Dezmembrari_Daewoo Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Dezmembrez Daewoo: Matiz Lanos Espero Cielo Nexia Nubira 1 + Nubira 2 Leganza elemente de caroserie, suspensii, articulatii, geamuri+parbrize, catalizatoare+esapamente, sisteme ac, interioare, faruri+triple, cutii de viteze, planetare, etc trimit oriunde in tara prin curier rapid. Edited November 16, 2009 by Dezmembrari_Daewoo 1 Link to comment
RaZoR-07 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ceva precizari, pentru cei din zona... unde e depozitul? Un numar de telefon, ceva... Link to comment
Dj_Dark Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Espero nimic? Ma intereseaza ceva ornamente. Link to comment
RaZoR-07 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Daca retin bine, stia Guru ceva de Espero... contacteaza-l pe privat. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Espero nimic? Ma intereseaza ceva ornamente. salut, am si Espero, am uitat sa scriu ce iti trebuie? Link to comment
Dj_Dark Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Ornamente interioare: Plastic de deasupra volanului si de sub volan (fara reglaj). Cele care ascund surubul centurii de siguranta sus pe stalp 2 bucati Mai sunt 2 la bancheta din spate la prinderile de jos. O bucata de cheder care vine intre fata de usa si usa sub geamul fix usa spate dreapta. Nimicuri din astea dar care nu le gasesc pe nicaieri. Ar mai fi partea de aeratoare de la consola DAR sa aiba tavita care iese intre blocul de clima si casetofon (numai unele au asa ceva). @guru, merci, sa vad ce are baiatul intai. Ce bine ar fi daca ar exista macar un centru de-asta de dezmembrari cum sunt prin alte tari, masinile toate intr-o curte si fiecare vine frumos cu cheia si isi desface ce are nevoie (sau il mituieste pe vanzator sa o faca daca ii e lene). As gasi si eu tot ce-mi trebuie. Edited November 16, 2009 by Dj_Dark Link to comment
TBird Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Oglinzi laterale Espero, cu tot cu butonul de actionare electrica ai ? Sa fie functionale... zi-mi un pret te rog. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Ornamente interioare: Plastic de deasupra volanului si de sub volan (fara reglaj). Cele care ascund surubul centurii de siguranta sus pe stalp 2 bucati Mai sunt 2 la bancheta din spate la prinderile de jos. O bucata de cheder care vine intre fata de usa si usa sub geamul fix usa spate dreapta. Nimicuri din astea dar care nu le gasesc pe nicaieri. Ar mai fi partea de aeratoare de la consola DAR sa aiba tavita care iese intre blocul de clima si casetofon (numai unele au asa ceva). @guru, merci, sa vad ce are baiatul intai. Ce bine ar fi daca ar exista macar un centru de-asta de dezmembrari cum sunt prin alte tari, masinile toate intr-o curte si fiecare vine frumos cu cheia si isi desface ce are nevoie (sau il mituieste pe vanzator sa o faca daca ii e lene). As gasi si eu tot ce-mi trebuie. salut. am partile de plastic de la volan, 40lei cele de la centura de siguranta 20 lei cam atat din ce iti trebuie. Oglinzi laterale Espero, cu tot cu butonul de actionare electrica ai ? Sa fie functionale... zi-mi un pret te rog. salut 160lei oglinzile (functionale normal) 20lei butonul Link to comment
ytip Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Salut. Aripa dreapa fata(fara rugina si fara chit) si daca ai albastra; pentru Cielo Exe 2004. Multumesc. Link to comment
nino Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Nubira 1 - oglinda electrica si incalzita dreapta (argintie...), pret...? - fete de usi (numai in stare foarte buna), pret...? - faruri cu reglaj electric (inclusiv motorasele, nematuite...), pret...? Link to comment
Vladutz2007 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 salut pentru leganza m-ar interesa plasticul de sub volan,cutia de plastic de la consola cu suportul de pahare si grila de plastic de la difuzorul din fata stanga Link to comment
madkat Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Pentru Cielo - argintiul din avatar Usi dreapta - fata/spate - neechipate dar si NELOVITE si vopsea ORIGINALA. multumesc. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 (edited) pentru cei care m-au intrebat: Aripa dreapta Cielo, impecabila dar nu pe albastru, 80lei Oglinda Nubira 100lei, nu stiu daca am pe argintiu Fetele de usi de Nubira 140lei Setul de faruri 300 lei, impecabile, echipate cu motorase si becuri Plasticul de sub volan de la Leganza 20lei Plasticul de la difuzorul de Leganza 10lei, cel cu suportul de pahare nu il mai am Pentru baiatul cu Cielo cu usile, ma uit maine si ai un raspuns multumesc Edited November 16, 2009 by Dezmembrari_Daewoo Link to comment
