Dezmembrari_Daewoo Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 O rola superioara de la distributia de matiz (cea care vine in capul axului cu came) plus surubul aferent cat ar ajunge? salut, distributia o las pe motor Conducta freon matiz,cod:96316827 aveti? salut, nu o stiu dupa cod, care anume este, de unde pleaca si unde intra? Salut, ai sticla semnalizare dreapta fata pt un matiz 2005, ce pret ceri ?! astept raspuns, stima! salut, nu am imi pare rau, cauta noua, este 10lei cui remorcare nubira?<br> salut, deocamdata nu Link to comment
Dr.L Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Salut 2 tamburi buni,pentru Tico ai cumva? Ms! Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Salut 2 tamburi buni,pentru Tico ai cumva? Ms! nu am nimic de tico imi pare rau Link to comment
valkriesfly Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Salut. M-ar interesa si pe mine un capacel de jante originale pentru Leganza(modelul cu sigla neagra) Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Salut. M-ar interesa si pe mine un capacel de jante originale pentru Leganza(modelul cu sigla neagra) nu am asa ceva Link to comment
chucki1703 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Buna ziua! o pompa de benzina pentru un cielo '96? un pret? multumesc Link to comment
luci_bce Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 buna ziua! Cap de planetara ptr tico aveti? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Buna ziua! o pompa de benzina pentru un cielo '96? un pret? multumesc salut, da este, pret 100lei buna ziua! Cap de planetara ptr tico aveti? salut, nu am imi pare rau Link to comment
MafvsPyro Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 AVETI CUMVA SEGMENTI ESPERO 1.8 ? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 AVETI CUMVA SEGMENTI ESPERO 1.8 ? nu am, decat motor complet, daca iti trebuie decat segmentii cauta noi Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 daewoo nubira 1 pe stoc Link to comment
nino Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Jante aliaj originale Nubira la ce pret? Dar de tabla? Jamba spate dreapta (fuzeta) cu senzor ABS si platou de franare cu saboti la ce pret? Arcuri si amortizoare in ce stare sunt si la ce pret? Scaune (cu poze daca se poate)? Multumesc. Link to comment
sebybastian Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Buna ziua. Vreau sa stiu daca gasesc la dumneavoastra: - caseta directie cu servo Daewoo Matiz din '99 (daca conteaza) in stare buna; - faruri Matiz cu sticla nematuita (in primul rand ma intereseaza cel din partea dreapta daca este) si motorasele functionale de la aceste faruri; - proiectoare ceata pentru Matiz in stare buna (sa nu fie lovite, zgariate, sticla nematuita); - telescoape fata complete, fara jocuri la rulmentii amortizor; Ma intereseaza un pret si daca pot fi trimise cu plata ramburs. Multumesc anticipat. Link to comment
pvsilviu Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 (edited) Bara fata nubira 2 ( gri metalizat ) ? Edited August 31, 2011 by pvsilviu Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted September 1, 2011 Author Share Posted September 1, 2011 Jante aliaj originale Nubira la ce pret? Dar de tabla? Jamba spate dreapta (fuzeta) cu senzor ABS si platou de franare cu saboti la ce pret? Arcuri si amortizoare in ce stare sunt si la ce pret? Scaune (cu poze daca se poate)? Multumesc. ai pm Bara fata nubira 2 ( gri metalizat ) ? nu am momentan Link to comment
sorin_maican20 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Buna seara, Un motor de Tico, impreuna cu cutia de viteze (ambele cu km putini) aveti? Se poate sa imi dati o adresa? Sambata sunt in craiova si vreau sa iau niste piese de Tico. Se poate PM? Multumesc Link to comment
seinfeld Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Niste roti de Tico cu cauciucuri pe 145? Link to comment
Lucian BLK Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Sunt interesat de 4 jante de Matiz. Posibil cu cauciucuri de iarna daca sunt ok. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted September 8, 2011 Author Share Posted September 8, 2011 de tico nu am nimic, jante de matiz primim intr-o saptamana Link to comment
tibotib Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 (edited) Buna ziua! Un maner interior portiera dreapta fata(cu sau fara butonul pentru geamuri),pentru Cielo GLE din 1996,gasesc la dvs.? Va rog un pret si modalitatea de transport! Multumesc anticipat! Edited September 11, 2011 by tibotib Link to comment
varais Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Buna ziua, ma intereseaza aripa fata dreapta Nubira II . Un pret si modalitate de transport va rog. Multumesc frumos. Link to comment
ramonal Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Lasa si tu un numar de telefon. Si unde anume in Craiova sunt masinile? Lasa-mi un mesaj privat! Link to comment
valkriesfly Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Salut ma intereseaza corpul clapetei de acceleratie pentru Leganza. Link to comment
kinderu56 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 slut ai un compresor de ac pentru cielo din 95 cod motor G15MF la ce bani? , in ce stare se afla ?ce garantie dai? Link to comment
korydon Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Un catalizator pt. Matiz euro 2 gasim ? Link to comment
Recommended Posts