LEVEL Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 daca vroiam asta asta faceam. .dar e bataie mare de cap pt o pata ca aia ... + de alta.. oricum vroiam sa imi imbrac bordul in autocolante... inca odata... daca stie cineva o adresa.. o firma.. prin Bucuresti.. as fi recunoscator Link to comment
body Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Mai degraba e vorba de o solutie aplicata pe bord care a ars materialul. <{POST_SNAPBACK}> Acelasi lucru il cred !Eu am fost in zone cu calduri mari 50-60 grade si nu am vazut NICI O MASINA cu asa ceva ! Aveti grija ca pana si ambi purul pateaza ca naiba bordul ( am patit-o si eu) . Bafta Link to comment
mike.b Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Acum 10min...eram pe balcon sa fumez..si a trecut un espero argintiu cu exact acelasi gen de pata (arsura), in acelasi loc. Link to comment
LEVEL Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 pacat... nu ai vazut numarul ? m-am cam plimbat prin tot bucurestiul astazi daca esti din bucuresti ... culoarea e metalizata dar .. nu argintu la a mea Link to comment
mike.b Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 sunt din bucuresti...stiam ca nu esti tu pt ca a ta e verde...dupa numar nu m-am uitat. Link to comment
LEVEL Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 (edited) well nu cred ca eram eu.. nu aveai timp sa vezi numarul Edited March 25, 2005 by ovi_jer Link to comment
valy Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Care stiti de unde sa-mi cumpar si eu un autocolant bun care sa imite lemnul???? Daca sa mai postat pe undeva...sorry ..ca n-am gasit Link to comment
BogdanG Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Beton siteul Ai comandat ceva de acolo ? Sunt seriosi ? Link to comment
expero 16V Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Eu ce mi-as face la masina ar fi sa-i schimb maciulia schimbatorului de viteza . Intrebarea mea e daca se poate face treaba asta , avand in vedere ca marsarierul este cum este la espero ? Si daca se poate face modificarea si se gasesc maciulii cu tot cu sistemul de marsarier , pt.ca pe site n-am vazut. Mi-as pune o din aia mai eleganta . deasemenea m-ar fi tentat o instalatie de xenon cu totul , asa cum am vzut pe 4 tunning , la 300 de euro . dar e cam expensive 300 de euro pt. masina asta . Link to comment
VIPER Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Atentie, legea prevede 2 chestiuni obligatorii pentru instalatiile xenon: spalator de faruri si reglare automata! Nu glumesc absolut deloc, iar cei ce monteaza/vand xenoane nu zic nimic de asta!!! Link to comment
valy Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 expero 16V...daca ai de gand sa-ti schimbi maciulia ai grija cand iti cumperi ptr ca sunt maciulii speciale ptr marsaier "prin ridicare" .....adica au un .."tamburus"..care opreste inelul acela...be carefull PS:...vezi ca se schimba greu eu am vrut sa mio schimb dar...nam reusit pana acum 1. trebuie sa tai partea de deasupra de cauciuc(ceea ce e f greu) 2.dupa aia dai de o nuca metalik care are doua suruburi ..le desfaci si dupa aia tragi de ea deti vine rau sa iasa (am vazut cum se procedeaza...) Link to comment
Dragos82 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Eu mi-am schimbat-o.Tot ce iti trebue ca sa tai cauciucul ala e o panza de bomfaier. Link to comment
expero 16V Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Pai exista sau nu maciulii din alea care se ridica in marsarier?Si cat or fi si unde? Link to comment
Dragos82 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Normal ca exista.Tie iti trebuie scurte se mai numesc si manete speciale. www.simoniracing.ro Eu am momo. Link to comment
LEVEL Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 am uitat sa mai zic de o chestie... mai am o problema.. la capatul parbrizului .. sus.. cum se termina tapiteria in fata.. e o banda din plastic cred.. care din cauza caldurii probabil sa inconvoiat.. si iesit in afara.. as putea sa o schimb ? sau trebuei sa schimb tot plafonul ? Link to comment
Lao Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Nu ştiu de problema asta, dar probabil că poţi să schimbi numai chestia aia de plastic. Însă, în ceea ce priveşte bordul ars, pot să-ţi garantez că nu s-a ars de la vreun incendiu. Am mai văzut încă 3 sau 4 maşini cu problema asta. S-a produs din cauza temperaturilor mari, maşinile stând foarte mult timp în soare, fără a avea parasolar din-acela mare, de parbriz. Link to comment
VIPER Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Da cat timp sa stea sa se arda in halul ala??? Sincer, nu cred... Link to comment
relu17 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Probabil de la temperaturi ridicate in combinatie cu un solvent (silicon) de curatat bordul se poate ajunge la o astfel de ardere a bordului. Nu cred sa fi avut incendiu la motor. Link to comment
Lao Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Probabil de la temperaturi ridicate in combinatie cu un solvent (silicon) de curatat bordul se poate ajunge la o astfel de ardere a bordului. Exact la asta m-am gândit şi eu. Cred că siliconul a avut un rol important în toată povestea asta. Link to comment
khhamsin Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 am uitat sa mai zic de o chestie... mai am o problema.. la capatul parbrizului .. sus.. cum se termina tapiteria in fata.. e o banda din plastic cred.. care din cauza caldurii probabil sa inconvoiat.. si iesit in afara.. as putea sa o schimb ? sau trebuei sa schimb tot plafonul ? <{POST_SNAPBACK}> Asta am patit si eu. Am scos-o de tot de-acolo, am indreptat-o cu forta si am bagat-o la loc. Desi n-am lipit-o cu nimic, sta foarte bine si nu da semne ca ar vrea sa iasa. Problema e ca m-am chinuit vreo 2 ore, am crezut ca-mi cad degetele de durere... Succes ! Link to comment
LEVEL Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 multumesc pentru sfaturi.. in legatura cu bordul.. am gasit un bagazin pe calea 13 septembrie care avea ceva cu imitatie de fibra de carbon la 11 euro si maine o sa ma duc sa imi pun o sa va arat rezultatele cat despre banda aia de plastic nu ii vad rolul.. ma gandeam sa o dau jos si sa nu o mai pun Link to comment
Dragos82 Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Magazinul este langa mine vis-a vis de banca Tiriac Link to comment
LEVEL Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 in legatura cu problema cu bordul meu s-a cam rezolvat.. dar nu cu imitatia din fibra de carbon.. am fost la unul din auzite si mi-a zis sa imi cumpar vopsea imitatie de piele si kit pentru micile crapaturi. e foarte ok. nelegat de subiect am o intrebare pentru cunoscatori, este pentru curiozitatea mea... e vreo diferenta intre espero-urile fabricate in Coreea si cele fabricate in RO?, al meu de exemplu e fabricat in Coreea si fostul proprietar l-a cumparat cu 16.000 de dolari nou...nu pricep care e diferenta de pret asa de mare stiam ca erau mai ieftine cand au aparut Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Pai alea fabricate in Romania sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire. Nu s-au fabricat in Ro Espero. Link to comment
Recommended Posts