amonsg Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Am tot citit, dar nu am gasit cum se prind proiectoarele originale de Matiz. Sau mai exact cu ce? Au trei gauri fiecare, dar pe sasiu nu imi dau seama cu ce sa le prind. Ceva sugestii? Link to comment
niki Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Se fixeaza in rama, iar rama cu suruburi in bara Link to comment
amonsg Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 (edited) In care rama si cum in bara? Astea de le am eu au un suport cu 3 gauri si pe sasiu in spatele gaurilor din bara sunt si acolo 3 gauri corespunzatoare. Problema e ca nu vad cum sa bag mana sa prind suruburile acolo. Edited November 22, 2009 by EM!L înlăturarea citării integrale a postului anterior Link to comment
EM!L Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 (edited) -> Montaj Proiectoare Pe Matiz Search -> Proiectoare P.S. Nu mai cita integral mesajul anterior, foloseşte AddReply sau FastReply. Edited November 22, 2009 by EM!L Link to comment
andreivlad Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 salut are cineva idee de unde as putea cumpara din iasi cele 2 capace care se pun in locul proiectoarelor la matiz?? Link to comment
Recommended Posts