free_spirit Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 (edited) Salutare !! Ete ca mi-am facut curaj, pana la urma, si incerc sa deschid topic nou pentru aceasta saptamana. Cu ocazia asta vom avea timp de discutat unde ne vom petrece cele 8 ( 10?? ) zile de concediu fara plata,pe care noi nu l-am dorit, dar pe care daca tot il primim, macar sa-l petrecem cu "strigaturi", asa...de suparare. Se baga cineva?? Respect !!! P.S. Si, apropo's, poate veniti si cu propuneri cu privire la locul unde s-ar putea desfasura "ostilitatile". Edited November 11, 2009 by free_spirit Link to comment
ing3r Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Din pacate eu nu o sa pot ajunge sambata la frappe din cauza serviciului, insa la colegii nostri din Bucuresti cred ca o sa ajung maine la intalnire. offtopic: Didi, cu "strigaturi" din instrumente, ca azi? Frumos a fost, cu adevarat! Am si poze Link to comment
Dj_Dark Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Si eu care ziceam ca vin si eu sambata la voi la intalnire... Semnat: Un coleg din Bucuresti. Link to comment
yannlepantrec Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Salutari din Franta. Eu o sa fiu la intalnire cu spiritul, pentru ca trupul va fi in Amsterdam. Saptamana viitoare sjung si eu la intalnire, asa ca faceti bine si gasiti un loc bun de intalnire. Numai bine si a bientot! Link to comment
MCojo Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Inseamna ca sampamana viitoare de casa de piatra!!! Link to comment
mike.omega Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Neata! Nu stiu sigur daca ajung si unde ajung pentru ca m-au incoltit astia cu teme la facultate PS: frappe ca la Crazy eu n-am mai baut deci io zic sa fie ales un loc fara frappe Link to comment
free_spirit Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Salutare!! Mai tineti minte ,carciumioara aia la etaj, un pic mai jos de Cin-Cin, unde am ras noi de am lesinat la faza cu "blow job" a lui Scoop?? Oare o mai fi deschisa??N-ar fi misto sa mai tragem o tura pe acolo?? Cine face o cercetare maine dimineata?? Si daca este in regula, sa ne anunte si pe noi. Daca nu, la 18.00, in parcarea de la Crazy si vedem unde merem dupa. Asta daca 'om fi mai multi de unu. ) Respect !!! Link to comment
dreamlike Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Pai, zic, ora si locul sa ramana acelasi si sa incercam ceva mai jos la Beta. Noi ne prezentam, nu amvem teme, nu avem serviciu sambata, nu avem pretentii, fumuri sau impresii, ne face placere sa ne intalnim cu prietenii, iar cine mai doreste sa vina, poate incerca. Link to comment
mike.omega Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Chestia aia mai jos de Cin Cin s-a inchis, pe motiv de "fumuri" Link to comment
free_spirit Posted November 14, 2009 Author Share Posted November 14, 2009 Didi, cu "strigaturi" din instrumente, ca azi? Frumos a fost, cu adevarat! Am si poze Baga pozele, sa vada toata lumea !! ) Link to comment
Immortal Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Venim si nooooooooooi "> Link to comment
ing3r Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Bine va sta, frumos cantati! Link to comment
free_spirit Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Bine va sta, frumos cantati! Salutare !! Merci frumos, Ingere !! Si iaca, dragilor, ne intalniram ca de obicei, sambata seara, trupa noastra mica, dar nu la Crazy si nici la Irish Pub cu programasem in ultima clipa, ci fix la Beta. Frappe...cîîîhhh !! A trebuit sa-i fur Cristinei frisca de pe tort, ca sa semene macar un pic frappe. In rest ness, apa si gheata, nici macar zahar. Am vrut eu neaparat sa tin de traditie. ) Si in afara de faptul ca ne-a zapacit curentul ( pentru ca practic, am stat pe terasa ), atmosfera a fost cea tipica intalnirilor noastre de fiecare data. S-a discutat ceva mai mult despre politica, dar nu am exagerat. Am primit de la niste "piţi", invitatii la drive-test Mercedes, la Autoklass. Intentionez sa ma duc. Sper sa ne vedem sanatosi si saptamana viitoare si poate, pana atunci, rezolvam si cu locatia. N-a fost rau la Beta, dar poate nu mai ramanem pe terasa. Respect !!! Link to comment
Recommended Posts