Jump to content

Inca O Joi

Recommended Posts

Frumos in seara asta. Ne-am adunat vreo doi, dar nu cred ca sunt eu in masura sa trag concluzii. Am mai invatat cate ceva, si am mai schimbat niste impresii. A meritat! Abia astept joia viitoare. Aa, sa nu uit, mi-e ciuda ca am uitat sa-mi iau sticker :( .

De asta zic ca nu sunt in masura sa comentez nu stiu inca ce inseamna "destui" . Nu stiu unde e Daimon, si nu-mi place sa ma bag unde nu-mi fierbe oala. In plus inghetasem destul de bine. O sa iau un sticker data viitoare.

@big2shae - sa sti ca continuarea la Diamond e pentru toata lumea nu trebuie sa ai stiker sau nu stiu cat timp de cand esti pe forum :) Asa ca daca data viitoare vrei sa vi nu e nici o problema. Da tu unde ai fost de ati fost numai 2 ca 2 am fost cand am ajuns eu la 20:15 dupa care am fost cel putin 10 oameni , sau nu am inteles eu bine :-? ?

In alta ordine de idei in sfarsit am ajuns si eu si poate cu putin noroc ajung si saptamana viitoare :) . Ceaiul bun si fierbinte , si interesanta pizza aia cu 2 oua :) ))

P.S. Cine vroia stopuri ca ale mele la Matiz sa imi dea un add pe YM! nu de alta dar nu mai stiu cu cine am vorbit :">

Edited by darky
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...