iuzar Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Asa cum banuiam mai demult, lupta pe piata masinilor ieftine si economice va fi din ce in ce mai dura...abia s-a terminat Salonul Auto de la Geneva ca Peugeot deja se pregateste sa arunce pe piata piticania de Peugeot 1007, cu motorizare de 1.1l... si surprizele sunt sigur ca abia acum incep sa apara... va puteti face o idee de cum arata 1007 aici: http://www.peugeot.com.ro/1007/index_content.html Link to comment
Esperatul Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Uite si Citroenul C1. Asta e mai beton zic eu, va avea 2 motoare: 1.0i de 68 de cai luat de la toyota(VVT), 3 cilindri, 12 supape - consum mixt anticipat - 4.6l. 1.4Hdi - 54 de cai e acum pe mai multe modele Citroen. consum mixt anticipat de ei - 4.1 litri. Culmea e ca sunt si in 5 usi! http://www.citroen.com/CWW/fr-FR/RANGE/Pri...resentation.htm fftopic: De C6 ce ziceti ? Link to comment
zoosy Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 (edited) si voi credeti ca vor fi chiar ieftine? nu uitati de Toyota Yaris care in varianta Basic este peste 10500 euro pret cu TVA. parerea mea este ca masinile WOO sunt ca si raport "calitate(fiabilitate) / pret" super rentabile... ca idee, la firma unde lucrez agentii de vanzari au Matiz in dotare. Sincer, dupa 1 an jumate din cele 12-15 matizuri cate sunt nu s-a stricat nici unul (nu pun in calcul bushaiurile facute de soferi). unele au ajuns la 60k Km. E ceva zic eu. Edited March 16, 2005 by zoosy Link to comment
Esperatul Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Daca tu consideri yaris o masina mediocra te inseli. Nu uita ca in pretul ei sunt incluse toate reviziile incluzand consumabilele. Toyota sunt privite de multi cunoscatori ca fiind masini foarte bune, comparabile cu vw. Au facut progrese mari in ultimul timp. De ex, uite pretul la un Polo diesel 1.4: 12457 , si Yaris D-4D 1.4 13685 euro. Un Citroen C3 1.1i e 8500 de euro. Sunt masini excelente, in care s-a investit. Link to comment
NFS Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ...Nu uita ca in pretul ei sunt incluse toate reviziile incluzand consumabilele. Toyota ... Stii tu ceva... dar nu-i valabil pt orice Toyota cumperi oricind. Reviziile gratuite (incluzind piese si manopera) sunt PROMOTIE. Daca n-o cumoeri pina pe la jumatea anului (2005), adio gratuitate! Banuiesc ca dupa ce trece promotia nu-i scade pretul... Link to comment
Esperatul Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 (edited) Citat: Pentru orice Toyota Yaris sau Corolla (indiferent de motorizare - benzina VVT-i sau Diesel D-4D), comandata dupa data de 11 februarie 2005, vei beneficia de intretinere gratuita timp de trei ani sau 100.000 km. Adica, pe langa garantia completa de trei ani de zile sau 100.000 km (standard), reviziile obligatorii vor fi gratuite*. Inchipuie-ti, asadar, 3 ani de zile de intretinere (inclusiv manopera) gratuita pentru Yaris sau Corolla si lasa-ne sa-ti punem o singura intrebare: de ce nu esti deja intr-unul din show-room-urile noastre pentru a afla mai multe detalii? Mai ales pentru ca aceasta oferta este valabila pentru o perioada limitata *Oferta este valabila pentru toate modelele Toyota Yaris si Toyota Corolla comandate dupa 11 februarie 2005 in limita stocului disponibil si include numai manopera si piesele aferente reviziilor periodice obligatorii pentru 3 ani sau 100.000 km (primul termen atins), conform informatiilor din Manualul de Service si Garantie, sectiunea “Programul de revizii pentru Intretinere si Siguranta”. Link: http://www.toyota.ro/default-RO.asp?ItemID...F07C05568411F94 Edited March 16, 2005 by Wichedcoder Link to comment
