remix Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Am auzit si eu in fuga cum ca se ofera Loganuri la 59euro pe luna. Din pacate n-am avut timp sa aprofundez subiectul dar cica la un salariu "mare" il iei cu buletinul si fro 11mil taxele de inceput (asigurare, deschidere leasing etc.). N-am aflat inca toate conditiile dar... ce parere aveti ? Mai exista alte oferte comparabile ca pret pe luna ? Sper ca e bine pus topicul la discutii libere de cafenea si ca nu ofenseaza clubul daewoo. Link to comment
VIPER Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 O sa ma uit si eu prin ofertele alea... Din pacate daca asa stau lucrurile, sunt zdrobitoare... Ma rog, nu neaparat din pacate ca e Logan, ci din pacate ca nu fac si alte firme la fel... Uite ofertele: Moderato credit auto dedicat Logan, derulat prin BRD - Groupe Société Générale Moneda : lei/euro Adresat persoanelor fizice Avans minim : 15% Durata de finantare : 7 ani Dobânda redusa fata de standard, indexabila in functie de evolutia pietei financiare Posibilitate de rambursare anticipata a creditului, dupa 4, 5 sau 6 ani, fara penalizari de plata In perioada 10.03.2005-31.05.2005 beneficiati de o oferta speciala de creditare in euro: o rata de doar 59 € */luna pentru toate versiunile Logan**. Modelease leasing auto specific Logan, derulat prin RCI Leasing România Modelease persoane fizice Moneda : euro Avans minim : 10% Durata maxima de finantare : 5 ani Valoare reziduala : pâna la 25% Modelease persoane juridice Moneda : euro Avans minim : 10% Durata maxima de finantare : 3 ani Valoare reziduala : 20% in avans sau la finalul contractului de leasing Link to comment
andreib Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 (edited) 1. Creditul pe 7 ani (84 luni) mi se pare o prostie a fi aplicat la masini: in 7 ani nu mai e decat praf si pulbere din masina aia, in timp ce eu o sa platesc de o sa ma plictisesc pt ea. 2. Intrati pe siteul dacia, dati calculator de finantare si o sa vedeti ca nu e nici la cea mai ieftina varianta 59 eur pe luna ci 79 eur pe luna (la avans fix de 15%, rata a dobanzii in lei 21% si in euro 9%). Probabil e o nota in subtext undeva si se mai adauga restul costurilor . Edited March 20, 2005 by andreib Link to comment
bobi Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 S iata si calculele exacte pentru rata de 59 de euro: "Creditul în euro cu rate egale derulat prin BRD-GSG vă propune o rata lunară de 59 Euro indiferent de versiunea Logan: RATA 59 EURO VALOARE AVANS 2133 euro Ambiance 2783 euro Preference 1.4 3183 euro Preference 1.6 3483 euro Laureate 1.4 3883 euro Laureate 1.6 4533 euro Ambition" Link to comment
arp Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ok, deci nu e decat o gaselnita comerciala...si inainte, se putea jongla cu avansul astfel incat sa iasa rata de 59Euro...acum doar se atrage atentia ca este si varianta asta, se mai creeaza oleaca de valva...se mai vand cateva sute de bucati... Distractiva e faza cu dobanda preferentiala de 10%...Pai inainte cat era? Link to comment
Recommended Posts