big2shae Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Salut! Maine seara merge cineva la intalnire? Vreau sa vin si eu. 8:00 la Polivalenta! Link to comment
ileana Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Cu siguranta va fi cineva in parcare! Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Daca vrea cineva niste porcina, vin si eu. Link to comment
Depecher Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Sa va aduceti umbrlele.S-ar putea sa ploua. Link to comment
big2shae Posted November 5, 2009 Author Share Posted November 5, 2009 Pai pe frigul asta si pe ploaie, merge si porcina. Sunt 7 grade si s-a oprit ploaia. De "guitzat" :@) nu e nicio problema. Ca veni vorba de frig, are cineva din cei care vin un densimetru pentru lichid de racire? Am si eu dar e acasa in Piatra Neamt O dup-amiaza placuta! Link to comment
Dj_Dark Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ajung si eu dupa 8 jumate. Link to comment
sNaKey Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Eu nu pot ajunge în seara această. Îmi pare rău. Link to comment
Costi VLN Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ajung si eu pe la 8 juma 9.Ne vedem in parcare. Ajung si eu pe la 8 juma 9.Ne vedem in parcare. Link to comment
Costi VLN Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Fuse si se duse.Cam putini in seara asta dar deh vremea isi spune cuvantul.Aceeasi chestie,discutii,povestiri,cateva surubareala pe la Dj,problema cu stopul si foarte frig.Am cam dardait ceva dar a meritat. Link to comment
Depecher Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Unii dintre noi care sunt mai microbisti s-au uitat si pe la TV.Meciurile Link to comment
Dj_Dark Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 (edited) Mda, am stop nou de la SH . Aseara ni s-a alaturat un membru nou, mister big2shae + consoarta (cel putin cred ca era consoarta ), la fel de pasionati amandoi de masini (sau asa mi s-a parut mie). PS. Costi, a iesit fum din cauciuc la dristor acolo sau trebuie sa ma straduiesc mai mult? . Edited November 6, 2009 by Dj_Dark Link to comment
big2shae Posted November 6, 2009 Author Share Posted November 6, 2009 Incantat ca m-am alaturat voua si ca am avut ocazia sa va cunosc. Consoarta? Te referi la fata cu care vorbesc de 2 ani, stam majoritatea timpului impreuna, si cand nu, ne despart doua etaje, si am venit aseara cu ea la intalnirea DW ? Nu e ea, pentru ca n-am inca shaiba pe deget. Atunci va fi consoarta cu acte-nregula . Si pasionati de masini, amandoi suntem.. Fum? Eu de acolo din spate am crezut ca e ceata.. V-am pierdut de mult, ca deh, schimb la 3000 O zi buna si sper sa ne mai intalnim. Link to comment
Dj_Dark Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Ce frumoase sunt relatiile la inceput... offff. . Apropo de fum, mister velican stie despre ce e vorba . Link to comment
Costi VLN Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Am crezut ca glumesti DJ-ule cand ai zis ca-i dai scart.Sa stii ca a iesit ceva fum.Sant curios cat te tin si gumele astea. Link to comment
Brainiac Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Mi-a facut placere sa- revad dupa ceva vreme pe cei mai vechi si sa-i cunosc pe cei mai noi P.S. data viitoare vin si la ceai, promit Link to comment
Recommended Posts