Jump to content

Hellp Me La Cumparare Un Espero...

Recommended Posts

Salut,vreau sa ma alatur voua clubului daewoo.Ideea e ca vreau niste sfaturi si pareri. Pana acuma am avut opel,bmw,toyota,peugeot,vw.. acum urmeaza un espero.\

Ok ca dotari masina este asa : motor de 2000 ( de calibra 8v ) , 4 geamuri electrice, 1997, inmt. pe bulgaria, xenoane,full piele,ac. Capota este alungita ...asta ar fi un lucru care ma deranjeaza...

http://daewoo.anunturi-auto.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini-Second/Daewoo-Espero-2000cmc-8valve-8314000.html aceasta este masina. vreau pareri si tot ce mi-ar fi de folos. Am ajuns la o intelegere cu omul la un pret super convenabil.. undeva la 1100 euro. Ce parere aveti... o sa consume mult??? merita banii ...nu vreau performanta...vreau doar o masina de care sa ma pot folosii ..chestia e ca eu umblu si mult cu masina si nustiu daca un motor ca asta de 2000 m-ar ...multumii ...unii zic ca mai mult de 10 in oras nu ia...si 7 juma/8 in afara... . Va multumesc..astept parerile voastre!

vei scoate sigur in multe momente in mediu urban cu mult peste 10,mai ales ca are motor de 2000 si e si hidramat.in spate a fost lovita sigur pe partea pasagerului din dreapta,are capota usor inaltata.apoi,faza cu inmatriculatul la bulgari,e de preferat pe o firma care face asa ceva,nu pe persoana fizica.in rest,talpa maxima!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...