Dezmembrari_Daewoo Posted January 26, 2011 Author Share Posted January 26, 2011 eleron matiz consola schimbator matiz 2 grila stergator matiz 2 carcasa filtru aer matiz 2 ? nu am matiz 2 sorry eleron am avut o singura bucata dar l-am dat ... arcuri spate Espero ? salut, am,stare perfecta, pret 130lei ambele Link to comment
nino Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Om serios, preturi bune, recomand!!! Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Om serios, preturi bune, recomand!!! multumesc frumos bafta! Link to comment
MafvsPyro Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 spoiler fata espero complet si faruri ai ? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 spoiler fata espero complet si faruri ai ? nu am momentan Link to comment
ciotic Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 salut! as dori sa stiu daca ai si cat costa urmatoarele pierse: -bare longitudinale matiz -consola de la schimbator cu butoane pentru geamurile electrice-tot pt matiz -macaralele si motorasele de la geamuri electrice-matiz -oglinzi cu regalj manual.. astept raspuns..multumesc Link to comment
wol Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 salut bancheta fragmentata pentru matiz? Link to comment
puyuletzu Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Salut Pentru Tico m-ar interesa starea si pretul urmatoarelor piese daca le ai - fuzeta stanga fata cu suport , amortizor si arc ; - usi stanga fata-spate ; - planetara stanga ; - bieleta stanga fata ; - 2 roti complete Multumesc Link to comment
iam Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 (edited) Salut, Am nevoie de niste piese pentru a mea Nubira 2 an 2004: - faruri fata - grila radiator (aia de vine din capota ) - spoiler fata Zi-mi te rog daca aia piesele si un pret pentru fiecare, Merci, Razvan Edited February 6, 2011 by iam Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 (edited) salut, pentru matiz: barele logitudinale daca te referi la alea care vin pe plafon nu am kit complet de geamuri electrice am, este 250lei (macarale+motorase+instalatii electrice pt usi+consola cu butoane dintre scaune) oglinzi cu reglaj manual am 130lei ambele tot pentru matiz: bancheta, completa 80lei pentru tico nu am nimic din pacate si pentru nubira 2 din ce mi-ai cerut nu am deocamdata nimic, poate pe saptamana viitoare Edited February 7, 2011 by Dezmembrari_Daewoo Link to comment
wol Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 tot pentru matiz: bancheta, completa 80lei dar este fragmentata? deci spatarul sa se poata rabata din doua bucati (1/3 si 2/3) Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 dar este fragmentata? deci spatarul sa se poata rabata din doua bucati (1/3 si 2/3) da, exact ce ai cerut Link to comment
viurum Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 salut, ma intereseaza pragurile pt matiz, *( elemente de caroserie, nu pt tunning) Link to comment
yoda Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 M-ar interesa usile dreapta fata si spate, pragul dreapta, aripile dreapta fata si spate si bordul (carcasa) pt Matiz..., eventual si preturi.. Merci Link to comment
nonel Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Volan de Matiz cel cu airbag?Cat costa? Link to comment
Muratu Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 4 Jante tabla matiz cat mai costa? Daca sunt si incaltate cu gume bune, cu atat mai bine. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 (edited) Salut, pentru Matiz: prag - 150lei buc usa fata dreapta - 200 usa spate dreapta - 170 aripa fata - 80 aripa spate - 200 volan cu airbag - 100 jante nu am momentan imi pare rau mentionez ca elemente de caroserie nu sunt lovite sau zgariate si nu am nici un gram de rugina Edited February 11, 2011 by Dezmembrari_Daewoo Link to comment
sorel Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Buna ziua Am si eu niste intrebari: Se da Cielo GLE 2000 1.5 8 valve nemodificat Ma intereseaza : fete interioare de usi spate intregi(suportii de prindere) pt usi cu geamuri electrice volan Nexia fara airbag pompa de benzina bobina de inductie polita din spate cea cu lampa centrala de frina daca are si lampa e si mai bine Multumesc Link to comment
iam Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Salut, Ai mai adus Nubira 2 ? Link to comment
migrosoft Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Pentru Daewoo Espero 1.8 MPI: caut bara protectie fata completa (spoiler+parasoc+proiectoare), preferabil culoare rosu (visiniu) metalizat. Link to comment
sorel Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Sal. Ma intereseaza polita portbagaj de executiv cea cu lampa de frina si la ce pret? Multumesc Link to comment
mihai_ysp Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Salut, Ma intereseaza si pe mine: Macaralele si motorasele de la geamuri electrice-Matiz Ceas pentru Matiz sau de Cielo. Amortizoare spate Matiz Astept un raspun. Multumesc. Link to comment
migrosoft Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Ma intereseaza o chiulasa de Espero 1.8 MPI. Link to comment
gabitu2010 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 sall vad ca nu s-a mai scris de mult dar ... totusi Vreau si eu un scaun sofer pentru tico Link to comment
Recommended Posts