Jump to content

Dezmembrez Toata Gama Daewoo

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Salutare

Din intamplare nu ati avut la dezmembrare vreodata un matiz cu cui de remorcare ?

Am mare nevoie de un cui din asta si preturile sunt prea mari la cele noi.

Nu ma intereseaza instalatia electrica ... doar partea metalica - sistemul de prindere + bila de tractare

Multumesc

• 1 month later...

Salut,

Ma intreseaza:

1. O aripa dreapta fata de matiz, culoare portocaliu metalizat daca ai sau daca urmeaza sa vina si la ce pret. Daca nu, spune-mi pretul pentru una rosie sau daca nu ai nici rosie, atunci una de culoare mai deschisa. Neaparat sa nu aiba rugina.

2. Doua arcuri spate pt Matiz, sa fie cat mai OK, provenite de pe acceasi masina. Cu cele pe care le am pe masina masina sta usor inclinata, e un arc mai uzat, unul mai bun.

3. Doua jante cu anvelope de iarna in stare buna.

4. Mai sunt si alte cateva maruntisuri (tot pt Matiz) pe care le vreau, vorbim de ele daca gasesti aripa.

Multam!

Edited by ches

2 faruri de nub2 care sa fie in buna stare de functionare ai?

termoelement tico? sau un carburator non euro? ms

Salut,

Ma intreseaza:

1. O aripa dreapta fata de matiz, culoare portocaliu metalizat daca ai sau daca urmeaza sa vina si la ce pret. Daca nu, spune-mi pretul pentru una rosie sau daca nu ai nici rosie, atunci una de culoare mai deschisa. Neaparat sa nu aiba rugina.

2. Doua arcuri spate pt Matiz, sa fie cat mai OK, provenite de pe acceasi masina. Cu cele pe care le am pe masina masina sta usor inclinata, e un arc mai uzat, unul mai bun.

3. Doua jante cu anvelope de iarna in stare buna.

4. Mai sunt si alte cateva maruntisuri (tot pt Matiz) pe care le vreau, vorbim de ele daca gasesti aripa.

Multam!

faruri de nubira primesc saptamana viitoare

de tico nu am nimic

matiz de asemenea nu mai am nimic dupa 15.11 primesc