Jump to content

Scaune Tico

Recommended Posts

De curind mi s-a rupt scaunul de la sofer din |Tico si ma gandeam ca in loc sa-l sudez/repar, poate ar fi mai bine sa-l schimb cu unul care sa fie mai comod si, eventual, mai ridicat.

Cunoasteti cu ce fel de scaune s-ar putea schimba cele de tico? Modificari, ceva?

pai cam creu sa nu modifici daca pui altele din cauza ca sant inguste, au sinele diforme( una sus , alta jos) , nu merg schimbate nici intre ele..

dar asta nu inseamna ca e imposibil.. dar nu stiu de pe ce masina se potricesc, cred ca tot de pe una ingusta/mica

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Bun si in afara de porsche, ce s-ar mai potrivi? Vazusem intr-un ziar un anunt cu un tico de vanzare ce avea scaune de opel. Am vrut sa il sun pe om sa il intreb, dar a disparut ziarul... Aveti idee ce tip de Opel? Stiu ca au scaunul pe sina, dar ce mai trebuie verificat? Distante?

• 1 year later...
  • 1 year later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...

Scaunele de matiz nu se potrivesc fara munca

Asa e... am si io, pentru ca pe cele originale de Tico faceam platfus la fund...s-a chinuit pretenaru' meu sa le monteze si sunt super, stau si eu ca boeru' in una masina croita dupa feru' de calcat ;)

Edited by xeonix
  • 1 month later...