mirceajo Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 salut, hai caam rezolvat cu MAP (si-a revenit ) zi-mi te rog un pret la un panou sigurante Cielo. ms Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 salut, hai caam rezolvat cu MAP (si-a revenit ) zi-mi te rog un pret la un panou sigurante Cielo. ms boss nu ai cum sa schimbi decat tabloul de sigurante, se schimba cu tot cu instalatie electrica, nici cel mai tare electrician nu iti poate face treaba asta, instalatia electrica cu tabloul, cu sigurantele si cu releele sunt fabuloasa suma de... 180 lei, daca te gandesti numai releele sunt banii astia, salut numai bine. 1 Link to comment
Englishman Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Hai ca te-am bagat in seama degeaba, te-am confundat cu piese_daewoo. Stai calm acolo. 1 Link to comment
cezarmad Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Salut, M-ar interesa ornamentele ce vin pe plafon la Cielo, ale mele nu au gauri pentru portbagaj, si o usa dreapta fata de Executive fara chit si rugina. Daca ar fi albastru pacific met. ar fi beton. Multumesc, Cezar. Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Salut, M-ar interesa ornamentele ce vin pe plafon la Cielo, ale mele nu au gauri pentru portbagaj, si o usa dreapta fata de Executive fara chit si rugina. Daca ar fi albastru pacific met. ar fi beton. Multumesc, Cezar. salut, am vorbit la tel Numai bine. 1 Link to comment
autocosti Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Am un Tico la reparat, sa spart un piston si sa facut praf , gasim un bloc motor echipat cu tot cu pistoane vilbrichen baie etc. ? eventual ma intereseaza si ceva acte pentru schimbare motor la RAR.. Un pret? Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted January 23, 2010 Author Share Posted January 23, 2010 Am un Tico la reparat, sa spart un piston si sa facut praf , gasim un bloc motor echipat cu tot cu pistoane vilbrichen baie etc. ? eventual ma intereseaza si ceva acte pentru schimbare motor la RAR.. Un pret? cred ca am vorbit azi la tel, blocul echipat este 500lei 1 Link to comment
cpv Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Salut, geamuri electrice pt cielo (eu am hatchback dar nu cred ca difera) cu tot ce im trebuie - instalatie butoane...eventual si fete de usi Link to comment
tarabostes Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Salut, Cu ,,fund de portbagaj,, ma refeream la placajul care acopera roata de rezerva. Link to comment
alexinno Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 o janta 5,5Jx13" ET49 CH pt Cielo aveti si la ce pret? tnx Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Salut, Cu ,,fund de portbagaj,, ma refeream la placajul care acopera roata de rezerva. aa, scuze, este la 30 lei o janta 5,5Jx13" ET49 CH pt Cielo aveti si la ce pret? tnx salut, este, la 50lei Salut, geamuri electrice pt cielo (eu am hatchback dar nu cred ca difera) cu tot ce im trebuie - instalatie butoane...eventual si fete de usi salut, lasa-mi un nr de tel pe provat si te sun maine 1 Link to comment
ing3r Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 O coaja de bord in stare buna ai? si macarale + motorase geamuri fata ...si eventual un pret, toate pt Espero 1.8 Link to comment
jan200x Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Salut. am luat de la tine hayonul si tripla ,de matiz ,multumit de comanda. ai cumva chestia aia de plastic din portbagaj (lateral stanga) care acopera o parte a instalatiei electrice (matiz) si eventual eleron tot pt matiz? Link to comment
cstroie Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Salut. Pentru Cielo hatchback ai cumva telescoapele hayonului si manerul (gri auriu)? Link to comment
jny Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Ma intereseaza bara fata tico si aripa dreapta (caz fericit daca este si visinie) Link to comment
uskt2005 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Bara spate(doar coaja nu si fagurele) de cielo culoarea din poza de mai jos ai? Ma intereseaza sa fie in stare buna, : nelovita, nezgariata, cu toate sistemele de prindere intacte. Daca ai un pret se poate? Link to comment
adibas Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Salut. Pt. un Cielo 98, am nevoie de timoneria de la schimbator si comanda de deschidere geamuri de pa usa de la sofer. Tel.0722272035 Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Salut. am luat de la tine hayonul si tripla ,de matiz ,multumit de comanda. ai cumva chestia aia de plastic din portbagaj (lateral stanga) care acopera o parte a instalatiei electrice (matiz) si eventual eleron tot pt matiz? salut, este plasticul ala, 20lei, eleron nu am Link to comment
Dezmembrari_Daewoo Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 O coaja de bord in stare buna ai? si macarale + motorase geamuri fata ...si eventual un pret, toate pt Espero 1.8 salut si scuze de intarziere - bord impecabil 150 lei - macarale+motorase geamuri electr fata 150lei Salut! As avea nevoie si eu de urmatoarele piese pentru un Matiz: - releu temporizare, maneta cu pozitie INT, a doua pompa pentru vasul spalatoarelor de parbriz - kit geamuri electrice fata - ceasuri bord - ansamblu manete, cablu si broasca pentru deschidere hayon din interior - oglinzi incalzite - ceasul ala de acu cateva posturi la 25 ron Da-mi pm sa discutam detalii despre livrarea lor daca ne intelegem la pret. ti-am dat pm Salut. Pentru Cielo hatchback ai cumva telescoapele hayonului si manerul (gri auriu)? salut, gri auriu nu am avut nici un cielo pana acum, echilibroarele de hayon le am, 20lei ambele Salut. Pt. un Cielo 98, am nevoie de timoneria de la schimbator si comanda de deschidere geamuri de pa usa de la sofer. Tel.0722272035 timonerie 30lei comanda geamuri electrice 70lei pentru baiatul cu Tico, repet nu dezmembrez Tico din pacate pentru ca nu se gaseste in Germania cu bara de Cielo, nu am culoarea aia imi pare rau Link to comment
mirceajo Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 (edited) Salut, O fuzeta fata Cielo dar sa fie de la o masina care avea jante pe 13'. ms Edited February 1, 2010 by mirceajo Link to comment
Alexandrulup Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Salut, Ai cumva scaun sofer cielo? Si un pret . Eventual poate sa fie si de altceva in afara de Cielo numai sa se potriveasca la suruburi. Multumesc, Link to comment
barbone99 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 O intrebare pentru cei ce faceti dezmembrari: am usa soferului blocata (cielo); se pare ca s-au rupt ceva tije, nu stiu exact ce, fapt e ca nici manerul exterior, nici cel interior nu mai deschid usa. Centralizata isi face treaba, dar atat. Imi puteti oferi vreo idee despre cum sa deschis usa? Merci. In alta ordine de idei, pentru un cielo 97, m-ar interesa etrieri+discuri in stare buna, un rezervor benzina, un far dreapta cu actionare electrica. Link to comment
Stefania77 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 salut 2 jante de tabla de tico aveti? si daca da, la ce pret? multumesc! Link to comment
Yaz Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 (edited) Salut, poti sa imi faci rost doar de rama de la proiector la Matiz? Sunt cele poloneze nu originale de Matiz. Atasez si o poza clara. Edited February 13, 2010 by Yaz Link to comment
dvd Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Ma intereseaza daca imi poti vinde suportul de centura al soferului, acela fix de langa scaunul soferului(Matiz 2006, Euro3). Al meu s-a blocat si nu imi tine centura de la sofer in el. Fa un pret si spune-mi cum procedam Poti sa ma suni sau sa imi dai un beep pe 0751.082.453 sau 0768.922.011. SAlutari! Vali Link to comment
Recommended Posts