Jump to content

Exit-Poll Gmclub

rm.popa

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Well, dacă sunteţi de acord, haideţi să vedem şi noi pe ce "ramură" politică se înscrie acest forum.

Vă rog să nu votaţi (aici) decât dacă (după ce) aţi fost la vot sau dacă sunteţi absolut hotărâţi că nu veţi merge la vot.

Aşa vom vedea şi evoluţia pe parcursul zilei. N-o să aibă nici o legătură cu realitatea din ţară, dar măcar să aflăm şi noi ce se mănâncă mai mult pe aici: portocale sau roşii?

Din păcate eu nu voi putea vota decât la secţie, nu şi aici. Aşa că, ceva mai încolo, +1 la Băsescu. :D

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un comentariu foarte interesant, de aici:

"Poate multi au uitat ca in ‘46 comunistii nu au castigat singuri in detrimentul PNŢ si PNL, ci ca parte dintr-o alianta numita, culmea, Blocul Partidelor Democratice.

Pentru re-improspatarea memoriei, hai sa vedem care erau acele partide, si vedeti singuri daca exista vreo paralela sau nu:

- Partidul Comunist Român

- Partidul Social Democrat Român (!)

- Frontul Plugarilor

- Partidul Naţional Liberal-Tătărescu (!)

- Uniunea Patrioţilor (!)

- Partidul Naţional Ţărănesc – Anton Alexandrescu (!)

- Comitetul Democrat Evreiesc

+ Uniunea Populară Maghiară (pe liste diferite, insa aliati declarati) (!)"

Edit. Şi, pentru istorie, rezultatul la ora 12.05:

post-3777-126009370996_thumb.jpg

Edited by rm.popa

Nu am votat(si nici nu o sa mai votez la ora asta pe undeva) pentru ca fac parte din categoria celor ce trebuie sa voteze la sectiile speciale din Bucuresti. Am fost la ora 10 sa votez, am luat la rand vreo 2 sectii de votare, am gasit coada de rigoare, unde mi-as fi petrecut cel putin 2 ore si am plecat. Fac ceva pe organizarea lor de toata jena.

Daca are fi fost sa si ajung la urna, as fi votat cu Base.

Geoana. Decat mincinosul de Base, mai bine tantalaul de Geoana.

LE. Vazand postul lui Madkat de mai jos, pot zice ca stampila mea s-a dus singura acolo.

Atat de mare coada a fost la mine la sectia de votare incat in 15 secunde de la intrare, eram deja afara.

Edited by Englishman
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...