Cumnatu Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 3 aparate d-astea : Cum pretul unuia e cam 30 RON merita date cuiva in loc sa le arunc. Albe cu buton albastru exact ca in poza. Fara baterii ( va trebuie 2 baterii d-alea mici normale la fiecare aparat ) Fara sprayul in sine, se da doar aparatul ( aparatele ) Tel : 0749180640 ( se ridica din Militari sau din B-dul Ferdinand / Bucuresti ) Link to comment
sparkus Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 sal Am nevoie eu de ele , dar problema este ca sunt din Curtea de Arges. Link to comment
Cumnatu Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Daca tu crezi ca merita sa platesti curierul pana acolo gaseste pe cineva din Buc caruia sa ii le dau sa ti le trimita. Link to comment
big2shae Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Salutare! Mai e valabil anuntul?Chiar ma gandeam sa-mi pun de-astea prin casa. Vin azi sa il(le) iau de la tine, si mai vin si cu o BRRC, sau pe frigu asta ar merge altceva? Spune-mi ce preferinte ai, adresa si ora la care pot sa te deranjez. O zi frumoasa! Link to comment
Cumnatu Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Le-am promis unui coleg de forum prin PM. Daca insa maine nu vine sa le ia , anunt aici si ne auzim. Link to comment
Cumnatu Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Trimis, se poate inchide, multumesc ! Link to comment
Recommended Posts