martiz Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 (edited) Am vazut zilele astea intrafic un matiz cu oglinzi ceva mai speciale. Matizul in cauza avea culoarea albastru cobalt. Unde gasesc si eu acest model? Edited October 8, 2009 by martiz Link to comment
nonel Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 E vopsita de el. Si manerul de la usa la fel. Spor la treaba Link to comment
martiz Posted October 8, 2009 Author Share Posted October 8, 2009 Nop! Soferul nu era genul de om care sa modifice masina. Pozele postate le-am gasit pe ebay. Tin minte ca in trecut am dat de un site cu tot felul de oglinzi pt toate marcile, si la capitolul matiz aveau si cu reglaj electric. Link to comment
nonel Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Poate asa a cumparat masina de la altul care a facut modificarea. Link to comment
tudorflo Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 da' oglida din carbon, sau din folie imitatie de catbon a vazut cineva pe matiz? Link to comment
gabi boldeanu Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Se gasesc in comert in targul vitan gasesti sigur,diferite culori si modele,eu unul am vrut sa iau dar nu am gasit ce vroiam eu Link to comment
iuliutz Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Eu mi-am comandat o oglinda retrovizoare pentru matiz, deoarece am la ford focus una asemanatoare si sincer nu m-as descurca fara ea. Link to comment
smailmiami Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 [...] si la capitolul matiz aveau si cu reglaj electric. Pe Matiz s-au montat din fabrica oglinzi cu reglaj electric. Ca nu s-au montat la noi e alta poveste ... Link to comment
Robert_MNW Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 sau din folie imitatie de catbon a vazut cineva pe matiz? Am avut eu insa nu au rezistat mult, a fost folia mult prea intinsa si la soare a cedat. Link to comment
Recommended Posts