Jump to content

Shurubareli De Weekend

Recommended Posts

nene io ma bag ca la mine la mogosoaia nu pre avem loc de mai mult de 3-4 masini si asa mai aveam si eu ceva de facut pe la masina

avem gratar sau facem unul "custom" pt. toti baietii??

si apropo pe mine cine ma duce acasa dupa :drinkers:

ca gratarul fara bere...

Deci la corbeanca am avea cam toate conditiile necesare...de la curent pana la apa. Sincer nu stiu cum mai etse terenul acolo pt ca pe acel teren este o constructie in desfasurare. Stati fara grija este proprietate personala. Trebuie sa fac un drum pana acolo sa stiudiez terenul sa am ok-ul de la ai mei si mergem.

Copii, sunteţi  :o fftopic:

@vaxxi -1- vai moshule, ce ne-ai umilit :D

@Leutzu - daca tot e in constructie poate vorbesti cu mamica si taticu sa ne construiasca si o rampa, sa lucram si noi cinstit pe sub masini sa nu mai facem precum Shenck in parcarea de la Palat. In alta ordine de idei, asteptam cu nerabdare ok-ul.

@vaxxi -2- stiu ca esti invidios dar sa stii ca te primim si pe tine. nu e o distanta chiar asa mare si o data la 2-3 saptamani cred ca iti permiti un drum pana la Corbeanca.

@ceilalti - daca treaba se oficializeaza si primim acordul parintilor, asteptam si provincia... mai ales pe ovi_jer care stiu ca se pricepe de minune si este o mina nesecata de informatii utile.

Edited by remix
@ceilalti - daca treaba se oficializeaza si primim acordul parintilor, asteptam si provincia... mai ales pe ovi_jer care stiu ca se pricepe de minune si este o mina nesecata de informatii utile.

Iasi-Bucuresti: 400 km

Galati-Bucuresti: >200 km

Io zic ca e cam mult totusi. Am comis-o odata, totusi, dar nu vad sperante sa o comit si a doua oara.

lasa ca daca o sa ne citesti aici discutand despre minunatiile tehnice intreprinse la shurubareala sigur o sa ti se faca pofta si tot o mai comitzi, macar o data pe luna.

OK, bine...m-am dat la fund asta este parerea voastra??

@Maniaku, foarte prost mi-a picat acest post cand l-am citit...poate si ca sunt treaz dupa 22 de ore de nesomn si de stres pe sectie de votare, dar daca tot te mananca de un raspuns, vi-l dau acum: IA CAUTATI-VA VOI ALT LOC DE SURUBARIT ca daca vrea omul sa va dea o mana de ajutor ii sariti repede in cap. Si cu asta am incehiat subiectul

@remix Daca la Shenk nu am obiectat cu nimic cand a spus de sapat groapa pe tine te rog sa ai grija cum vorbesti ca nu ne tragem de sireturi, daca ceilalti iti permit sa folosesti acest limbaj cu ei, ete bine eu nu il inghit. Si daca tu crezi ca prin faptul ca fiind mai mare ca mine iti voi permite aceste lucruri...na iar te inseli.

Si cum ziceam si mai devreme...asa este romanul...vrei sa-l ajuti si te ia peste picior, prost o fii ala care se va mai oferii cu ceva.

FAC APEL CATRE MODERATORI SA NU STEARGA ACEST POST.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...