mcrusu Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 merita sa dau 34 bulioane pt un cielo sh din 96 adus din germania?in stare buna Link to comment
NFS Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 34 bulioane, adica sub 1000 Eur? Pai cum sa nu merite?!? Chit ca mai bagi tu inca 2ooo si tot te-ai scos! Ma rog, trebe vazut si socotit bine inainte! Link to comment
aqua Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 merita daca ai posibilitate de recarosare ori eventual dezmembrat pt piese. Link to comment
laurentziu83 Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Numai daca vinzi AC-ul de pe el cred ca iti scoti banii. Unchi-miu a cumparat acu vreo 6-7 ani un Cielo korean accidentat destul de nasol pe o parte la un pret de nimic si si-a scos banii numai din vanzarea AC-ului de pe ea. si-a luat si caucioacele, si le-a pus la Lada lui si le-a mai tinut inca 45k km in afara de cele 15 pe care le avea masina, timp in care a fost foarte multumit de ele si de stabilitatea lor (Hankook) si si-a mai luat si boxele de pe ea si le-a pus pe masina. Mai ales ca ai forum, eu zic sa nu refuzi oferta asta, ca ai topic-ul de bursa si poti foarte bine sa o dezmembrezi si sa vinzi piesele la un pret foarte bun daca tie nu-ti trebuie. Go for it ! e masina ce nu a vazut hartoapele de la noi si asta e un mare avantaj. Link to comment
Esperatul Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Bei da un Espero la 34 de bulioane nu se gaseste??? Link to comment
mcrusu Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 espero e cam scump 1700e.din pacate asta cu 34buli e hb.maine vine din germany si o sal vad Link to comment
hellcat Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 (edited) @mc rusu: nu ai precizat concret in ce scop vrei sa-l achizitionezi. vad ca ai si tu cielo. Pt piese, HB merita 34 milioane, mai ales ca masinuta e cu siguranta impecabila. Plus ca ce nu-ti trebuie poti sa mai vinzi si iti scoti investitia. Daca poti sa ne spui si noua prin ce modalitate a fost introdus in tara. Edited March 19, 2005 by hellcat Link to comment
mcrusu Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 vreau sa-l iau pt dezmembrat,pt piese-are cd player+alu.nu stiu cum e intro in tara am uitat.are 138kkm.cred ca-i gata motorasu Link to comment
hellcat Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 ce inseamna "alu"? la 138mii nu are voie sa fie uzat motorul. mai duce. si prima data vezi cum merge, daca e ok nu-i cauta tu vreo pb. Poate poti sa afli cum e adus in tara, ca pe mine unul ma intereseaza subiectul... Link to comment
mcrusu Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 bai hellcat-alu=aluminiu=jante aluminiu.o sa ma interesez cum a fost intro si promit ca iti zic.ori pe platforma ori cu numere provizorii de germania cred ca numa una din astea pot fi. Link to comment
Recommended Posts