mariangrassuu Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 momentan cd-playerul merge si fara contact...firul galben si rosu din cd sunt legate la firul rosu din bord sa se opreasca cand iau contactul cum leg?? firul galben din cd pe firul rosu din bord si firul rosu pe cel portocaliu din bord??cred ca acela e contactul ca este izolt momentan Link to comment
Dr.L Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 momentan cd-playerul merge si fara contact...firul galben si rosu din cd sunt legate la firul rosu din bord sa se opreasca cand iau contactul cum leg?? firul galben din cd pe firul rosu din bord si firul rosu pe cel portocaliu din bord??cred ca acela e contactul ca este izolt momentan Vezi cu un beculet ce e firul portocaliu,sa nu fie pozitiile Da,firul galben ramane legat la firul rosu,iar cel rosu din casetofon il legi la accesorii Daca nu gasesti firul la locul lui,il poti lega la +ul de la bricheta(fir alb) Link to comment
mariangrassuu Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 am preceput, dar firul de la acesorii ce culoare ar trebui sa aiba la matiz 2003?o sa incerc sa vad da asta era singurul fir nelegat din bord si deia am presupus sa fie pe contact Link to comment
Recommended Posts