yannlepantrec Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Cine se iveste saptamana asta? Hai ca nu bat iar drumul de la Slobozia sa fiu singur. Alti amatori??? Link to comment
dreamlike Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Noi venim. Eu am etapa in UCI (Constanta - Cheile Dobrogei si retur), startul e la ora 14.00 dar sper sa nu intarzii la frappengeala. Link to comment
mike.omega Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Sansele ca eu sa vin sunt destul de mari Link to comment
yannlepantrec Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 Hai ca deja merita drumul. Abia astept mai ales ca am lipsit de la ultima intalnire. Link to comment
free_spirit Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Salutare !! Stiu ca o sa-mi iau injuraturile si bobirnacele de rigoare, dar nici astazi nu voi ajunge la intalnire. Plec la Iasi. Sa aveti pofta si sa ma scoateti saptamana asta la apel, in fata sefului de sala. )"> Respect !!! Link to comment
MCojo Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 (edited) Iar nu fu nimeni la intalnirea frappeniana?! Iar ne facuram de ras in fata sefului de sala?! In nici un caz... noroc cu Iliutza care a scos zambete in atmosfera incrancenata de discutiile despre sport (a nu se intelege ca am vorbit despre fotbal), muzica si din ce in ce mai putin, despre... masini! Edited October 12, 2009 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Cum bre nu vorbiram de masini?! Ai si uitat de Mazda 6?! PS: eu we viitor cred ca ma duc la karting Link to comment
Immortal Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 vreau si eu la kaaaarting! Link to comment
dreamlike Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Daca as veni si eu credeti ca m-ar putea opri cineva sa castig cel de-al treilea titlu consecutiv ? Link to comment
mike.omega Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Fata de tura de atunci am mai castigat cam 1 secunda pe tur Fratimiu la fel Sapt. trecuta cand am fost, am nimerit un kart mai bun la care nu mai tremura directia Link to comment
andrew Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 A zis cineva karting? Pai ziceti domnilor si data, ora. Link to comment
mike.omega Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Avand in vederea vremea, momentan eu propun sa alergam in jurul unui frappe Link to comment
Immortal Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Unde mai pui ca STIE care-i kartingul cel bun... Link to comment
Recommended Posts