Jump to content

Iesim? Si Daca Da, Unde?

Recommended Posts

Salutare !!

Ete ca mi-am facut curaj, pana la urma, si incerc sa deschid topic nou pentru aceasta saptamana. Cu ocazia asta vom avea timp de discutat unde ne vom petrece cele 8 ( 10?? ) zile de concediu fara plata,pe care noi nu l-am dorit, dar pe care daca tot il primim, macar sa-l petrecem cu "strigaturi", asa...de suparare. :D

Se baga cineva??

Respect !!!

P.S. Si, apropo's, poate veniti si cu propuneri cu privire la locul unde s-ar putea desfasura "ostilitatile".

Edited by free_spirit

Din pacate eu nu o sa pot ajunge sambata la frappe din cauza serviciului, insa la colegii nostri din Bucuresti cred ca o sa ajung maine la intalnire.

offtopic: Didi, cu "strigaturi" din instrumente, ca azi? :D Frumos a fost, cu adevarat! Am si poze :P

Salutari din Franta.

Eu o sa fiu la intalnire cu spiritul, pentru ca trupul va fi in Amsterdam.

Saptamana viitoare sjung si eu la intalnire, asa ca faceti bine si gasiti un loc bun de intalnire.

Numai bine si a bientot!

Salutare!!

Mai tineti minte ,carciumioara aia la etaj, un pic mai jos de Cin-Cin, unde am ras noi de am lesinat la faza cu "blow job" a lui Scoop??

Oare o mai fi deschisa??N-ar fi misto sa mai tragem o tura pe acolo??

Cine face o cercetare maine dimineata?? Si daca este in regula, sa ne anunte si pe noi.

Daca nu, la 18.00, in parcarea de la Crazy si vedem unde merem dupa. Asta daca 'om fi mai multi de unu. :) )

Respect !!!

Pai, zic, ora si locul sa ramana acelasi si sa incercam ceva mai jos la Beta. Noi ne prezentam, nu amvem teme, nu avem serviciu sambata, nu avem pretentii, fumuri sau impresii, ne face placere sa ne intalnim cu prietenii, iar cine mai doreste sa vina, poate incerca.

Bine va sta, frumos cantati!

Salutare !!

Merci frumos, Ingere !!

Si iaca, dragilor, ne intalniram ca de obicei, sambata seara, trupa noastra mica, dar nu la Crazy si nici la Irish Pub cu programasem in ultima clipa, ci fix la Beta. Frappe...cîîîhhh !! :-&

A trebuit sa-i fur Cristinei frisca de pe tort, ca sa semene macar un pic frappe. In rest ness, apa si gheata, nici macar zahar. Am vrut eu neaparat sa tin de traditie. :) )

Si in afara de faptul ca ne-a zapacit curentul ( pentru ca practic, am stat pe terasa ), atmosfera a fost cea tipica intalnirilor noastre de fiecare data. S-a discutat ceva mai mult despre politica, dar nu am exagerat. :)

Am primit de la niste "piţi", invitatii la drive-test Mercedes, la Autoklass. Intentionez sa ma duc.

Sper sa ne vedem sanatosi si saptamana viitoare si poate, pana atunci, rezolvam si cu locatia. N-a fost rau la Beta, dar poate nu mai ramanem pe terasa.

Respect !!!