Jump to content

Ce Merita Cel Mai Mult? (din Urmatoarele)

AND

Recommended Posts

Ei bine ... nu stiu cum s-o zic , ca parca n-as vrea s-o zic :"> dar ... ieri (16.06.05) am facut comanda pt Logan Laureate 1.4!

Pret : 7380 euro

Optionale alese :

- Vopsea Metalizata (Rosu Toreador) 255 euro

- Garantie Extinsa 3 ani 195 euro

Masina ajunge intre 19 - 21 Iulie (deci aprox o luna si o saptamana)

Dupa ce ajunge mai este nevoie de :

- Alarma 150 euro

- CASCO 270 euro

Per total , costul va fii de aproximativ 8200 euro ddp :wallbanger: ..eu initial crezand ca o scot la pretul de catalog 7380 ddp !

Maine mai sunt de finalizat niste documente cu banca + transfer de conturi (e luata pe persoana juridica = bataie mai mare de cap ; n-am crezut! ) ..si cam atat!

PS: Tin sa spun ca bineinteles am facut drive testul cu Ambition-ul de 1.6 si mi-a placut , cu toate ca ambreajul prinde cam sus , si primele doua trepte sunt foarte scurte.

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Adica, dupa ce ai umplut zeci de pagini de comparatii, dupa ce ai acoperit toata gama de pret intre 5-10mii noi si second, dupa ce ai turmentat lumea pe 3 forumuri ti-ai luat Logan? :wallbanger: Apropos, conform clasificarilor tale de acum o luna ti-ai luat cea mai proasta masina! Felicitari! :rolleyes:

arp> Nu e vina lui... intr-un fel e a noastra, precum si a colegilor de pe Daciaclub. El a pus aceeasi intrebare si acolo, s-a nascut aceeasi discutie aprinsa... si se pare ca cei de acolo au stiut sa-si sustina mai bine punctul de vedere! Lor, felicitari!

AND> s-o stapanesti sanatos si fara evenimente si s-auzim numai de la excelent in sus! Hai ca nu-i naspa... e lumea invidioasa! ;)

Si acum maretul raspuns la intrebarea topicului:Ce merita mai mult la 5000 Eur?

Si raspunsul vine ,vine , vine...Hai ca a venit...

La 5000 de eur merita cel mai mult un Logan de 8000 de eur :dizzy: =)) :dizzy:

Edited by andreib

Full? Nu e full, dar poti sa ii zici asa daca te ajuta cu ceva. Nici macar motorul cu nitel suflu in el nu il ai. :)

Sa ai parte de el si sa ne tii la curent cu ce se mai intampla.

Apropo, de curiozitate, ai relanti stabil?

Felicitari, AND, s-o stapinesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea.

Bine ca s-a terminat, ca pe unde forumesc am gasit cite un topic "ce sa-mi iau ...?" initiat de tine ... :D . Te invitam, daca mai vrei, sa mai inviorezi un pic atmosfera si pe la topicul dedicat Loganului pe DaewooClub :) )

PS: parerea mea e ca discutiile pe forumuri nu prea pot sa decida pe cineva sa ia o anumita masina, decizia apare in urma unui fenomen similar "saptaminii oarbe" ... cei insurati stiu despre ce vorbesc :D

PPS: voi ce credeti ca merita mai mult pentru mine, o Skoda Fabia Junior sau New Suzuki Swift? :D

Toata lumea se astepta ca aleasa sa fie o masina deosebita, nemteasca eventual, sh, diesel etc , dupa atatea dezbateri... Si cand colo : iata masina care intruneste toate aceste calitati, inclusiv pretul...

In orice caz sa faci cat mai multi km fara incidente ! Felicitari !

PS. Acum are cine sa ii "tina de urat" lui alx (stiti la ce ma refer). Btw, unde e alx ?

Flex, preiei tu fraiele topicului asta ?

@satori : Din punctul meu de vedere este FULL. De abs , geamuri el.spate si jenti aluminiu n-am nevoie. Iar un mp3 player ii cumpar eu mai incolo! Motorul nu e asa de praf precum crezi , primele doua trepte (demaraj) sunt asemanatoare intre 1.4 si 1.6. Iar masina nu mi-am luat-o sa fac curse de lunga durata ..daca am nevoie sa ma infig cu ea , sunt sigur ca probleme nu vor fii.

@FLEX : E grav new suzuki swift asta :) dar cat de mic este comparat cu Fabia?

Pai zi asa, ca e pentru TINE full, pentru ca realitatea te contrazice rau. Iti lipsesc ABS-ul, discurile de frana cu diametru marit, motorul mai mare... Jentile si alte aseamenea sunt decor, nu prea conteaza, pentru majoritatea lumii. Eh, nu vreau sa intru in polemici si stiu ca sa te lauzi ca masina e full face bine dupa "saptamana oarba", doar ca ma enerveaza chestii de genul "full fara piele, jenti si A/C". ;)

Sa ai parte de ea.

Bai fratilor ANd a umplut forumurile auto din romania cu topicuri de fgen ce merita cel mai mult , deja la un moment dat isi cumpara Opel Calibra cu GPL =)) si vine si zice ca si-a cumparat Logan .

Bai nu-i posibil asa ceva , m-am cocosat de ras !

intrati pe toate forumurile si sa-l vedeti pe AND care voia asa :

- opel Astra Dti

- fabia sdi

- Clio

- Calibre cu gaz

- cielo

imi placxe omul :thumbl: !

Am asteptat atat pana am facut rost de bani , incat mi-am pierdut orice chef sa mai caut prin tot felul de anunturi sh. Just for the record , suma disponibila a fost 8300 euro. Iar masina (7380e) + toate optionalele + casco si alarma ajunge pe la 8200 euro ..tragic dar macar stiu ca e pe drum! In fine , sa stiti ca au fost mai multe masini la care ma gandeam ..nu uitati Espero gpl ! La un moment dat speram sa-mi ajunga $ de o Octavia sh sau 307 :lavolan: , dar Logan a fost! Am luat-o la un test drive , mi-a placut sincer , noua cu garantie 3 ani asa ca why not?