Cipriano Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Exista si pentru Nubira 1. au fost fabricate pentru masinile din Angila. O sa mai caut Merci pentru raspuns Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Exista si pentru Nubira 1. au fost fabricate pentru masinile din Angila. O sa mai caut Merci pentru raspuns cu placere Link to comment
ciotic Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 salut! ai cumva catalizator si intermediara de matiz euro2? Link to comment
Cipriano Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Salut, Ai urmatoarele piese pe stoc: a. 4 Butoane pentru inchidere/deschidere geamuri de Nubira 2 sau Leganza? (nu mai intereseaza daca functioneaza ci doar capacele ce vin pe butoane - cele cu desen de geamuri pe ele); b. Sistemele de prindere cu senzor al centurilor de la o Nubira 1 de pe scaunele din fata - pasager si sofer. Mi-am pus scaune de Leganza si nu sunt compatibile cu centurile de pe Nubira 1. Merci anticipat pentru raspuns. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 salut! ai cumva catalizator si intermediara de matiz euro2? salut, din pacate nu am nici toba nici catalizatorul momentan Salut, Ai urmatoarele piese pe stoc: a. 4 Butoane pentru inchidere/deschidere geamuri de Nubira 2 sau Leganza? (nu mai intereseaza daca functioneaza ci doar capacele ce vin pe butoane - cele cu desen de geamuri pe ele); b. Sistemele de prindere cu senzor al centurilor de la o Nubira 1 de pe scaunele din fata - pasager si sofer. Mi-am pus scaune de Leganza si nu sunt compatibile cu centurile de pe Nubira 1. Merci anticipat pentru raspuns. salut, te pot ajuta cu sistemul de prindere al centurilor decat, pret 30lei ambele Link to comment
big2shae Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 La ce preţ jantele pe 14 de aliaj? ma interesează si tot sistemul de oglinzi electrice, vreau sa-l adaptez la cielo deci ma interesează tot de la folii oglinzi până la butonul de comanda din interior, asta daca sunt funcţionale bineînţeles. Merci! Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 La ce preţ jantele pe 14 de aliaj? ma interesează si tot sistemul de oglinzi electrice, vreau sa-l adaptez la cielo deci ma interesează tot de la folii oglinzi până la butonul de comanda din interior, asta daca sunt funcţionale bineînţeles. Merci! salut, jante de aliaj momentan nu mai am nimic, kitul de oglinzi electrice de la ce masina te intereseaza? Link to comment
hhhlamax Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 salut etrieri 13 cielo oglinzi cielo Link to comment
Cipriano Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 salut, din pacate nu am nici toba nici catalizatorul momentan salut, te pot ajuta cu sistemul de prindere al centurilor decat, pret 30lei ambele Ai un PM de la mine. Poti sa imi raspunzi? Merci, Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 salut, ti-am raspuns Link to comment
big2shae Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 kitul de oglinzi electrice de la ce masina te intereseaza? Nubira, leganza, espero orice se potriveşte la folii pe oglinzi de cielo. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Nubira, leganza, espero orice se potriveşte la folii pe oglinzi de cielo. salut, momentan perechi nu mai am nimic, te anunt cand mai primesc ceva Link to comment
Alex23 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Bridele care prind bateria la Cielo?? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Bridele care prind bateria la Cielo?? salut, nu am Link to comment
adi78 Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Far stanga nubira 1 si aripa fata stanga mai aveti si la ce pret. Link to comment
livetowin Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 macara geam stanga nubira 2? Link to comment
tomescus Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Salut. Bari longitudinale Matiz ai cumva? Mersi Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 Far stanga nubira 1 si aripa fata stanga mai aveti si la ce pret. macara geam stanga nubira 2? Salut. Bari longitudinale Matiz ai cumva? Mersi aveti pm Link to comment
ionutzul Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Salut! Ai cumva Cablu deschidere portbagaj Tico SX? Link to comment
~RZV~ Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 salut!, pt un cielo ma intereseaza si pe mine daca ai aripa+semanlizare dreapta fata, si la ce bani stima! Link to comment
liviu_np Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Salut Far stanga Matiz 2002. Sa nu fie matuit. Polita portbagaj (cea pe care se monteaza difuzoarele) Tablie portbagaj (cea care sta deasupra rotii de rezerva) Haion Matiz 2002. Chel, fara luneta, incuietoare etc. Link to comment
TBird Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 O oglinda exterioara stanga ( partea soferului ) pentru cielo completa (modelul ala semirotund mai frumos) cu tot cu suportul pentru usa ai ? Link to comment
stelica70 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 maner deschidere portiera interior nubira 2 partea stanga? Link to comment
horatiuamb Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Corp clapeta Matiz Euro 4 , cu tot cu IAC si TPS ? Link to comment
cipers Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 salut! as vrea pentru un cielo hatchback polita de la portbagaj sau ca sa fiu mai explicit acel panou ce se ridica atunci cand ridici haionul. si daca se poate as dorii sa aflu intai pretul si modul de livrare.multumesc anticipat. Link to comment
Recommended Posts