Ami Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Am bucuria sa va invit pe toti cei care veti putea si veti dori sa impartasiti cu mine un moment special. Nu, nu ma marit! (Ce are toata lumea cu mine?!?)M-am straduit si am reusit sa daruiesc lumii un volum de proza scurta, intitulat "Camera obscura". Lansarea oficiala (speram ca nu la apa!!!) va avea loc sambata 31 octombrie, la ora 12, la Libraria Luceafarul (B-dul Unirii nr. 10 - zona cu fantani), in Bucuresti. Sunteti cu totii bineveniti! Link to comment
nrares Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Un PDF pentru cei care nu putem onora invitatia? Link to comment
elprypas Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Sa fie intr`un ceas bun si la cat mai multe volume lansate... Link to comment
Aty Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Foarte tare!...Bravo. Sper ca s-a implicat si radioul in lansare, asa ar fi fost frumos, parerea mea. "> Link to comment
zeneseu Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Mi-ar fi placut sa particip la lansare, dar ... Pana una alta, pot sa spun ca este o carte excelenta, cel putin mie asa mi s-a parut din ce am citit pana acum. Bafta si la mai mare (multe). Link to comment
Ami Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Bravo. Sper ca s-a implicat si radioul in lansare, asa ar fi fost frumos, parerea mea. "> Colegii mei de la radio vor populariza evenimentul si vor fi si ei, in parte, prezenti. Link to comment
Aty Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Bravo lor, sper sa ajung si eu. Mi-ar face placere! Link to comment
KumKum Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Sa fie intr-un ceas bun si la mai multe... "> Link to comment
MAVERICK_SS Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Felicitari !! Asteptam si urmatoarele volume. Link to comment
Satori Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Felicitari!!! Sa nu fie ultima! Link to comment
danutza Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 (edited) Felicitari !! In Cluj pe cand vedeem si noi cartea? Ca si la ardeleni le place sa citeasca o carte buna. Edited October 20, 2009 by danutza Link to comment
darky Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Fac tot posibilul sa ajung Link to comment
Sharpe Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Felicitari Ami! Din pacate sambata incepe Festivalul National de Teatru si nu stiu inca ce program voi avea.. Daca sunt liber la 12, voi veni cu placere. Link to comment
ToPser Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Felicitari ,pastreaza un exemplar pt Costinesti ! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Doamna, felicitări, să-ţi fie de bine şi aşa cum vrei tu să iasă! Numai bine să ai şi să se spargă gheaţa! Link to comment
Senna Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Felicitari! Si la mai multe! Link to comment
VAXXi Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Eu n-adresez inca felicitari, pentru ca le voi adresa se pare sambata ... live 1 Link to comment
elprypas Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 bun deci sa inteleg ca cineva isi face timp si pentru mine sa ma recupereze de la gara sau de la microbuz sambata? DIn anumite motive am cam ramas pieton. Link to comment
guru Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Eu n-adresez inca felicitari, pentru ca le voi adresa se pare sambata ... live Da, da, tot live, voi incerca sa ajut autoarea, cu un praz de la Craiova, necesar inspiratiei pentru volumele ce vor urma. Link to comment
Ami Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Mii de multumiri NFS, Ileana, Vaxxi + Victimitza, Liliana, Guru si lui ElPrypas un multam suplimentar pentru implicarea in organizare. Ati fost alaturi de mine la unul dintre cele mai importante momente din viata mea. Sa speram ca vom avea numai motive de bucurie sa ne adunam. A fost o zi de pomina! 1 Link to comment
RaZoR-07 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Felicitari si La mai multe! Imi pare rau ca n-am putut fi prezent, poti fi convinsa ca nu pescuitul a fost cauza. 1 Link to comment
elprypas Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 (edited) No acum noi stim adevarul nu te mai scoate ... asa ceva ) macar ai prins ceva calumea? O fost o zi superba, asteptam ceva poze si sa vdm si reportajul, sa speram ca va veni si urmatoarea lansare nu foarte departe de aceasta Ieri dupamasa m`am reapucat pe microbuz sa citesc opera dar din pacate nu am reusit sa o termin ca s`a intunecat iar cei de la cdy nu ofera lumina moca ) pentru curiosi o invitatie sa o citeasca, merita Edited November 1, 2009 by EM!L Link to comment
Ami Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Repotajul va fi la Jurnal pe TVR Cultural azi la ora 19. Cu pozele, sincer, m-am straduit, dar ar trebui micsorate si - recunosc - nu ma pricep. Asa ca apelez la bunavointa fotografilor... 2 Link to comment
VAXXi Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Felicitari si aici, foarte reusita lansarea Link to comment
Recommended Posts