zack Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Masina mea are 97 000 de km si as vrea sa schimb lichidul de la servodirectie. Am inteles ca ar fi trebuit schimbat la 60k. Pe unde se poate da afara lichidul de la servo ? Link to comment
tolin Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Uleiul de la servo nu se schimba, se completeaza, daca este cazul. 1 Link to comment
zack Posted October 26, 2009 Author Share Posted October 26, 2009 Am citit in cartea masinii la revizii si trebuia schimbat la 60k. Totusi chiar daca eu as vrea sa il schimb...rau n-am ce sa fac. Ca orice ulei isi pierde proprietatile. Link to comment
tolin Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 On 10/26/2009 at 11:54 PM, zack said: ... Ca orice ulei isi pierde proprietatile. - nu este orice ulei, este ulei hidraulic; - nu se poate compara cu alte uleiuri; - este intr-un circuit inchis; - nu este supus conditiilor de depreciere; - ma uimeste neconcordanta dintre manualul de utilizare si cel de service; - limita de km nauceste si mai mult. Evident, rau nu faci, doar ca, eu o consider din categoria: precautiuni inutile. Link to comment
starsteel Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 (edited) cum am si eu 61.000km si nu am verificat de ceva timp lichidul de servo-directie clar trebuie sa o fac....ce tip este? Am gasit specificatia din manual....Lichid pentru servo-direcţie 1,1 L - DEXRON® II D http://www.autokarma.ro/ulei-servodirectie/rosu-dexron-ii/0/68/0 Edited June 24, 2014 by starsteel Link to comment
Recommended Posts