RaZoR-07 Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 (edited) Votati aici sau la Peter!... parerea voastra conteaza. Ca initiator, se pare ca nu pot vota, asa ca va zic din tastatura... pentru mine e ok L, M, M, J, de la ora 18:00 Exclus forever V, S, D, uneori imi convine si mai devreme de 18:00. Nu stiu daca moderatorii pot vedea cine a votat... ar trebui monitorizat sa voteze numai cei din zona Craiovei. Edited November 19, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Azi, aşa cum anticipam aici, va trebui, din păcate, să zic "pas" "> Link to comment
DGT Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Ha, ha, sunt singurul ce am votat? OK! Ma intalnesc eu cu mine! Link to comment
RaZoR-07 Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 (edited) Mai da si tu un pm cu nr. de telefon, ca am reusit sa nu-l avem niciunul. Facuram ce facuram si daduram iar cu oistea-n gard... prezenta la votul oltenesc, sublima, mai ceva decat la referendum. Intalnirile fura ceva mai animate, totusi... desi nu pare. Cei care ma stiu isi vor da seama din aceste randuri ca sunt in pana de inspiratie. Va rog, asadar, sa mai ingaduiti un ragaz la finalul caruia voi prezenta doua cronici: - Afacerea piscicola olteneasca, editie de seara, distribuita gratuit trecatorilor; - Micul Gigant si Stafiile, editie de lux, intr-o prezentare feminist-misogina, incluzand ultimele descoperiri oltenesti asupra efectelor Big-Bang-ului. Edited November 29, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
DGT Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Il are Guru! Dar nu este la secret asa ca 0741252099.Maine seara vine cineva? Aloooo, Craiova? Link to comment
RaZoR-07 Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Subsemnatul, ocupat cu o gripa rebela, de tip antipiscicol (nu ma lasa sa ma duc la pescuit). Poate organizeaza Scorpion ceva in afara programului, cu povesti de la Nationala... Link to comment
Recommended Posts