antreprenor Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 e putin fisurat ,dar mai poate fi reparat /sau folosit asa . ieftin 100 lei tel 0727144574 Link to comment
trafficante Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 e putin fisurat ,dar mai poate fi reparat /sau folosit asa . ieftin 100 lei tel 0727144574 salut...e pentru cutie automata sau manuala? pe mine m-ar interesa pentru cutie automata! Link to comment
antreprenor Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 salut...e pentru cutie automata sau manuala? pe mine m-ar interesa pentru cutie automata! e pentru manuala . cel pt automata e mult mai scump din ce am vazut pe oferte dar iti dau o idee= cum am rezolvat eu ?la alta masina ,aveam un volvo automat am pus radiator normal ,si am adaugat un radiator mai mic ,un calorifer de fapt ,luat de la o alta masina ,montat undeva pe contraaripa cam asa si a mers ani buni succes Link to comment
trafficante Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 stiu fratica ce zici..dar cezici tu e putin migalos...in primul rind inseamna sa improvizezi si risti sa strici cutia...stiu si eu am auzit ca merge...dar...asta e,.,.,,! acuam incerc sa gasesc unul second daca nu o sa cumpar unul nou! Link to comment
Viktor Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 ... o sa cumpar unul nou! Asta ar trebui facut din start. Link to comment
Recommended Posts