Jump to content

Invitatie

Recommended Posts

Am bucuria sa va invit pe toti cei care veti putea si veti dori sa impartasiti cu mine un moment special. Nu, nu ma marit! (Ce are toata lumea cu mine?!?)M-am straduit si am reusit sa daruiesc lumii un volum de proza scurta, intitulat "Camera obscura". Lansarea oficiala (speram ca nu la apa!!!) va avea loc sambata 31 octombrie, la ora 12, la Libraria Luceafarul (B-dul Unirii nr. 10 - zona cu fantani), in Bucuresti. Sunteti cu totii bineveniti!

Felicitari Ami! Din pacate sambata incepe Festivalul National de Teatru si nu stiu inca ce program voi avea.. Daca sunt liber la 12, voi veni cu placere.

Eu n-adresez inca felicitari, pentru ca le voi adresa se pare sambata ... live :P

Da, da, tot live, voi incerca sa ajut autoarea, cu un praz de la Craiova, necesar inspiratiei pentru volumele ce vor urma.

Mii de multumiri NFS, Ileana, Vaxxi + Victimitza, Liliana, Guru si lui ElPrypas un multam suplimentar pentru implicarea in organizare. Ati fost alaturi de mine la unul dintre cele mai importante momente din viata mea. Sa speram ca vom avea numai motive de bucurie sa ne adunam. A fost o zi de pomina!

• Like 1

No acum noi stim adevarul nu te mai scoate ... asa ceva :) ) macar ai prins ceva calumea?

O fost o zi superba, asteptam ceva poze si sa vdm si reportajul, sa speram ca va veni si urmatoarea lansare nu foarte departe de aceasta :P Ieri dupamasa m`am reapucat pe microbuz sa citesc opera dar din pacate nu am reusit sa o termin ca s`a intunecat iar cei de la cdy nu ofera lumina moca :P ) pentru curiosi o invitatie sa o citeasca, merita :)

Edited by EM!L

Repotajul va fi la Jurnal pe TVR Cultural azi la ora 19.

Cu pozele, sincer, m-am straduit, dar ar trebui micsorate si - recunosc - nu ma pricep. Asa ca apelez la bunavointa fotografilor...

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...