yannlepantrec Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 (edited) Va lansez invitatia de a urmari frappe-urile din barurile constantene avand acelasi punct de intalnire bine stabilit. Voluntari? Edited November 27, 2009 by yannlepantrec Link to comment
erika Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Eu si Cristina onoram invitatia de maine. Link to comment
paul_marines Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 acelasi punct de intalnire bine stabilit. Voluntari? Te referi la sectorul 7 al capitalei??? Link to comment
yannlepantrec Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 La sectorul 0 al Constantei-parcarea din fata de la Crazy Link to comment
free_spirit Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Salutare !! Vine si Spiritu' . Respect !! Link to comment
Immortal Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Venim si noi, venim si noi! Link to comment
law Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Ahahaha la fel am crezut si io ca vreti sa va intalniti in Bucuresti! Link to comment
free_spirit Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 (edited) Salutare !! Ne-am rasfatat astazi. Fiecare cu ce si-a dorit si n-a fost rau deloc, nu?? Salata cu ton, clatite, pananasi cu dulceata din fructe de padure,"pecsi" si ce-o mai fi fost,iar cel mai misto dintre lucruri a fost ca "Davia Brau", a fost aproape goala. Super tari hit-urile cu "Valahia" si ce mai rula de pe cd-urile alea super obosite!! ) Buna si ideea cu gratarul. Ne "amenintam" de asta vara cu unul, dar nu reusim sa-l punem in practica. Si daca va iese treaba asta fix pe 1 Decembrie, cand eu o sa muncesc de dimineata pana seara, o sa ma oftic ...big time !! ) Dar ,pana atunci, eu cel putin , sper la o intalnire la fel de reusita ca cea din seara asta. Respect !!! Edited November 28, 2009 by free_spirit Link to comment
paul_marines Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Hmmm ti-au scapat clatitele mele . Deci cum ramane cu gratarul? Link to comment
MCojo Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 De Sf. Romanie sau de Sfintele Alegeri (aka Sf. Nicolae)?! Link to comment
MethodRO Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Gratar? Unde? Cand si cum? Link to comment
erika Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Cine e baiatul asta cu elicopterul ...? Parca il stiu de undeva ... Link to comment
dreamlike Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 ... iar am postat de pe nick-ul Cristinei ... Link to comment
MCojo Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Aha, si tu i-ai vandut matizul ei, huh?! Link to comment
dreamlike Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ahaaa, nu si-a actualizat profilul ... o reclam unui moderator sa-i arda o sanctiune sa se invete minte. Link to comment
Recommended Posts