anton_yo Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Salutare. Observ ca postarile in legatura cu kiturile de geamuri electrice sunt cam veki p-aici...as dori un nr de tel, un nume de firma .. ii sun, imi spun pretul, etc.. si daca-mi convine mi le trimit prin curier cu plata aici. Ceva/cineva nou? ms Link to comment
ToPser Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 (edited) Nu cred ca mai gasesti ! Incearca pe Autodaewoo.ro ! Edited November 27, 2008 by ToPser Link to comment
anton_yo Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ms man, dar nu are. Am parcurs toate paginile cu piese de tico din acel site... Link to comment
banzay Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Mail-uri pe la dezmembrari poate gasesti vreun Damas? Sau vreun kit universal sau de adaptat alte motorase de la alte marci? Link to comment
ottocta Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 O intrebare am si eu. Se mai gaseste in tara asta kitul pentru geamuri electrice Daewoo Tico? Am incercat la mai multi importatori si imi spun ca ei comercializeaza numai piese originale nu artizanale. Sunt din Brasov, dar ai mei sunt din Constanta. Stie cineva vreo firma din aceste zone care comercializeaza aceste produse? Link to comment
mordant Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 si eu sunt interesat de sitemul de geamuri electrice pt tico!! astept si eu raspunsuri dk se mai pot achizitiona aceste motorase si panouri de usa.!! Link to comment
TicoBH Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 salut... am o intrebare. se pot pune motorase de la alte masini? vreau sa ma duc la dezmembrari si sa iau de la o masina cu geamuri electrice. Cu fetele de usi nu`i problema ca oricum vreu sa le schimb. Link to comment
Dr.L Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Salut Stie cineva daca merge eventual schimbata toata macaraua cu alta electrica? Ceva de Matiz,Cielo etc? Ca eu am o macara un pic bulita,si as pune una electrica in locul ei Ms! Link to comment
EnZo Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 La matiz cu geamuri manuale pe fata s'a putut face o conversie de geamuri electrice folosind motorase de geam spate de cielo, momentan la tico nu am incercat ! Link to comment
Robert_MNW Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Eu am facut modificarea macaralelor la Matiz, daca aveti poze cu macaraua de Tico data jos de pe masina si cu o usa fara fata va pot spune daca merge. Link to comment
silviu_hhh Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Buna ziua.a cumparat cumva cineva http://www.okazii.ro/catalog/33272777/Kit-geamuri-electrice.html. ???? Link to comment
crystygye Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Da chiar, kituri de geamuri electrice universale nu a incercat nimeni? Link to comment
TheGreatBabanu Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 o fi lumea in vacanta Link to comment
geotico Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Se mai gasesc geamuri electrice originale SH ? Link to comment
djpoppy Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Da chiar, kituri de geamuri electrice universale nu a incercat nimeni? salutare! sunt nou pe aici si pot sa-ti spun ca am pus eu la un priten pe tico geamuri electice "kitul universal" luat de la real constanta. eu am de la munca un tico din 1993 cu geamuri electrice din fabica [asa ca sa ma laud ) ]si meg foarte bine.ne-am chinuit putin la sine,dar acum merg bine Link to comment
Dr.L Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Ce problema avea cu sinele si cum ai rezolvat-o? Link to comment
djpoppy Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Salut! Mergeau putin mai greu la deschidere si la inchidere,si in loc de 3-5 secunde cat trebuia normal sa-i ia la o cursa,avea 8-10 secunde si solicita motorasul. Rezolvare: Pe propia raspundere,am dat jos sinele din usa si am largit putin lacasul chederului cat sa mearga geamul mai usor.ne-am chinuit pentru ca nu ne-a iesit din prima.asta-i tot. Ce problema avea cu sinele si cum ai rezolvat-o? Link to comment
adrian_r5 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 geamuri electice "kitul universal" luat de la real constanta Cum se face transmisia de la motoras la axul unde era montata manivela - prin cablu Bowden ? Link to comment
djpoppy Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 (edited) Salut! uite cum arata kitul universal de geamuri electrice aici Cum se face transmisia de la motoras la axul unde era montata manivela - prin cablu Bowden ? Edited October 11, 2010 by djpoppy Link to comment
CatalinC Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 butoanele unde le-a pus? Link to comment
djpoppy Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Salut! pe fetele de usa,acoperind gaurile unde intrau manivelele vechi de deschis. butoanele unde le-a pus? Link to comment
IONUT 23 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) Eu sunt propietarul ticozaurului cu geamuri electrice din real constanta...va promit ca va pun si poze imediat ce refac si fetele de usi ca vreau sa le fac un adaos...un fel de kickpanels,din poliester verde,pentru a instala o pereche de boxe si a masca locul in care sunt amplasate motorasele dat fiind faptul ca tico avand usile inguste fetele de usi stau un pic umflate in zona motoraselor...ceva de genul desenului din poza Edited November 8, 2010 by IONUT 23 Link to comment
CatalinC Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Super ,arata bine amplasarea butoanelor, macaraua arata cam ciudat asa acolo in fata de usa. Deci merge si kitu de geamuri universale. Multumim . Link to comment
IONUT 23 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Asa este,acum arata aiurea,dar o sa-i fac kickpanelurile,le imbrac la atelier de tapiterie in vinilin gri si va iesi ok Link to comment
Recommended Posts