manole79 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Cumva ai motor de Espero 1.8? M-ar interesa pretul si daca se poate face factura cu seria motorului. Link to comment
elprypas Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 ma interteseaza un pret pentru: aripile stanga + dreapta fata espero (ar fi superb pe gri metal) bara fata cu tot cu proiectoare faruruile cu semnalizatoare scaunul soferului panoul de comadta pentru geamurile electrice. astept un raspuns cat mai rpd. da un sms maine cu nr tau pe unul din urmatoarele numere 0722 901682 0765577019 0743 940851 Link to comment
10nuTz-Al1n Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 sall .. un scaun pasager cielo ? nu conteaza anul .. ma intereseaza sa se potriveasca .. ai ? si daca da,zi-mi un pret te rog. Ms ! Link to comment
Senna Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Am nevoie de usa spate stanga Matiz, de preferat numai fierul. Numai in culoarea gri metal! Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 Pentru Cielo - argintiul din avatar Usi dreapta - fata/spate - neechipate dar si NELOVITE si vopsea ORIGINALA. multumesc. salut le am impecabile si originale dar nu am pe argintiu din pacate pret pe ambele 300lei Cumva ai motor de Espero 1.8? M-ar interesa pretul si daca se poate face factura cu seria motorului. am motor de 1.8 de espero si pot face si factura da pret 800lei, fara anexe ma interteseaza un pret pentru: aripile stanga + dreapta fata espero (ar fi superb pe gri metal) bara fata cu tot cu proiectoare faruruile cu semnalizatoare scaunul soferului panoul de comadta pentru geamurile electrice. astept un raspuns cat mai rpd. da un sms maine cu nr tau pe unul din urmatoarele numere 0722 901682 0765577019 0743 940851 am vorbit la tel. sall .. un scaun pasager cielo ? nu conteaza anul .. ma intereseaza sa se potriveasca .. ai ? si daca da,zi-mi un pret te rog. Ms ! salut 150lei scaunul sau 200 setul au preturile astea pentru ca am seturi si mi'e foarte greu sa le descompletez Link to comment
madkat Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 (edited) era ok si pretul... dar vreau musai pe argintiu - doar sa iau totul de pe ale mele si sa le montez. Tocmai vopsirea si contactul cu maimutele din service vreau sa le evit. Te rog anunuta-ma daca apar pe culoarea mea. multumesc Edited November 17, 2009 by madkat Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 Am nevoie de usa spate stanga Matiz, de preferat numai fierul. Numai in culoarea gri metal! salut, am si pe gri. pret 200lei era ok si pretul... dar vreau musai pe argintiu - doar sa iau totul de pe ale mele si sa le montez. Tocmai vopsirea si contactul cu maimutele din service vreau sa le evit. Te rog anunuta-ma daca apar pe culoarea mea. multumesc te anunt cu placere cand aduc, poate miercurea viitoare ca atunci mai aducem Cielo Link to comment
naylui Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ai carcasa distributie gle (8valve), piston ambreaj(ala de la cutie), shortz(scut) plastic din partea distributiei, plasticul in care se pune scrumiera pe consola centrala? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 Ai carcasa distributie gle (8valve), piston ambreaj(ala de la cutie), shortz(scut) plastic din partea distributiei, plasticul in care se pune scrumiera pe consola centrala? salut la ce masina? Cielo banuiesc din poza precizeaza'mi si anul te rog Link to comment
naylui Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 sub poza gaseai si restul de date... Daewoo Cielo GLE 1996 Link to comment
micutu Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Salut! Da-mi te rog un pret pentru uramtoarele piese de matiz 2007(euro 4 daca e vreo diferenta): Capota motor - Albastru blue sky de preferat Ochelar far dreapta - plasticul de sub far tot blue sky Stop semnalizare dreapa fata Contra aripa dreapta fata - protectia de plastic... bara fata - nevopsita sau blue sky si un pm cu adresa depozitului, ca as avea eu nevoie de mai multe pe langa astea, numa sa le vad Multumesc anticipat Link to comment
Depecher Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Stop dreapta pt Nubira 2 in stare buna?Pe ce bani il vinzi? Farurile de Nubira2 au lupe? Link to comment
Recommended Posts