soricaadrian Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) Vreau si eu faruri cu lupa de nubira II si eventual alternator. Oferi garantie la alternator? Edited December 9, 2009 by soricaadrian Link to comment
cristofle Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 salut si scuze de intarziere nu prea am mai intrat pe net usa este, dar pe verde, e impecabila, 250lei iar cu jantele te poate ajuta un prieten, are unele pe 14" spitate 100E daca te intereseaza te pun in legatura cu el imi aduci aminte pe mess sau ma suni da, am, 40lei bucata sau 70lei bucata cu tot cu cauciuc (asta daca sunt ok cauciucurile daca nu merge si mai jos) salut, nu am momentan sper sa aducem intr-o saptamana, ca si pret sunt 200lei bucata, cu motoras cu tot originale sincer nu stiu la ce te referi, nu am auzit de denumirea asta... ecm=engine control module ...adica calculatorul de nubira2 mersi salut. am arcuri, 100lei ambele, normale de cielo hatchback Link to comment
alexinno Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Pentru un Cielo GL ( geamuri manuale) as vrea cele 4 finitii (chedere,nu stiu exact ce e acolo),care vin intre fetele de usa si geam(pe dinauntru),cele 4 butonase cilindrice(nu din cele dreptunghiulare cu un patrat rosu pe ele)din capatul tijelor sigurantelor de la usi, 2 prinzatori centuri spate(o am pe cea din mijloc,cu tot cu centura)si 2 sigurante manivele geamuri.Multumesc! Link to comment
misu112 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Salut, As dori si eu un pret pentru arcurile spate originale pentru un Cielo GLE din 1996. Multumesc Link to comment
Milford Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Doresc scaun sofer + far stinga Espero Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Vreau si eu faruri cu lupa de nubira II si eventual alternator. Oferi garantie la alternator? salut, farurile ar fi la 200lei bucata dar nu mai am alternatorul 250lei (garantia e ca ti-l dau functional doar nu iti trimit unu stricat) Pentru un Cielo GL ( geamuri manuale) as vrea cele 4 finitii (chedere,nu stiu exact ce e acolo),care vin intre fetele de usa si geam(pe dinauntru),cele 4 butonase cilindrice(nu din cele dreptunghiulare cu un patrat rosu pe ele)din capatul tijelor sigurantelor de la usi, 2 prinzatori centuri spate(o am pe cea din mijloc,cu tot cu centura)si 2 sigurante manivele geamuri.Multumesc! salut. boss... sa nu ma intelegi gresit nu ca nu as vrea sa te ajut, am ce iti trebuie tie dar cu 50 maxim le cumperi noi, cat iti cer eu pe ele cat mai dai pe curier, te ajunge mai mult, cauta-le noi si ai sa vezi ca te costa putin Salut, As dori si eu un pret pentru arcurile spate originale pentru un Cielo GLE din 1996. Multumesc 50lei bucata Doresc scaun sofer + far stinga Espero faruri nu am setul de scaune (impecabile) 200lei, nu pot sa il dau decat pe cel de la sofer Link to comment
Danutz1987 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Un set de fise pt Nubira II 1.6 din 2002? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Un set de fise pt Nubira II 1.6 din 2002? 80lei, originale, intr-o stare foarte buna, nu sunt mancate, nu sunt impuscate Link to comment
mickysiatat Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Salut. As dori sa aflu daca ai si la ce pret ansamblul de geamuri electrice (macarale electrice, butoanele de actionare, cablaj, si plasticul care "sustine" butoanele,cel de langa levierul schimbatorului) pt. un Matiz E. Multumesc anticipat. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 Salut. As dori sa aflu daca ai si la ce pret ansamblul de geamuri electrice (macarale electrice, butoanele de actionare, cablaj, si plasticul care "sustine" butoanele,cel de langa levierul schimbatorului) pt. un Matiz E. Multumesc anticipat. 250lei totul Link to comment
iulian2010 Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) Dezmembrez Daewoo: Matiz Lanos Espero Cielo Nexia Nubira 1 + Nubira 2 Leganza elemente de caroserie, suspensii, articulatii, geamuri+parbrize, catalizatoare+esapamente, sisteme ac, interioare, faruri+triple, cutii de viteze, planetare, etc trimit oriunde in tara prin curier rapid. un radiator de racire pt un espero ai??? si la ce pret? Edited December 14, 2009 by andreib Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 14, 2009 Author Share Posted December 14, 2009 nu am radiator de espero imi pare rau Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 au mai venit niste Matizuri Link to comment
wol Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 sal, doua jante de tabla de matiz, gasesc pe la tine? si la ce pret? multumesc Link to comment
cristi_21us Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Pompa Benzina Leganza 2.0L?? Link to comment
pinozaur Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 salut. m-ar interesa un abs de nexia complet pentru a fi montat pe un cielo. ai si la ce pret ? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 sal, doua jante de tabla de matiz, gasesc pe la tine? si la ce pret? multumesc 40lei bucata sau 70 cu tot cu cauciuc Pompa Benzina Leganza 2.0L?? nu am momentan imi pare rau salut. m-ar interesa un abs de nexia complet pentru a fi montat pe un cielo. ai si la ce pret ? salut 550lei in pretul asta intra absolut tot ce ai nevoie, nu numai unitatea si senzorii asa cum ar da lumea si cand spun absolut tot ma refer la: -planetare -jambele cu senzorii -unitatea centrala -calculatorul -toti senzorii -puntea spate -mufe tot, decat sa montezi pe a ta Link to comment
Robert_MNW Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Luneta Matiz si geamurile laterale spate. Un pret pentru ele! Mersi! Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted December 19, 2009 Author Share Posted December 19, 2009 Luneta Matiz si geamurile laterale spate. Un pret pentru ele! Mersi! luneta cu tot cu hayon 170lei usa fata geam mare+geam mic 80lei buc geam usa spate 50lei buc sal, doua jante de tabla de matiz, gasesc pe la tine? si la ce pret? multumesc salut, am verificat azi dar nu mai am, saptamana asta a fost jale cu rotile s-au dat repede imi pare rau 1 Link to comment
jan200x Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 luneta cu tot cu hayon 170lei usa fata geam mare+geam mic 80lei buc geam usa spate 50lei buc salut, am verificat azi dar nu mai am, saptamana asta a fost jale cu rotile s-au dat repede imi pare rau Link to comment
raresvintea Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 (edited) ai cumva doar geamurile de la 2 oglinzi retrovizoare, dar neaparat sa aiba incalzire in ele. deci doar geamul, nu toata oglinda... Cat ceri pe ele? nu ma intereseaza de pe ce masina provin, dar sa aiba incalzire in ele Edited December 20, 2009 by raresvintea Link to comment
nt98adu Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 (edited) Pentru Nubira 1, ma intereseaza finitii portiere spate. Daca ai, vreau ca plush-ul sa nu fie dezlipit sau uzat. Edited December 22, 2009 by nt98adu Link to comment
silviustel Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 4 jante de tabla de Nubira? Ma intereseaza de asemenea si piulitele de la roti aferente. Link to comment
jan200x Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 vreau si eu un hayon cu luneta. pt matiz . Link to comment
ghergut Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 salut o coloana directie de cielo cu contact si cheie ai ? Link to comment
Recommended Posts