alx Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 De curind mi s-a rupt scaunul de la sofer din |Tico si ma gandeam ca in loc sa-l sudez/repar, poate ar fi mai bine sa-l schimb cu unul care sa fie mai comod si, eventual, mai ridicat. Cunoasteti cu ce fel de scaune s-ar putea schimba cele de tico? Modificari, ceva? Link to comment
SORAN Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Se poate repara, eu asa am facut dar iti trebuie un aparat de sudura sau sarma otelita si multa forta. Se pot schimba si cu scaune de Porsche daca iti iei! Link to comment
alx Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 da... bine... eu ma refeream la interventii cat mai putine... adique cu minim de modificari. Link to comment
aztec Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 pai cam creu sa nu modifici daca pui altele din cauza ca sant inguste, au sinele diforme( una sus , alta jos) , nu merg schimbate nici intre ele.. dar asta nu inseamna ca e imposibil.. dar nu stiu de pe ce masina se potricesc, cred ca tot de pe una ingusta/mica Link to comment
ToPser Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 ... cred ca tot de pe una ingusta/mica <{POST_SNAPBACK}> Cred ca merg cu succes cele de pe Suzuki Alto.Cel mai bine ar fi sa te duci la un centru de dezmembrari si sa cauti >- Link to comment
Leutzu Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Pepino are scaune de Porche 944 pe tico-ul lui si va pot spune ca sunt absoult bestiale (testate cu propriul meu posterior)... Link to comment
Pepinno Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Sper ca "propiul tau posterior" nu a lasat urme la mine in mashina Link to comment
Leutzu Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 nu, dar sincer sunt...jos palaria...as vrea sa am si eu niste scaune d-alea sa le tocesc Link to comment
croco Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Bun si in afara de porsche, ce s-ar mai potrivi? Vazusem intr-un ziar un anunt cu un tico de vanzare ce avea scaune de opel. Am vrut sa il sun pe om sa il intreb, dar a disparut ziarul... Aveti idee ce tip de Opel? Stiu ca au scaunul pe sina, dar ce mai trebuie verificat? Distante? Link to comment
dreaQ Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Probabil ca multe altele s-ar potrivi dar ideea e ca daca pui prea "grosolane" o sa mananci din spatiul si asa imitat al locurilor din spate. Link to comment
ToPser Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Eu am facut niste mas. de comparatie cu cele de Logan si sa stiiti ca cele de Tico nu sunt chiar asa mici !!! >- Link to comment
banzay Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Dar alte scaune din gama daewoo? leganza, cielo? Banuiesc ca scaunele de tico sunt cam ca cele de matiz nu? Link to comment
scorpion Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Eu am schimbat la scaunele de Tico ( atunci cind l-am avut ) articulatiile , cu articulatii de Matiz , fara prea multe probleme ( un surub parca , inlocuit cu unul mai lung ) . Link to comment
Cristian.b Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Oare scaunele de matiz se potrivesc pe tico ? Link to comment
IONUT 23 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Salut baieti!Am si eu o intrebare...m-am saturat sa tot repar scaunele ticozaurului meu...a montat cineva pana acum scaune de matiz pe tico?se potrivesc?trebuie facute adaptari majore?Mersi! Link to comment
Uncle-Sam Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Teoretic daca faci un cadru de metal, poti monta ce scaune vrei Link to comment
Dr.L Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Scaunele de matiz nu se potrivesc fara munca Link to comment
IONUT 23 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Am gasit un sudor bun care a reusit sa le intareasca toate articulatiile...a iesit super...multumesc pentru raspunsuri! Link to comment
xeonix Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 (edited) Scaunele de matiz nu se potrivesc fara munca Asa e... am si io, pentru ca pe cele originale de Tico faceam platfus la fund...s-a chinuit pretenaru' meu sa le monteze si sunt super, stau si eu ca boeru' in una masina croita dupa feru' de calcat Edited December 5, 2010 by xeonix Link to comment
IONUT 23 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Poti pune ceva poze cu rezultatul si modificarile facute? Link to comment
yneedlove Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Poti pune ceva poze cu rezultatul si modificarile facute? Deci ceva rezultate sunt pana la urma...reale? Ce putem pune? Link to comment
Recommended Posts