Jump to content

Joi

Recommended Posts

A venit momentul in care postez si eu pe un topic ce are legatura cu cuvintele: Joi, Polivalenta, intilnire ...

Deci, Joi seara pe la ora 20:15 eu sint in parcare. Din pacate nu pot sta mai mult de 1 ora insa vorba aia ... esentele tari se tin in sticlute mici ... hic ! :D

Edited by Salex

Aproape ca-n vremurile bune. Parcarea goala (fara salvari BGS, sau ce naiba firma era aia), PLINA cam jumate de masini de-ale noastre (si pe-o parte si pe pe ailalta), marea majoritate Daewoo.

L-am cunoscut pe Salex (ce facusi nene?, dadusi cu miere pe masina, prea erau toti in jurul ei...), l-am revazut pe dan_m, am inghetat nitel Ileana a mai distribuit vreo 2 autocolante... apoi cativa ne-am refugiat la Daimon sa vedem ce-a mai ramas din meciuri la o cana de ceai aromat, ceilalti ramanand in parca sa mai dezbata una-alta.

Una peste alta, faina intalnirea!

Edited by NFS

O , da ! Multa lume, am fost foarte surprins de citi au venit aseara in parcare desi vremea nu se anunta tocmai prieteneasca. Am reintilnit pe multi dintre cei pe care ii intilnisem mai mult sau mai putin intimplator, i-am cunoscut live pe unii dintre cei foarte activi pe topicurile pe care le frecventez (sau pe cele in care imi impun dictatorial parerile personale ignorind orice altceva :P ) si am intilnit o multime de oameni pe care nu am reusit sa ii identific. A fost o reala placere, a meritat din plin timpul (depasit de altfel :D ) si statul in frig. Super oameni, cu siguranta voi repeta experienta de cite ori voi putea. Fiind prima mea prezenta intr-un cadru atit de ... extins si fiind nevoit sa plec destul de devreme, imi pare rau ca nu am apucat sa- cunosc mai bine pe toti cei prezenti. Aceast aspect se va remedia in viitor :)

@NFS: Nu cu miere am dat ... saraca inca mirosea a vopsea si prenandez. Poate asta sa fi fost ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...