Inca nu v-ati dat seama ca toate aceste topuri , liste sunt comandate? Aduceti-va aminte de Logan ce ziceau nemtii de la ADAC(reputatie,nu?) ca e o masina proasta , se rastoarna ...bla,bla,bla... De aia nu se vinde ca painea calda (asteapta cateva luni) Loganul!Citeam astazi ca in USA se vand cel mai bine in continuare masini cu reputatie proasta de mari energofage si calitate indoielnica. Asta e...