sebian Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand incep sa am impresia ca spiritul DW-GM incepe sa dispara ceva frumos se intampla si ma face sa simt ca inca suntem aceiasi ca la inceput: o mana de oameni inimosi, sufletisti si saritori. Noi (Eu si Sotia mea > ) va multumim din suflet pentru urarile de bine si pentru muuuuuuuultele sms-uri primite azi (a vibrat mobilul in continuu, credeam ca o sa se dezintegreze). > Keep the spirit alive! > Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Cum ar veni, in momentele in care spiritul GMclub moare, pune iuzar piciorul in prag si se rezolva. Multumim ca te sacrifici! Link to comment
MCojo Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Felicitari, casa de piatra si curtea plina de puradei! Ca nici nu stii ce pierzi! > Link to comment
sebian Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 Deci pe livretul de familie sunt 7 pozitii pentru puradei > Link to comment
MCojo Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Se suplimenteaza la cerere... Link to comment
sebian Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 Deci nu, multumesc... Link to comment
EM!L Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Felicitări! Casă de piatră! Link to comment
rm.popa Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Să fiţi fericiţi!!! casa de piatra si curtea plina de puradei! Asta e o expresie pleonastică. Pentru că: "Omul societăţii noastre tradiţionale şi-a imaginat că sufletul său locuieşte, în lungul drum spre nemurire, în adăposturi numite, adesea, case: casa copilului, cu sensul ginecologic de placentă, atestat de etnografi în teritoriile extracarpatice, pentru preexistenţa din pântecele matern; casa de locuit construită <<aici>>, pe pământ, pentru existenţă; casa de brad sau sălaşul de brad cu sensul de sicriu, atestat în Bistriţa-Năsăud, aflată <<acolo>>, sub pământ, pentru postexistenţă. Urarea casă de piatră, nelipsită de la nunta românească, adresată tinerilor în pragul căsătoriei, nu are deci sensul propriu de locuinţă pentru noua familie pe care, de altfel, feciorul era obligat să i-o ofere soţiei la nuntă, ci de întemeiere de către miri, prin actul nunţii, a casei copilului." Deci, tinere fecior, plecând de la premiza că i-ai oferit deja soţiei tale o locuinţă, în măsura în care corespunde şi planurilor voastre, Casă de piatră! Link to comment
lascarica Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Felicitari mosule! Pe cind primul botez? Casa de piatra si cit mai multe bucurii alaturi de sotie. Link to comment
Aty Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Stimabile...Casa de Piatra! Bun venit in Club Link to comment
NFS Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Casa de piatra, fericire si copii frumosi! Scuze, semnat daewooclub. Link to comment
sebian Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 Multam mult de tot de urari. > Scuzele acceptate Urmatorul pe lista? Zmeu? Tommy? Link to comment
florinbad Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Nu, eu, Florin Cel Bad... Sa va fie viata asa cum doriti voi sa fie ! La multi ani si casa de piatra ! ps: daca n-o dresezi bine asta te asteapta Link to comment
sebian Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 (edited) Clar PS. Eu ma refeream cine va fi urmatorul...executat Edited October 10, 2009 by Sebian Link to comment
laurentziu83 Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 (edited) Casa de Piatra ! Da sa stii ca mai ai loc si printre noi in caz de ceva. Edited October 10, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Mircea Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Sa-ti traiasca sotia, nasii, sa fiti fericiti si bucurosi si sa faceti copii frumosi si destepti ca voi (a se remarca rog pluralul da?) Va astept sa va cautati casa Link to comment
paul_marines Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 a vibrat mobilul in continuu, credeam ca o sa se dezintegreze Casa de piatra si plina de puradei. Nu blama telefonul, zi mai bine ca de emotii ai tremurat Link to comment
ing3r Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Casa de piatra si , sa stii, noi vom fi mereu alaturi de tine...Desi poate pe unii nici nu ii cunosti Link to comment
Tommy Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Deci pe livretul de familie sunt 7 pozitii pentru puradei > Deci la stewardese a scazut drastic numarul, adica.. pozitiile Bafta Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Multam mult de tot de urari. > Scuzele acceptate Urmatorul pe lista? Zmeu? Tommy? Da, scuze si eu. Semnat Daewooclub, am uitat as scriu in sms. Link to comment
Wolfman Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Casa de piatra, sa va iubiti mereu! Link to comment
Recommended Posts