pankrator Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 aadorjan: de unde ai cumparat kitul? Link to comment
AAdorjan Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 (edited) M-am uitat mai atent si defapt sunt 4 fire. La ce trebuie legate? Trebuie legate toate 4 sau numai 3? Ceva poze Edited December 9, 2005 by AAdorjan Link to comment
babeman88 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) salutare mai nou mi-am pinstalat alaltaieru pe tico geamuri electrice originale noi noute m-au costat cam 3 milioane cu tot cu macarele noi toate componentele sunt noi noute!!! daca sunteti interesati se pot cumpara DIN MAGAZIN!!! DIIN ROMANIA Bucuresti!!!! SE INSTALEAZA RELATIV USOR VOI POSTA IMAGINI CU USILE DIN FATA si cu boxele de pasat care le-am montat camn acum 1 an sun f mari si intra perfect Edited December 10, 2005 by babeman88 Link to comment
nicubarbu Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Cee 4 fire vin cam asa: • masa • +12V • pozitie (se vor lumina butoanele la aprinderea pozitiilor) kitul de partea stinga are in plus al 4-lea fir care este comanda pt geamul din dreapta - deci pe acel fir va pleca tensiune cind se va apasa butonul pt comanda geam dreapta (+12V la ridicare, -12V la coborire) Link to comment
SORAN Posted December 10, 2005 Author Share Posted December 10, 2005 Sigur se lumineaza butoanele de tico de geam? Poate doar daca au fost inlocuite cu unele de espero! Link to comment
AAdorjan Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 (edited) @babeman88: asteptam poze apropo mai are cineva geamuri electrice pe partea dreapta? Daca da pune o poza... please oh please Cand leg geamurile imi trebuie si un releu? daca da de care? Edited December 13, 2005 by AAdorjan Link to comment
SORAN Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 Nu iti trebuie decat fire mai groase, defapt la fel de groase ca cele care au venit cu geamurile...fara releu. Butoanele sunt pe post de releu iar comanda esti tu Link to comment
AAdorjan Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 In sfarsit am montat motorasu' si functioneaza. Senzatia e super! Cursa maxima/consum: la coborare 5 sec / 3,2 Amperi, la urcare 8 sec / 4,1 Amperi. I'm happy! Link to comment
AAdorjan Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 (edited) Am pus si filmulet aici:http: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=7387&hl= Edited December 15, 2005 by AAdorjan Link to comment
pesteimputit Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 ff.. am terminat si eu de montat (adica de tras fire ca de montat era montat de sambata) geamul din dreapta.. acum sunt electrizat total Link to comment
SORAN Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 Poze si cu dreapta si cu stanga ca sa isi faca lumea idee! Link to comment
ticolino Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 mai aveti de dreapta? parca umbla o vorba cu o prioritate "> Link to comment
gxg Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 off topic: @soran..placa aia de metal din dreapta de sub covoras este pt aspect sau a trebuit sa o pui acolo din cauze mai grave(azi am vazut ca mocheta din partea dreapta este uda..nu stiu de cand este asa si banuiesc ca partea aia de tabla o sa cam putrezeasca). Link to comment
SORAN Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 La mine la masina nu cred ca o sa vezi rugina, asta in primul rand, in al doilea rand stai linistit ca e foarte bine facuta si nu rugineste daca nu a fost zgariata sau sudat ceva pe acolo. Trebuie insa sa scoti covorasele si sa pui niste ziare sa absoarba umezeala. Link to comment
dann Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 off-topic @soran: nu te supara, dar masina ta ce are de se exclude posibilitatea ruginirii? ai tabla galvanizata cumva? Link to comment
SORAN Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 Intretinerea exclude posibilitatea ruginii , am grija de ea? E vreo problema sau iar ma luati la misto? Link to comment
dann Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 nu te iau la misto. chiar am si eu o problema la capitolul apa in interior. mi s-a intamplat dupa ploile alea mari de asta vara sa aud cum balbacaie apa prin masina si am gaist semne de umezeala pe mocheta. tu ai facut vreo izolatie sau ceva de genul asta? Link to comment
SORAN Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 Ideea e sa nu intre. Eu am avut o singura data o problema cand o lasam urcata doar cu 2 roti pe o bordura si statea inclinata si intra pe la cheder ca nu se scurgea pe unde trebuie apa din usa(daca ploua mai rau). In rest am grija sa o aerisesc sau sa o incalzesc pe cale electrica in interior pentru a nu mentine umezeala. Asta vara am avut grija sa nu mai ramana rugina dupa ce am demontat multe si am mai reparat ce incepuse sa rugineasca! Link to comment
2bad4u Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 @babeman88 Unde este magazinul asta???? Adresa???? @babeman88 Si cam Cat costa? Link to comment
AAdorjan Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Dintre cei care si-au montat geamuri electrice atat pe stanga cat si pe dreapta ne pot spune unde trebuie legate firele de la kitul de dreapta. Intreb deoarece are 7 fire: masa, plusul, conexiunea cu cel stanga ca sa fie posibil de manevrat de sofer... dar restul? Ps: Daca trebuie pun si poza Link to comment
ToPser Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 (edited) E fff simplu , vino sambata la intalnire si iti aduc schema ! Daca ai manualul se gaseste si acolo !!! >- Edited July 13, 2006 by ToPser Link to comment
Poc Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Salut, sunt nou pe aici si am si eu un kit de geamuri electrice pe care vreau sa-l montez. Imi poate spune si mie cineva cum se leaga firele? Pe portiera stanga am o mufa cu 4 fire si alta cu 3 fire. Aceea mufa cu 3 fire se termina cu o mufa asemanatoare la celalat cap si nu se conecteaza nicaieri deoarece nu mai are unde. Eu cred ca e pt inchidere centralizata. Cealalata mufa cu 4 fire se termina in celalalt capat cu 3 mufe din care una la motoras si celelalte doua la cele 2 butoane. E adevarat ca mufa cu 3 fire e pt altceva decat geamuri electrice? Celelelate 4 fire cum se conecteaza? Am citit mai sus ca ar fi masa, 12V, pozitie si comanda pt celalalt motoras (dreapta) Care fir e de 12V , care e masa si care sunt pozitiile? In dreata am o mufa cu 3 fire si una cu 2 fire, cea cu 2 fire nu se cionecteaza nicaieri (nu mai are unde) iar alea 3 fire cum se conecteza? Se ocupa cineva de montare? Daca da, la ce pret? Sunt din Bucuresti Multumesc Link to comment
alexxutzu Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 (edited) Mai fratilor...va tot aud cu geamuri electrice in sus si in jos...cat costa un set de geamuri electrice , de unde se poate cumpara si cat costa montajul si bineinteles unde se poate face?De unde faceti rost de manerele acelea de usi unde sunt butoanele de la geamurile electrice? Si...inca ceva ca's curios rau..am vazut intr-o poza mai sus o cotiera si la schimbatorul de viteze burduful ala e schimbat...si acum vine intrebarea:de unde si cum s-a montat cotiera iar burduful ala pentru schimbator cum se pune pe el deoarece am incercat sa scot maciulia si nu se poate si jos unde se termina burduful de ce anume se prinde??? Sper ca nu v-am stresat cu intrebarile Edited October 19, 2006 by alexxutzu Link to comment
Antonyo20 Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Citeste tot topicul...si vei vedea raspunsuriile la intrebarile tale! >- Link to comment
Recommended Posts