mariangrassuu Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 am cetet si pe forum dar nimik...s-a ars pozitia pe dreapta//unde e si borcanu de antigel..ar trebui sa iasa conectorul din cauciucul ala mare care acopera farul in spate??nu resusesc sa ajung la bec sub nici un chip, nici sa smulg cu totul cauciucul ala nimik nu merge..am vazut ca are si o siguranta cred ca la faza scurta/lunga Link to comment
cris06 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Chiar ca nu ai inteles nimic! , search... Link to comment
mariangrassuu Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 specificat "AM CITIT PE FORUM"..inclusiv in carte ...dar nu merge asa cum scrie ...altfel mai postam?? Link to comment
EM!L Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Chiar ca nu ai inteles nimic! , search... Din moment ce are 5-7 topicuri închise într-un timp atât de scurt... Dânsul excelează la "felicitări" pe privat la adresa celor care încearcă să-l ajute/îndrume Link to comment
Mircea Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Renunta la limbajul IRC. Demonteaza farul, la matiz e cel mai simplu sa schimbi un bec dupa ce ai demontat farul, altfel te chinui in zadar. Link to comment
mariangrassuu Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 multumesc domnu' Mircea Am sa tin cont de sfat si asa am sa fac,ca altfel in zadar sa reusesc Link to comment
afrodeloo nt 03 zcd Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 (edited) Desfa toate suruburile de la far sau dal jos pana la urma..Demonteaza tot c inseamna cabluri, sigurante tot..Scoate cauciucul ala si dupa poti sa schimbi becul.. Dupa le montezi inapoi..ai grija cum pui cauciul inapoi sa nu t trezesti cu apa in bec sau in far..am vazut de amandoua. Cratima ? Limbaj IRC ? ??????????? Edited November 1, 2009 by Salex Link to comment
lascarica Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Offtopic: Si noi rideam de Renault Megane la care tre' sa dai roata jos Link to comment
closchkutza Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Poti sa razi si acum, pentru ca se schimba foarte usor becurile de pozitie, mai mult de 10 minute nu-ti ia sa le schimbi pe ambele. Altfel, daca ai stii cat de usor se demonteaza un far de matiz nu ai mai face offtopic aiurea. Link to comment
TBird Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 (edited) Imi cer scuze ca intervin, dar totusi nu este normal sa demontezi farul ca sa schimbi becul. Chiar nu se poate altfel ? Eu nu am Matiz si nu stiu... este tare aiurea sa nu zic altfel. Dar acum mai intervine si chestia aia... De la Megane ai pretentii de la Matiz nu prea ar trebui sa ai LE : Am adaugat poza, hai ca nu e dracu asa de negru LEE : Martiz, am aflat intre timp ca nu mai puteam de curiozitate. Nu cred ca a durat mai mult de 5 min pana am aflat Edited October 16, 2009 by TBird Link to comment
martiz Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 (edited) La mine 10 min cu farul pe masina! Pana nu demult schimbam 1 bec la 3-4 luni, deci chiar prinsesem dexteritate, drept urmare am decis sa-mi pun cu led! @TBird: ba da se poate, dar daca nu ai rabdare mai greu, plus de asta trebuie sa ai degete de pianist. Edited October 16, 2009 by martiz Link to comment
mariangrassuu Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 (edited) ..asta e corect,cu degetele de pianist oricum au o guma mai mare decat se arata in cartea de servis, care protejeaza sa nu intre apa in far cred// si nu cred ca va iesi fara far dat de tot...oricum ma impiedica vremea ..oricum m-am lamurit...e suicient..se poate inchide Edited October 16, 2009 by mariangrassuu Link to comment
closchkutza Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 (edited) Si daca iese? Frate, ditamai topicul inutil pentru o chestie de gradinita. O sa deschid si eu un topic despre cum se deschide capota, cum se desface busonul de benzina in caz ca e strans bine sau cum se rasuceste cheia in incuietoarea portbagajului... Ti s-au dat doua variante, una mai migaloasa si una mai directa. Din proprie experienta iti spun ca ambele variante duc la acelasi rezultat si ca diferenta de timp intre cele doua este nesemnificativa. Pentru schimbatul unui bec este nevoie totusi de o intreaga filosofie... Edited October 16, 2009 by closchkutza Link to comment
raven84 Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Pentru schimbatul unui bec este nevoie totusi de o intreaga filosofie... Unii se descurca mai greu ca altii, depinde si de interes si de posibilitatile de lucru. Marian, daca ai drum prin Galati da-mi un PM si ne gasim intr-o seara si iti arat ce si cum Link to comment
mariangrassuu Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 (edited) sa traiesti raven 84 frumos ai abordat raspunsul ...cam asa se da un raspuns ..unde lumea e nelamurita..sa traesti oricum..multumesc dar m-am lamurit oricum se poate inchide mai sunt si alte forum...nu-i problema "> Edited October 16, 2009 by Mircea Nu mai folosi culori in text si mai serveste-ne si cate o majuscula. Link to comment
Mircea Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Frate, ditamai topicul inutil pentru o chestie de gradinita. O sa deschid si eu un topic despre cum se deschide capota, cum se desface busonul de benzina in caz ca e strans bine sau cum se rasuceste cheia in incuietoarea portbagajului... Nu e chiar asa precum spui. Imagineaza-ti ca sunt oameni care nu au pregatire tehnica sau valente tehnice, oameni care nu au degetele suficient de subtiri pentru a face anumite chestii (mai ales la Matiz, imi amintesc cat m-am chinuit sa schimb o siguranta la casetofon din setul de sub bord de intepenisem...) sau care au nevoie de explicatii suplimentare. De-aia suntem aici, sa explicam ce si cum celor care nu inteleg si, mai ales, sa impartasim experienta noastra si altora. Apropos de asta, nu prea va inghesuiti sa faceti tutoriale... Link to comment
Recommended Posts