Salex Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 (edited) A venit momentul in care postez si eu pe un topic ce are legatura cu cuvintele: Joi, Polivalenta, intilnire ... Deci, Joi seara pe la ora 20:15 eu sint in parcare. Din pacate nu pot sta mai mult de 1 ora insa vorba aia ... esentele tari se tin in sticlute mici ... hic ! Edited December 1, 2009 by Salex Link to comment
Costi VLN Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 O,lume noua Salex.Nu trebuie ratata clar aceasta intalnire.Prezent obligatoriu. Link to comment
Banderas_232003 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Salutare! Prezent si eu! Link to comment
madkat Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 ooo, domnul Salex - un motiv in plus sa fac tot posibilul sa apar si eu pe la 20.30 - nu cred ca reusesc mai devreme Link to comment
Dj_Dark Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Pai cam asa ajung si eu si colegul costi presupun ca la fel (work releated). Link to comment
GeorgeParaschiv Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Salut! Ma prezint si eu maine seara pe la 20:15 , pentru prima data la intalnire. Ma poate ajuta cineva cu autocoalnt daewooclub? Link to comment
sNaKey Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Probabil Ileana, dacă mai are. Încerc să ajung şi eu mâine seară. Ne vedem acolo, baftă! Link to comment
darky Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Si eu incerc da nu promit nimic Link to comment
big2shae Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Sper sa ajung. Cat de frig poate fi? Ne vedem diseara. Link to comment
NFS Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ileana nu mai are... decat cu Chevrolet. In alta ordine de idei... apar si eu, ca de obicei. Link to comment
Ami Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Unde e varul NFS, hop si eu martie din post! Link to comment
Costi VLN Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Pai cam asa ajung si eu si colegul costi presupun ca la fel (work releated). Mda,ai dreptate,deh scarbiciul. Link to comment
razvanel Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 voi face tot posibilul sa ajung si eu dar nu promit nimic Link to comment
GeorgeParaschiv Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Sper ca vine cineva la intalnire in seara asta . Link to comment
sNaKey Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Din păcate numai pot ajunge eu. Astăzi pe Calea Dorobanţi am văzut maşina de ridicat cu "dulapul" lui Leutzu. (cred) Pare rău, domnu' Link to comment
bsf_dany Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Si in final ne-am strans destuuuuuuui "> Link to comment
NFS Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) Aproape ca-n vremurile bune. Parcarea goala (fara salvari BGS, sau ce naiba firma era aia), PLINA cam jumate de masini de-ale noastre (si pe-o parte si pe pe ailalta), marea majoritate Daewoo. L-am cunoscut pe Salex (ce facusi nene?, dadusi cu miere pe masina, prea erau toti in jurul ei...), l-am revazut pe dan_m, am inghetat nitel Ileana a mai distribuit vreo 2 autocolante... apoi cativa ne-am refugiat la Daimon sa vedem ce-a mai ramas din meciuri la o cana de ceai aromat, ceilalti ramanand in parca sa mai dezbata una-alta. Una peste alta, faina intalnirea! Edited December 4, 2009 by NFS Link to comment
Costi VLN Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Intradevar multa lume aseara.Nu am mai vazut atata lume din vara.A fost frumos,mai ales ca l-am cunoscut pe Stefan,Salex,un om de isprava. Link to comment
razvanel Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 super tare intalnirea, am fost mai multi ca niciodata pacat ca nu am stat pana mai tarziu Link to comment
Salex Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 O , da ! Multa lume, am fost foarte surprins de citi au venit aseara in parcare desi vremea nu se anunta tocmai prieteneasca. Am reintilnit pe multi dintre cei pe care ii intilnisem mai mult sau mai putin intimplator, i-am cunoscut live pe unii dintre cei foarte activi pe topicurile pe care le frecventez (sau pe cele in care imi impun dictatorial parerile personale ignorind orice altceva ) si am intilnit o multime de oameni pe care nu am reusit sa ii identific. A fost o reala placere, a meritat din plin timpul (depasit de altfel ) si statul in frig. Super oameni, cu siguranta voi repeta experienta de cite ori voi putea. Fiind prima mea prezenta intr-un cadru atit de ... extins si fiind nevoit sa plec destul de devreme, imi pare rau ca nu am apucat sa- cunosc mai bine pe toti cei prezenti. Aceast aspect se va remedia in viitor @NFS: Nu cu miere am dat ... saraca inca mirosea a vopsea si prenandez. Poate asta sa fi fost ? Link to comment
Recommended Posts