Jump to content

Alarma Matiz

Recommended Posts

Am un Matiz Euro 2 din 2005 si as vrea sa montez o alarma pe el. Ce-mi recomandati ? As dori o alarma mai ieftinuta dar eficienta. Cam multe vreau, dar astea sunt vremurile pe care le traim. Mersi anticipat pentru ajutor.

Salutare !!

S-au inventat si telefoanele intre timp, bai nene Trake !! :) ) Pentru "piticii" nostrii merg si alarmele mai putin sofisticate care se gasesc la Sellgross sau Metro ( ultimul doar la doi pasi de matale ). Nu arunca bani multi pe asa ceva, ca oricum, aste-as pentru oameni cinstiti nu pentru hoti. A mea am luat-o de ocazie de la cineva, noua, dar adusa din Turcia si am dat vreo 80 de lei. Am montat-o la Mermin ( iti spun eu unde este ) si merge brici.Succes.

Respect !

• 3 months later...

PILOT este foarte buna si utila pentru Matiz. Sunt posesor de 2 ani si jumatate si nu am avut nici o problema, am prins oferta alarma+inchidere centralizata=100 RON.

Salutare,Yaz,un detaliu.Ai inchidere si pe portbagaj?

Ai montat inchidereain service?

Salut, instalarea mi-a facut-o un baiat priceput, nu am apelat la service sa dau bani degeaba. Are optiunea de deschidere a portbagajului dar la vara planuiesc sa o fac, am deschidere din interiorul masinii si nu am considerat-o necesar si pe aceasta. Acum m-am gandit ca daca tot am posibilitatea asta, sa o si fac.

• 4 weeks later...