Jump to content

Intalnire De Iarna

Recommended Posts

Cum nu a deschis inca nimeni topicul va lansez invitatia sa o punem de o intalnire.

Sunt asteptati toti membrii DWCC precum si sustinatorii si proprietari de autovehicule Daewoo, Chevrolet, Ford(se stie), s.a.

Se vor dezbate subiecte automibilistice, politice (e alegerile poimaine) si alte teme.

Voluntari?(adica cine vine si nu comuna din Ilfov)

Salutare !!

Maine "shpiritu' " nu ajunge. Are repetite cu copii pe la pranz si pe urma, are de gand sa traga un mare gratar de chefal, pentru a "alcatui" o saramura de toata pomina.

Ostilitatile se vor desfasura in padurea din Olimp, indiferent de conditiile meteo.

Sa aveti pofta la frappe-uri si la tot ce o sa mancati bun la Davia ( asta daca o sa ajungeti tot acolo ).

Respect !!!

Iata ca trecu o alta saptamana si alta intalnire peste noi.

S-au prezentat la apel numitii Dreamlike, Cristina, Immortal, Alina si subsemnatul.

S-au dezbatut subiecte politice, sportive si de relatii cu clientii.

Am stat si in steptarea unui membru ratacitor care nu a mai dat nici un semn.

Poate saptamana aviatoare.

Yan am ajuns la cativa metri de voi si cand am oprit motorul, cu gandul la clatitele cu visine, m-a sunat d-ra Safari Shopping: " Tati esti disponibil pentru o seara de cumparaturi sau cutreierat prin Mall-uri?".

Asta fu ghinionul meu, poate as fi comentat rant.gif si as fi ramas la intalnire, dar argumentele cu tezele de 10 si calificarea la 2 olimpiade m-a facut sa ma resemnez si sa ma conformez ordinelor. 40000000.gif

Cu siguranta va fi si o data proxima

... si eu jur cu mana pe Biblie ca nu am lovit niciodata cu pumnul in gura sau cu pumnul in plex nici un copil ... si nici nu am fost la Grivco niciodata ... sau am fost ... :uff: ???

Felicitari Alexandrei!

Edited by dreamlike