BogdanG Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Voi chiar comparatii WOO cu Toyota sau mi-se pare mie ...de sete ...??? Sa nu uitam ca Toyota Corola /Avensis /Yaris sunt conform ADAC cele mai fiabilile masini din clasa lor ,deci, asadar si prin urmare nu putem compara un gigant ca Toyota cu o furnicuta ,vrednica de altfel, dar tot furnicuta !!! PS> Yaris D4-D a stabilit recordul mondial de consum ,care era detinut de LUPO 3L !!! Link to comment
Esperatul Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Nici chiar asa. Intradevar stiam ca D-4D-ul e un motor extraordinar si e foarte economic dar sa depaseasca Lupo care a fost facut special pt consum , motor din aliaj a fost cam trasa de par. Oricum consumurile se cam apropie in general la clasa lor: Yaris D-4D 1.4 - 3.7 / 5.1 / 4.2 Peugeot 206 1.4hdi 3.6 / 5.5 / 4.3. Diferenta de la yaris la 206 e de 2000 de euro. Daca dai un oki pe forum pejo consumurile nu prea sar de valorile date. Si ca sa zici ca Toyota sunt CELE MAI fiabile iar e aiurea, adica o Corola e mai fiabila decat un A4?!? kmon... In alta ordine de idei seria celor 3 competitoare vor iesi la preturi de la 8-9 mii de euro. Link to comment
BogdanG Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Deci Yaris a scos in Scotia intr-un test facut acum 1 an un consum mediu de 2,87% ,o mai gasesti ca fiind cea mai economica masina din Europa ,vei gasi pe net daca vei cauta de ex un review care spune :2.4 l/100km on a Toyota Yaris D-4D "The Yaris D-4D drove the distance between these two locations (1420 km) using only 34.4 litres, which is equivalent to a fuel consumption of 2.4 l/100km. To ensure the credibility of this achievement, the local Police Department authenticated this attempt at the start and finish to make sure that the fuel tank was sealed. If John had decided to use the full content of the fuel tank (45 litres), the Yaris would have gone an incredible distance of 1875 km." E vorba de teste facute nu de ce zice fabricantul ,Golful meu diesel consuma cam 5.5% in oras si fabricantul zicea 6.8% ,acum de ex consuma 8% dar masina are peste 20 ani vechime . Corola nu este in aceiasi clasa cu A4 ,dar Avensisul este si se poate bate de la egal la egal cu A4 Link to comment
Esperatul Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Stiu testul ala pe DTD, l-am citit cand s-a facut. Doar mi se pare manarita si irelevanta. Asta cu A4 versus avensis e total aiurea. Audi incearca sa se bata de la egal ca egal cu mertzul. Un avensis de 2 litri diesel e 20.000 euro iar A4 de 2 litri e 29.000 de euro. Garantie la caroserie 10 ani. Nu exista termen de comparatie. Link to comment
Leutzu Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Am vazut pe aici ca se discuta infocat de Peugeot, Audi, Toyota, dar pe saracul Hyundai...l-ati cam uitat. Am mers cu un Hyundai Getz...superba masinutza si consulul de 7 in oras zic ca este bunicel, cat despre fiabilitate...in 95 taicamiu a mers in deshert cu un Hyunday Elantra care avea 400.000km si inca se tinea bine, iar acolo conditiile erau foarte vitrege (40-50 grade la umbra ziua) sa nu mai zic ca trageau de ele pana ajungea acul de la vitezometru in cui (aveau 220 pe bord), deh acolo nu aveai in ce sa intrii, in cel mai rau caz trebuia sa te chinui unpic sa bagi masina iar pe sosea Cat despre ce s-a discutat...subscriu si eu la parerea ca masinile Toyota sunt mai bune ca VW sau Audi. Sa nu uitam totusi Lexus-ul Link to comment
Esperatul Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 (edited) Lexusul e ramura de lux a Toyota. Si Audi apartine de vw si face masini de calitate mai mare. Nu trebuie deci incurcat lexus cu toyota. Pe mine ma enerveaza diferenta dintr pret cip si ddp la Getz: 7500 - 11400. Uite la yaris 1.0: 9150 - 10900. Pe de alta parte eu ma las de discutia asta ca mai mult ma enervez Edited March 17, 2005 by Wichedcoder Link to comment
Recommended Posts