gorea Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Salut Numai am stop pe frana si am observat ca problema ar fi de la releu sau cum i spune de la pedala de frana nu mai iese butonul ala sau ce e deci numai face contact, de unde il cumpar cine il are, prin magazine nu au, daca are cineva unul de vanzare ? multumesc. Link to comment
Mircea Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Ala este un intrerupator cu revenire. Gasesti la orice magazin, inclusiv pentru alte marci, verifica sa se potriveasca la filet. Link to comment
gorea Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 (edited) Am cautat si nu se potrivesc, nu are filet are 2 aripioare la far cand schimbi becul, sper sa gasesc aici, sau daca stie cineva dezmembrari nubira. Edited November 1, 2009 by EM!L Link to comment
Dumitru Cristian Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=24985&st=0 Link to comment
Abram Burel Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Am vazut un model la un fost IDMS de pe Drumul Taberei (pe "bucla", intre Valea Ialomitei si Argesului). Nu stiu pentru ce e. Din pacate abia sambata viitoare as putea trece pe la ei sa-i fac o poza. Arata destul de subtirel (al meu seamana mai degraba cu un releu). Link to comment
gorea Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 (edited) Am vazut un model la un fost IDMS de pe Drumul Taberei (pe "bucla", intre Valea Ialomitei si Argesului). Nu stiu pentru ce e. Din pacate abia sambata viitoare as putea trece pe la ei sa-i fac o poza. Arata destul de subtirel (al meu seamana mai degraba cu un releu). Ce sa mai imbatraneste si incep semnele, in ultimul an cam la 2 luni pica cate o maruntaie dasta de pierzi la timp si nervi de... Edited November 1, 2009 by gorea Link to comment
sorin1983 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 E un simplu contact... poti sa ii pui altfel... gen de dacie sau orice altceva! Eu am unul cu piulita de plastic...merge impecabil. Asa am luat masina si are firele puse in paralel cu mufa veche pt ca aia nu se potrivea. Link to comment
Recommended Posts